Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata! Las cafelutza si fug la treaba.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Denisa, multumim de cafeluta!E minunata si energizanta...iar e o vreme de iti vine sa pleci...pe Marte!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

buna fetelor!!!! ce mai faceti? multumesc si eu ptr cafea tare si buna.

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

la noi e o vreme f frumoasa: cald, soare, va fi si mai cald

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Alexandrei ii iasa ceva dinti sa mai completam colectia pt vacanta asa ca e maraita si cu muci ! Voi pt dinti ce dati Panadaol sau Nurofen ? eu dadeam Nurofen dar am citit recent un articol in care zicea ca doar la noi e moda asta cu Ibuprofenul la copii mici, pe dincolo nu se prea recomanda , ce stiti de asta ?

Asa este eu am fost acum 3 luni in italia si la ei doctorii pediatrii nu dau deloc nurofen, recurg doar la situatii extreme exact ca si la antibiotice. Panadolul(tachipirina se cheama acolo medicamentul ce contine substanta) este mai recomandat ca fiind mai putin agresiv pt stomacelul lui bebe sau supozitoare cu paracetamol.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Pisigri, stiu ca stii, dar zic sa ma aflu-n treaba, dupa mersul la padure cel mai important e sa te uiti cu atentie pe voi sa nu se plimbe creaturile. Seamana cu niste paianjeni mici, cand merg pe piele ii simti, merg cu abdomenul lipit de piele. Le ia si cateva ore sa se fixeze, asa ca daca esti atenta si le prinzi de la inceput e ok. Dupa mai putin de 12 ore de la fixare riscul e minim sa transmita vreuna dintre boli. Poate la Iasi capusele nu transmit Lyme, de ex. cele din Austria transmit mai ales encefalita, iar cele de aici Lyme/borelioza. In Austria se vaccineaza impotriva encefalitei.
Poate la voi or fi specializate in babesioza.

Cu ibuprofenul, aici se recomanda, dar in secundar. Adica daca face copilul febra peste 38 jumate la mai putin de 8 ore de cand a luat doza normala de paracetamol, abia atunci se da ibuprofenul. Mie una mi s-a intamplat o singura data la fetita mica sa fie nevoie de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

wwwwwoooooowwwwww Dyanna! felicitari! eu ratasem se pare mesajul tau. ce tare! o sa fim matushi sa fie sanatoase amandoua. sora-mea a vrut cu disperare baiat dar cica probabil asta e asa..ca sa o oblige sa mai faca unul
sentimentul e superb...mor de nerabdare sa o tzin in brate si sa o iubesc pana nu mai poate de atata dragoste

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

si cu ce ramasesem datoare:
aris felicitari surioare, abia astept sa vina fetita in familia voastra; si eu abia astept sa vad ce are surioara... dupa tabel iese fetita; tare-si doreste fetita... dar parca s-a obisnuit cat de cat si la gandul de baiat; daca e fetita e ana karina, baiatul e sasha cristian; nu-i asa ca e superba senzatia sa-ti vezi surioara gravida???? eu cred ca-i mangai burtica mai des decat o face ea, si vorbesc cu maimutoiul ala mic tot timpul si-i explic cum il astept eu sa-l bibilesc bine
denisa felicitari pentru achizitia deja demolata; trageti voi ceva acuma cu renovarea.... dar si cand iese exact asa cum ti-l doresti.... sa vezi ce bine e; si cu adelake acolo cu "okiu critic" pe ei.... nici o sansa se dea gres

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

25 martie 2009

Mergi la inceput

hei, recuperare rapida. mare noroc cu bunicul..e bine sa auzi de barbati pe care te poti baza. si la noi tata e super tare cand vine vorba de avut grija de copil. la mancare nu am incredere ca daca il las cine stie ce prostie ii da(mentinez ca tata a fost ala care ii cumpara acadele)
gata, mai nou are si fi-miu un caine cu care doarme, problema e ca nu e al lui si trebuie neaparat sa ma duc la ikea sa iau unul identic

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete

Pupam ghioceii bolnaviori cu dintii sau alte rele si le uram multa sanatate si nervi tari la mamici.

Io sint inca convalescenta adevarata, mi-e greu sa merg cu cirjele deci o fac mai mult fara si obosesc imediat. Genunchiul e umflat bine si dureros (nu iau decit paracetamol, altfel "plutesc" de la medicamentele ce mi le=au dat). Din fericire e tata aici si ma ajuta cu Izia, e pe post de sofer :) ma duce si la fizioterapie... ma ajuta si el cu ce poate. Barbatu-meu e pe un post nou acum, il tot freaca cu deplasari la Paris

Nici de net nu imi arde, e asa de cald incit nu suport mult timp laptopul linga mine, ma mai incalzeste si el!!
insa am intrat la raport, am citit ca dodo isi facea probleme

Am vazut ca vb de copii, daca accepta strainii sau nu: pogonicea mea nu are treaba, ii accepta si chiar ii cauta, prin metrou sau cind sintem pe undeva la plimbare, ea mereu se "converseaza" cu necunoscuti. Le zimbeste, se joaca de-a cucu-bau cu ei etc.

Aris, pogo are jucarie de somn, e un mielut de plus cu care doarme imbratisata toata noaptea si dimineata cind se trezeste il tine aproape de ea, saracu tot de coada il trage :)). A avut multe jucarii care i-au fost oferite in scopul asta si abia pe la 9 luni s-a hotarit la mielut de care s-a indragostit din prima. Socrii au fost tare bucurosi, ei i l-au oferit.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

a bon. deci sa incercam si noi. mie imi e frica ca fuge in ring sa pupe animelele...ca are o mare placere sa le stranga in brate si sa le pupe.
si eu zic ca iesi mai bine cu el la club, te distrezi si tu mai bine
si la noi taica-su este preferat mai mereu. in general e mai lipit de barbatii din grup probabil pt ca aia ii fac "maimutze" adica il arunca in aer, il ridica pe tot felul de mobile, joaca footbal..etc. femeile doar il pupa

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Aris, la circ a fost cuminte, a fost incantat de atatia copii, a dansat pe muzica si cel mai mult i-au placut beculetele, nu animalele, nu am stat pana la final am plecat in pauza.Data viitoare am zis ca il duc in club, sigur o sa fie in extas cand o sa vada atatea becuri

La noi cand e tati acasa e pe invers, nu mai vrea sa vina la mine, chiar plange cateodata daca il iau.

25 martie 2009

Mergi la inceput

hahahhaha pai sa iti arat pozele lu' fi-miu de ieri?! a gasit un loc cu muuult noroi si daca nu a facut "ploshc-ploshc" cu ghetele pana avea noroi si in dinti. la final a luat un farash si isi turna noroi in cap a sfarsit tot in cada pana la urma. dupa baie a mancat pepene roshu si a ajuns in 30 de sec la fel de porc

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna!

Chatonel:recuperare cat mai usoara!

Cami: sa va fie de bine plimbarea

Dodo-pui: sper sa se rezolve cu masina, daca nu vorbim caci am si eu un var care se ocupa de asa ceva si sta si in Navodari.

Ayla: sanatate frumoasei carliontate

Gaza:m-am delectat cu povestioare si poze superbe

Lucian a fost de dimineata afara cu mama si a scapat in gradina, unde era ud si arata exact ca un purcel din cap pana in picioare numai noroi, l-am bagat direct in cada la baie si mai si plangea ca de ce il luasem de la joaca
Nici Luc nu are treaba cu jucariile mai mult de cinci minute, nici macar cu Sebi nu sta sa se joace, tot dupa mine vine.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

25 martie 2009

Mergi la inceput