Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 21
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Incredibil dar starea micutei emai buna adica nu stiu ce parametrii ziceau medicii ca sunt mai buni !E o luptatoare simt eu asta si prevad pana la urma un happy end !! ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) |
Doamne, ce ma bucur! Sa fie totul asa cum prevezi tu!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Novus,
...asa, far' de motiv concret!
Plecam la plimbare! Pa-pa sau tai-tai, care cum vrea!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Incredibil dar starea micutei emai buna adica nu stiu ce parametrii ziceau medicii ca sunt mai buni !E o luptatoare simt eu asta si prevad pana la urma un happy end !! ![]() ![]() |
Doamne ajuta!

Zana bunaDenisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Georgyiuly 
Greierash 
Iulia_30 
multe, multe 
pentru micuta Alexandra
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
Am vesti buneeeee !! Mamica micutei Alexandra a contactat-o pe tipa cu dosarul si a fost super incantata si vad ca a prins curaj din nou si mai ales a primit energie pozitiva asa ca de maine ne apucam de completat formularele si de pregatit actele iar luni o sa iau legatura cu un alt medic din Germania pt operatie
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ilinco, pe unde umbli ??
Anaan 

Noi am fost la plimbare dupa ploaie ca de cateva zile e acelasi scenariu meteo: dimineata cat sunt la birou si pana vin e super cald si frumos apoi dupa ce ajung acasa se intuneca si incepe ploaia taman cand sa iesim si noi !!
Referitor la lovitul si certatul sau vorbitul urat copiilor , de cand sunt mamica parca mai tare mi se ridica tensiunea si imi vine sa-i calc in picioare pe toti cei care nu-si respecta copii, zilele trecute am ramas cu un gust amar cand o mama beata clar pt ca de abia vorbea si se clatina isi certa fetita care saracuta mergea cu capul in pamant pe langa ea 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Novus
. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pina la urma !
Nici eu nu pot fi de acord cu lovirea copiilor, cu bataia ca metoda de educatie. A fost o discutie foarte interesanta aici pe forum, la un topic pentru combaterea abuzului asupra copiilor (se planuia o campanie de informare, nu mai stiu ce s-a mai intimplat ca n-am mai avut vreme sa urmaresc subiectul) despre cum trebuie abordati parintii care cred ca bataia e rupta din rai, sau ca palmuta la pampers e inofensiva, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Pentru ca o atitudine prea combativa nu e de natura sa imbunatateasca situatia cu nimic, ba din contra, pitecantropul se poate simti lezat in orgoliul de parinte, si sa-si verse nervii mai abitir pe copil.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui novus Am vesti buneeeee !! Mamica micutei Alexandra a contactat-o pe tipa cu dosarul si a fost super incantata si vad ca a prins curaj din nou si mai ales a primit energie pozitiva asa ca de maine ne apucam de completat formularele si de pregatit actele iar luni o sa iau legatura cu un alt medic din Germania pt operatie !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) |
Ce ma bucur!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Si la noi scenariul meteo e identic: cat se plimba cu tanti e soare si ciripit de pasarele, cand e cu mine ploua, tuna si fulgera
. azi am fost la plimbare toti trei: ne-a prins ploaia pe drum, dar a fost fain, c-am facut un popas la o cofetarie si mami si tati au degustat cate-o inghetata, in timp ce fiul facea revizia tehnica a dulapurilor frigorifice
de acolo.
Pisigri, de-aia mi-e teama si mie sa fiu prea virulenta cand e vorba de copii abuzati, ca nu stii cum isi revarsa furiile cretinii dupa aceea
...ca altfel, imi vine sa-i lovesc in cap!