Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Pisik, eu la Pisilinca am descoperi ceva. Daca mergem intr-un loc nou si lumea e avertizata de cum ajungem sa o ignore, e ok, sta cit sta la mine in brate si studiaza (vreo 5 minute) dupa care cauta ea joaca, companie, initiaza ea un joc de-a cucu-bau (ca sa atraga atentia cit e totusi in siguranta linga mine), ii spun eu sa duca cuiva un obiect pe care il are etc, si totul e ok. altfel, daca lumea (si aici intra si bunicile, si sora-mea, deci nu doar straini) incepe din start sa se mitziie vaaaaai, cine a veniiiit, ce face fetiiiitza, se uita fix la ea, se reped sa o atinga, ma rog, ii invadeaza spatiul, e jale si nu se repara situatia pina nu plecam. Citisem chiar undeva, referitor la adulti, ca fiecare avem un spatiu al nostru de siguranta, in care daca napusteste cineva "necunoscut" (adica persoane care nu ne sint apropiate), ne facem arici, intram imediat intr-o atitudine defensiva. Si eu ma regasesc in chestia asta, chiar si daca o transferam exclusiv asupra spatiului personal fizic; ma gindesc ca stressul este cu atit mai mare pentru un copil mic, care vorba ceea, nu e tirshit prin viata si printre tot felul de oameni.

Asa e si Alexandra, ii place sa faca ea primul pas ! Acum depine si de companie daca sunt copii se repede la ei si ii trage de pantalono de obocei, ii imbratiseaza , daca sunt adulti ii studiaza intai !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

InaPreda multi pt ca esti tare sufletista
Si poze cand vedem ??

Mergi la inceput

V-ati culcat fetelorrr ??? cand sa mai stau si eu putin la povesti nu am cu cine ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu sunt pe-aici, novus.Ma cutremura ce povestesti de fetita...e atat de trist si sufocant sa te lupti cu morile de vant, adica cu sistemul romanesc Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Fetelor, ma tot chinui sa va intreb de vreo saptamana, e vreun puseu de crestere la 1 an si 2 luni?Ca Eva in ultima vreme cere iar laptic pe la 4-5 dimineata, dupa o perioada destul de lunga in care a mancat doar la 9.Avem se pare iarasi probleme cu burtica, scaune ft ft proaste, mult mucus, urat mirositoare, nelegate. Scuzati detaliile, va rog. Am luat copro si pt paraziti, sper totusi sa nu aiba nimic.Ce va invidiez ca mergeti la mare. Am avut si noi bani de vacanta, dar am platit o datorie cu ei. Asa ca, Monnvas, si eu sunt ft ft trista din cauza crizei, caci toate se leaga.Pupici Luanei, sa treaca repede bubitele, si lui Mutzu sa iasa odata dintisorii buclucasi.Eu cred ca ma retrag, m-am laudat degeaba ca-s in zona. Mai am 5 min baterie la laptop, si daca ma duc dupa incarcator ma prinde dimineata pe net.Noapte buna!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu sunt pe-aici, novus.
Ma cutremura ce povestesti de fetita...e atat de trist si sufocant sa te lupti cu morile de vant, adica cu sistemul romanesc

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Da din pacate asa e, stiam dar nu credeam ca e chiar asa adica mamicii i-au dat negatie sau cum se zice, de la Cluj si Tg Mures ca refuza sa faca operatia si gata !! nimeni nu cauta solutii ba din contra ii descurajeaza si mai mult ...
Din punctul asta de vedere, as pleca maine din tara intr-o alta tara civilizata unde sistemul sanitar e pus la punct, si nu numai acest sistem

Mergi la inceput

A propos de plecatul din tara (sper sa nu moara bateria), ma gandesc tot mai des in ultima vreme ca Eva nu merita sa creasca in tara asta, unde la gradi chiar, dar mai ales la scoala, notele se pun in functie de cadoul de 8 martie pe care l-a adus parintele profesorului, unde parintii mananca seminte pe strada si arunca pe jos cojile, unde se injura in mijloace de transport si la colt dde bloc...unde faptul ca muncesti pt un drept al tau nu e sufcient, tb sa cotizezi in plus...Hai ca ma deprim si mai rau, dar totodata ma documentez despre plecare, caci copilul meu merita mai mult de atatAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Va pup, noapte buna, poate reusesc sa intru maine sa beau cafeluta cu voi, am sorbit pe furis pana acum!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Si eu fug la !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Bu-hu-hu!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput