Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 15
aris26 spune:
felicitari!!!! ce fata mare ai?!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Noi suntem bine, azi am fost la gradi , am stat cam 1 ora jumate. Ana a socializat cu piticii, a papat gustarica de fructe stand pe bancuta, frumos, bucatele cu manuta din castron, s-a lasat chiar si dusa de manuta de doamna educatoare, fara sa ma scape insa din priviri. A fost bine pt prima experienta.Mami de minune mica |

25 martie 2009
aris26 spune:
al meu nu a renuntzat la ridicatul in fund nici acum si il practica de la 6 luni
noroc ca daca nu il supara nimic se aseaza singur la loc
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Si al meu a inceput sa se mai potoleasca si de vreo 2 luni nu se mai pune in fund noaptea.E adevarat, are vreo 5 luni vechime in "munca". Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"(7.03.2009) |

25 martie 2009
aris26 spune:
aha. nashpa e ca am o gramade de tufe, e adevarat ca nu prea se baga in ele(cu exceptia uneia care face nishte bobitze pe care le mananca spre exasperarea mea). umezeala este si la noi la greu pt ca dupa ce sa ploua de o saptamana de ne-am murat, avem si sistem de irigatie setata de doua ori pe zi. asa ca daca nu da de sus dam noi![]()
dar am bagat la cap. tund iarba scurt si nu il las in tufe.
merci
| citat din mesajul lui Galushca Aris, in tufe cam la 50 cm inaltime stau capusele. Daca tunzi iarba scurt, gen 5 cm, nu-s probleme. Oricum la caldura din Romania nu au zile multe. Aici de regula is sub 20 de grade si umezeala si le place. Acu e o exceptie ca avem 28 si murim de cald. Pupaturi la fete! |

25 martie 2009
aris26 spune:
cred ca toti fac crize de plans cand ii refuzam. brazelton zicea sa te comporti de parca nu ar fi copilul tau
si dupa ce se calmeaza sa il iai sa il asiguri ca il iubeshti si sa il intelegi. la noi merge metoda:"doar stii ca nu ai voie cu x obiect. uite ia asta si joaca-te cu ea" daca targul e cat de cat corect ii trece imediat
| citat din mesajul lui cocufan Buna seara fetele vad ca vorbiti de probleme cu despartirile si reactia in fata strainilor. Sorina nu are absolut nici o treaba cand plec de acasa daca persoana cu care ramane se joaca cu ea si ii respecta programul. cu strainii, se poarta de parca ii stie de o viata, intr-o zi, tragea de un betiv acostat de pe strada [eu am facut greseala sa deschid poarta si sa fug in casa dupa sticla de apa], voia sa il bage in curte dar omul simtit opunea rezistenta. cu toate ca am tinut/o foarte mult in brate cand a fost mica si am purtato mult in sac la piept, e foarte independenta. am o alta problema. nu am reusit sa vad daca copii vostri au facut vreodata crize de plans, nervi sau nu stiu cum sa le zic. azi a facut pentru a doua oara, la interval de aproape o luna. cand i-am refuzat ceva, a plans cred ca o ora deoarece am adoptat ca si data trecuta, tactica ingnorarii. copii vostri au facut? cum ati reactionat? mentionez ca data trecuta s/a trantit si pe jos, acum doar a plans fara oprire. sanatate copilasilor si mamicilor lor! |

25 martie 2009
aris26 spune:
of, si eu sper sa raspunda cat mai repede. sigur ar prinde un pic de curaj. asta mic avea un arc aortic intrerupt si inca cate ceva ce eu nu am priceput. cu inima acum e bine, dar se chinuie cu diabetul. este incredibil cum poate un pui de om sa fie atat de chinuit. sper sa ia legatura intre ele. conteza f mult pt amandoua sa aiba pe cineva cu aceeleasi probleme si prietenei tale sa ii zboare gandurile rele
| citat din mesajul lui novus Hello !! Aris, am trimis mail tipei, sper sa-mi raspunda sa ii mai incurajeze pe parinti , i-am zis mamicii si imediat m-a intrebat cum e baietelul acela operat tot de inima, i-am zis ca e ok Sper sa gasim o solutie totusi, ea astazi se gandea deja cum sa procedeze la inmormantarea fetitei ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) |

