Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sting eu lumina. Noapte buna fetele frumoasele si dragele.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Poftiti la cafeluta !

Noi o sa o bem astazi aici http://www.conacularchia.ro/locatie.php ,sa revada Alexandra caii ca tare i-au placut la Sighisoara plus ca au si loc de joaca pt copii, piscina pt ei dar nu cred ca e cazul acum de dimineata !

Na, veniti la cafea cu noi ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Si eu o aprind

BUNA DIMINEATA!!!

Va servesc cu o cafea amara, capuccino cu frisca, nesscafe tare, Cola dupa preferinta

In primul rand vreau sa-i urez Arisicai LA MULTI ANI! fericiti de casnicie, astazi fac 4 ani in cadrul celulei de baza a societatii si 11 ani de cand sint impreuna

Si daca tot m-am sculat cu noaptea-n cap, Ianis doarme, hai sa va relatez despre intalnirea de aseara din Herestrau:

- i-am cunoscut pe Symplyana si pe Luca - arata exact ca in poze amandoi, Luca e un dulce si cuminte iar Simpli e fata de treaba

- am avut onoarea s-o cunosc pe Monnvas, bineinteles cu Donu'Injiner Chiscuta cu ochii lui frumosi si negri ca ciresele Monnvas este atat de slaba incat ma gandeam de ce s-a imprietenit cu Monti

- si surpriza serii: am cunoscut-o - in sfarsit! - pe Aris
(de Monnvas stiam ca vine, asta a fost factorul determinant al prezentarii noastre in Herestrau in ciuda programului in forta din prima parte a zilei, pentru ca abia asteptam s-o cunosc)

Ei, Aris nu arata deloc ca-n poze (de fapt eu in poze nu faceam deosebirea intre ea si sora ei, Aris nemachiata). Este atat de isteata si dezghetata la minte, in acelasi timp are atata umor in ea, nimic din ce spune nu e banal, aseara m-a fascinat cu povestirea despre Kenya, e un fenomen fata asta

Iar Vitaminaaa....., Vitamina este un Wunderkind, este cel mai precoce baietel din odisee (cea mai avansata fetita este Luana), se catara singur pe toate hangaralele de pe locul de joaca, se autohraneste cu bucati mari de papica, este generos cu toata lumea, a "hranit-o" pe Monnvas cu rosie Iar ochii lui migdalati iti arunca o privire de cuceritor!, incat te seduce imediat si irevocabil Sa vedeti ce barbat macho va fi cand va creste mare!
Ianis are alt stil de a flirta, o combinatie intre dulce si smecher, dar Alexandros se comporta de pe acum ca un barbat adevarat si un leader innascut si Don Juan sadea

- Olishka calda si blanda ca o gheisa si zana buna, o simt eu asa pentru ca avem acelasi sange de moldovence Big Boss David s-a inaltat mult, este cel mai bine facut ghiocel din odisee Numai sa treaca odata ochisorul sa nu se ma chinuie atat
- Anca ca de obicei povesteste de te lasa cu gura cascata, iar bb3 Robert mananca piersica intreaga ca un om mare
- fam.Pisik (alias Ioana + Florin Ciprian = Love Ana) prezenti ca de obicei in intreaga formatie, ei calmi si tonici, iar Miss Personalitate Ana este o domnisoara eleganta cu buclele-i lungi, care are succese uriase in procesul de adaptare la gradi

Pacat ca n-au venit Gaza (cea care a initiat intalnirea) si Petra.Tudor sa-l mai vedem pe Bogdanel;(

Concluzie: piticii s-au distrat la culme, iar parintii s-au conversat printre picaturi (intre alergat dupa pitici si dat in leagane, tobogane, caluti, casute, cataratori si alte minuni)

La plecare Dan zicea: "parca faci parte dintr-o mare familie aici", si eu m-am gandit: "daca asta simte el, care va vede de 2-3 ori pe an, d'apoi fetele pe forum care schimba zilnic impresii/ganduri/confesiuni - nu numai despre bebelusi! - se viseaza reciproc si-si trimit una alteia pachete

Va multumesc ca existati in viata noastra si propun sa ramanem la fel de unite inca 18 ani, ca sa celebram gala majoratului si absolventilor!

