Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Incredibil dar starea micutei emai buna adica nu stiu ce parametrii ziceau medicii ca sunt mai buni !
E o luptatoare simt eu asta si prevad pana la urma un happy end !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Doamne, ce ma bucur! Sa fie totul asa cum prevezi tu!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Novus,...asa, far' de motiv concret!

Plecam la plimbare! Pa-pa sau tai-tai, care cum vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Novus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
Incredibil dar starea micutei emai buna adica nu stiu ce parametrii ziceau medicii ca sunt mai buni !
E o luptatoare simt eu asta si prevad pana la urma un happy end !!

Doamne ajuta!

Zana buna

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Georgyiuly
Greierash
Iulia_30

multe, multe

pentru micuta Alexandra

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am vesti buneeeee !! Mamica micutei Alexandra a contactat-o pe tipa cu dosarul si a fost super incantata si vad ca a prins curaj din nou si mai ales a primit energie pozitiva asa ca de maine ne apucam de completat formularele si de pregatit actele iar luni o sa iau legatura cu un alt medic din Germania pt operatie !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinco, pe unde umbli ??

Anaan

Noi am fost la plimbare dupa ploaie ca de cateva zile e acelasi scenariu meteo: dimineata cat sunt la birou si pana vin e super cald si frumos apoi dupa ce ajung acasa se intuneca si incepe ploaia taman cand sa iesim si noi !!

Referitor la lovitul si certatul sau vorbitul urat copiilor , de cand sunt mamica parca mai tare mi se ridica tensiunea si imi vine sa-i calc in picioare pe toti cei care nu-si respecta copii, zilele trecute am ramas cu un gust amar cand o mama beata clar pt ca de abia vorbea si se clatina isi certa fetita care saracuta mergea cu capul in pamant pe langa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus . Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pina la urma !

Nici eu nu pot fi de acord cu lovirea copiilor, cu bataia ca metoda de educatie. A fost o discutie foarte interesanta aici pe forum, la un topic pentru combaterea abuzului asupra copiilor (se planuia o campanie de informare, nu mai stiu ce s-a mai intimplat ca n-am mai avut vreme sa urmaresc subiectul) despre cum trebuie abordati parintii care cred ca bataia e rupta din rai, sau ca palmuta la pampers e inofensiva, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pentru ca o atitudine prea combativa nu e de natura sa imbunatateasca situatia cu nimic, ba din contra, pitecantropul se poate simti lezat in orgoliul de parinte, si sa-si verse nervii mai abitir pe copil.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

Am vesti buneeeee !! Mamica micutei Alexandra a contactat-o pe tipa cu dosarul si a fost super incantata si vad ca a prins curaj din nou si mai ales a primit energie pozitiva asa ca de maine ne apucam de completat formularele si de pregatit actele iar luni o sa iau legatura cu un alt medic din Germania pt operatie !!

Ce ma bucur!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Si la noi scenariul meteo e identic: cat se plimba cu tanti e soare si ciripit de pasarele, cand e cu mine ploua, tuna si fulgera. azi am fost la plimbare toti trei: ne-a prins ploaia pe drum, dar a fost fain, c-am facut un popas la o cofetarie si mami si tati au degustat cate-o inghetata, in timp ce fiul facea revizia tehnica a dulapurilor frigorifice de acolo.

Pisigri, de-aia mi-e teama si mie sa fiu prea virulenta cand e vorba de copii abuzati, ca nu stii cum isi revarsa furiile cretinii dupa aceea ...ca altfel, imi vine sa-i lovesc in cap!

Mergi la inceput