25 martie 2009
aris26 spune:
si noi tot la asta cugetam de ceva timp. si sincer nu cred ca imbatranim in romania. dar trebuie sa vad cum fac sa ii iau pe ai mei parinti. ca nu pot sa ii privez de nepoti. efectiv nu pot.
| citat din mesajul lui anamariame A propos de plecatul din tara (sper sa nu moara bateria), ma gandesc tot mai des in ultima vreme ca Eva nu merita sa creasca in tara asta, unde la gradi chiar, dar mai ales la scoala, notele se pun in functie de cadoul de 8 martie pe care l-a adus parintele profesorului, unde parintii mananca seminte pe strada si arunca pe jos cojile, unde se injura in mijloace de transport si la colt dde bloc...unde faptul ca muncesti pt un drept al tau nu e sufcient, tb sa cotizezi in plus... Hai ca ma deprim si mai rau, dar totodata ma documentez despre plecare, caci copilul meu merita mai mult de atat Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |

25 martie 2009
Anaan spune:
'Neata!
Nici in cazul lui Andrei nu merge varianta cu ignoratul cand il apuca crizele de personalitate; eu procedez ca Aris, dau una pentru alta- "trocul". Am observat ca Gulia face crize mai ales atunci cand ii iau ceva ce a dobandit prin forte proprii; pe de-o parte il inteleg, ca el, o mana de omulet, s-a zbatut atat sa obtina ceva si vin eu, uriasa, si cu seninatate ii confisc averea
, numai ca, de cele mai multe ori, bunurile dobandite
sunt de-alea periculoase
Va pup, ma duc la treaba!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
aris26 spune:
[pai nici la noi nu se recomanda nurofenul prea des. sau ma rog, pediatrul meu nu e mare fan nurofen. mi-l recomanda doar cand e clar o inflamatie si numai si numai dupa masa, daca copilul mananca bine. al;tfel merge pe paracetamol.
daca este imdiat dupa masa poti sa ii dai nurofen fara probleme, mai ales daca gingia e inflamata rau
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Asa este eu am fost acum 3 luni in italia si la ei doctorii pediatrii nu dau deloc nurofen, recurg doar la situatii extreme exact ca si la antibiotice. Panadolul(tachipirina se cheama acolo medicamentul ce contine substanta) este mai recomandat ca fiind mai putin agresiv pt stomacelul lui bebe sau supozitoare cu paracetamol. _ |

25 martie 2009
adrisimo28 spune:
anan daca retin eu bine , ai fost in bg, ti-a trebuit la vama certif nastere copil?.
dragastoasa de Drg
aris26 spune:
da da. si la noi tot atunci e circul cel mare. cand reuseste el sa ia ceva si vin eu repede si jap il deposedez. daca ii explic si ii cer lui sa imi de-a obiectul inapoi pt ca...bla bla bla. se rezolva fara proteste. oricum eu am observat ca merge f bine daca ii explic. orice, dar sa ii explic. si nu asa in doua vorbe...nuuu..o mie de explicatii, clare ca pt un adult. eu la incepu aplicat metoda:jap, deposedat si "nu ai voie cu asta!" normal ca el protesta. pana a venit sotzul si mi-a spus "de ce faci asa? explica-i copilului" am bushit in ras dar cand am vazut ca ta-su ii face o intreaga istorie a obiectului si el pricepe si accepta mi-am revizuit comportamentul. acum ne intelegem mult mai bine. normal ca tot mai avem momente dar sunt muult mai rare si mai slabe ca intensitate
| citat din mesajul lui Anaan 'Neata! Nici in cazul lui Andrei nu merge varianta cu ignoratul cand il apuca crizele de personalitate; eu procedez ca Aris, dau una pentru alta- "trocul". Am observat ca Gulia face crize mai ales atunci cand ii iau ceva ce a dobandit prin forte proprii; pe de-o parte il inteleg, ca el, o mana de omulet, s-a zbatut atat sa obtina ceva si vin eu, uriasa, si cu seninatate ii confisc averea ![]() Va pup, ma duc la treaba! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |

25 martie 2009

, am stat cam 1 ora jumate. Ana a socializat cu piticii, a papat gustarica de fructe stand pe bancuta, frumos, bucatele cu manuta din castron, s-a lasat chiar si dusa de manuta de doamna educatoare, fara sa ma scape insa din priviri. A fost bine pt prima experienta.
de
CRISTIAN -