Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 22
Anaan spune:
Cretinii de parinti, nu de copii, sa nu intelegeti gresit...ca vad ca stau cam rau cu exprimarile asta seara
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Io va pupez (cum zice o prietena buna)
, ma duc la un citit si apoi
. Sa scrieti muuuult, sa am cu ce ma delecta dimineata!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
pisigri spune:
Si eu va pupez
si ma duc sa tin cu Ghana
. In somn probabil. Miine tre sa ma trezesc dimineata sa fac bagaje...
.
Sa scrieeeeti sa am ce citi cind ma intorc.
De Ilinca si Bianca stie cineva ceva? Cu Bianca am vb la tel acum citeva zile, da azi mi-am adus aminte prea tirziu sa o mai sun...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Doamne, ce ma bucur! Sa fie totul asa cum prevezi tu! ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Dumnezeu sa aiba grija de ea si sa-i dea o sansa la viata!_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
La multi ani, Georgyiuly!
La multi ani, Greierash!
La multi ani, Iulia_30!
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
novus spune:
Noapte buna fetelor !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Raportam azi o zi de plaja ca la carte. Rares s-a plimbat cu barcutza pe apa. Nimic nu a zis. II place in apa la nebunie. |
Distractie placuta!

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, ma tot chinui sa va intreb de vreo saptamana, e vreun puseu de crestere la 1 an si 2 luni? Ca Eva in ultima vreme cere iar laptic pe la 4-5 dimineata, dupa o perioada destul de lunga in care a mancat doar la 9. Pupici Luanei, sa treaca repede bubitele |
Dupa 1 an eu nu am mai gasit nimic despre puseuri de crestere, dar si noi am avut, cred, pe la 14 luni, dar cum nimeni nu ma lumina, am zis ca o fi avand legatura la noi cu varsta recalculata.

Multumim de urari!

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Imi pare rau ![]() ![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Multumim! Trecem noi si peste asta. Azi a inceput sa pape cate ceva.Am si eu o interbare. Cine a dat pana acum PERITOL la copilas? Ce reactii a avut?
_
Ayla21 spune:
Pisigri, Ina si fetele care s-au gandit la noi, multumim de urari.

Somnic pufos la toata lumea.
_

fericita de