Mai am un singur dor, s-o cunosc in real life si pe Gigelica si Anaan

Si tot Dan spunea: pacat ca nu e Novus in Bucuresti, daca ar sta aici cred ca ar organiza sefa noastra in fiecare week-end cate o intalneala. Un mare si un buchet imens de pentru initiativa si spirit de organizare si capacitatea de a ne aduna launloc

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Novus-ica,gand la gand, tocmai scriam de tine M-ai luat la servit cafeaua! Eu scriam de 2 ore la mesajul ala...

Ce v-am zis tufetelor ca Novus e o comoara nesecata de surse de distractii

Acum m-as urca in masina sa venim la conac, daca ar fi ceva mai aproape...

Mergi la inceput

Si daca Ianis tot inca doarme....

am aici un top, deschis oricaror modificari si completari ulterioare.

Va rog sa nu dati cu rosii si sa nu se supere nimeni, asta a fost capabila se debiteze mintea mea obosita, caci azi-noapte am dormit 2 ore

Miss Personalitate: Ana bebe de Pisik si nora de Monnvas
Mister Personalitate: Berbecut Darius Andrei bebe de Joanna
?Ian Impecabilu' bebe de Inapreda si ginerica de Ilinca??

Miss Cumintenia Pamantului: Sophiphi bebe de Ilinca si nora de Inapreda
Mister "Cumintenie": d-ul diplomat, "ardeleanul" Ianis Cezar

Miss Wunderkind: printesa Luana, bebe de Ayla si nora de Gigelica
Mister Wunderkind: Alexandros Luca bebe de Aris

Mister Energie: Vitamina Alexandros, bebe de Aris
Donu'Injiner Chiscuta Christian bebe de Monnvas si ginerica de Pisik
Miss Energie: Ioana bebe de M_monique
D-na Senator Naty de Alina.n

Miss Frumusete: Alexandra Zambarici bebe de Novus si nora de Shasa
Sophiphi bebe de Ilinca si nora de Inapreda

Miss Eleganta: gazii mica Katherina bebe de Gaza
Ana bebe de Pisik si nora de Monnvas

Miss Expresivitate: cornuletul Adelake bebe de Denisamada
Mister Prudenta: Raru' bebe de Floric

Mister Non-Conformism: Vladimir bebe de Bianca
Mister Traditionalism: Mutzunelu'David bebe de Dyana

Mister "categorie grea" la haltere: David Big Boss bebe de Olishka si ginerica de Georgiana
Pitonu' Victor Andrei bebe de Gigelica si ginerica de Ayla
bb3 Robert Adrian bebe de Anca
Miss Categoria Grea: Lena bebe de Raaluca

Miss "categorie pana" la paralele: advocata si doctorita Adelake, bebe de Denisamada
finuta Maiuta bebe de Saby
delicata Silvia bebe de Cativ
Mister "categorie pana": Platinatu'Victoras bebe de Florinela

Mister atlet la inele: Ianis Cezar, bebe de Ela
Vitamina lui Aris

Miss categoria Manechine: Micsunica Andreea bebe de Geanina
Sophiphi de Ilinca
Alexandra de Novus

Cele mai puternice mamici: Ayla, Petrean , Dodo-Pui, Magdyi, Anca

Cele mai devotate si "mamoase" mamici: Dyana, Pisigri, Pisik, Ayla, Ilinca

Cele mai bune gospodine: Petrean (muraturi+foarte multe altele), Mihaela (prajituri), mababei (mancaruri traditionale), Floric (muraturi), Monnvas (retete bebe si monti), Novus (dulciuri), Ela (experimentat diverse), Bianca (inventat diverse), Gigelica (recomandat retete), Nicky, Georgyiuly

Cele mai active pe forum: Ayla, Ilinca, Monnvas, Anaan, Novus, Pisigri, Aris, Bianca

Cele mai bune naratoare: Ilinca, Anca, Pisigri, Simplyana, Ayla, Gaza, Georgiana, Aris

Cele mai bune organizatoare: Novus, Olishka

Cei mai buni fotografi: gheisha Olishka, sot de Pisik

Cele mai iubitoare de animale: Pisigri, Aris, Ilinca, Denisamada

Cele mai aventuroase si iubitoare de adrenalina: Bianca, Aris, Uali, Pisigri

Cea mai inteleapta mama: Chatonel mami de Dragonbella Izia, Petrean mami de 3 iezi cucuieti, Shasa mami de 3 indieni si Anca mami de 3 copii

Cea mai tanara mamica: Nikoleta, Leeloo, Olishka, Ayla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput