Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela catalutza..ai PM..pls ...un sfat daca se poate MP...sarumana...si tot vroiam sa te intreb ce vaccin ai vz ( parca tu) la helpnet cu 180 ron? k eu am in trebat si era 260..asta de 6luni. si la mine jiji daac s-a trez pe la 6 pe la 8 s-a mai culcat un pic evident..la tt....acu s-a trez si-i voi oferi in curand masa de fructe..azi avem ij maniu..mango...sper ca e ok, nu? am vz pe net ca parerile sunt impartite...referitor la avocado , mango... oricum..desi am fc 6 luni..nu ma gabesc cu papa....adik..cu masa de pranz cum s-ar zice....nu mai am nik bio....si m-a speriat cineva cu morcovii...cu fosfat... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
eu am cautat pentaxim[cu el am inceput]
stiam ca si cuscra face tot pentaxim,de asta i-am spus
la helpnet[dar eu nu am in oras] era 160 lei...eu am gasit cel mai ieftin cu 180
SFAT:
nu cauta in farmaciile mari,gen sensiblu,ca e cel mai scump...du-te la farmaciile de cartier[stiu ca jiji face infanrix] si intreaba [la mai multe] cu cat ar aduce vaccinul dorit...vei avea surpriza placuta!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mitumac
Buna fetelor. Din pacate eu intru sa citesc din cand in cand si nu am timp de raspunsuri... Dureri de spate am si eu...si aveam si inainte de a fi gravida... Dar saptamanal merg la masaj(de relaxare) unde imi lucreaza spatele, cervicala,etc...este mai bine, doare mai suportabil...puteti incerca si voi...macar 1 sedinta/saptamana. Sanatate multa... Claudia Nicoleta 09.02.2010 |
mie imi spui?ma simt ca in paradis [fara papagal,lorex ]...am facut azi ora jum de masaj......picioare,maini,spate,abdomen...
am o prietena ce face cursuri de masaj si reflexoterapie...azi i-am fost cobai...i-am zis ca o primesc la practica in fiecare zi daca vrea
vb vine in fiecare zi,ca nu ma tzine pe mine buzunarul,la cat masaj mi-ar placea mie sa primesc...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna dimneata! la multe lunite pufuletiolor speciali de azi.....ca e data de 1....si sunt multi si frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fiti sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult, si sa fiti cuminti si papaciosi!!!!!!!!!!!!!!!!! am fost la dr are rosu in gat,...."un pic" amoxacilina si nurofen aseara i-a sc fevbra i-am luat-o la 4 cand s-a trezit era 36.5 si nu prea a vrut acum dimi sa pape fructe nu a vrut a papat decat 60 ml lapte acu doarme ma duc si eu ca-s rupta de somn Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
multa sanatate voinicului ivanel
ai toata admiratia mea...atata munca ...parintii mei seamana mult cu cei ai alexutzzzei
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
oani ...pupici pt lucas mancaciosul
succes cu dieta!
nasol cu terminarea concediului......
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Noi dam de baut din motive solemne: Am luaaaaat liiii-ceeeen-tzaaaa! Nu stiu noutati, nu am apucat sa citesc din urma, o sa reusesc eu zilele astea! Va ! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului AMR 8 pan'la nunta Editat din motive de lipsa "z" la "tz" ...deh...euforia asta! |
felicitari,micki!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dastefa
gandeste-te ca vine concediul ,ca va mai putea sa stea si tati cu Irina si nu ,nu e deloc deplasat ce zici/simti tu si nu stiu daca e vreuna dintre noi sau oricare mamica careia sa nu-i fi venit macar odata sa fuga mancand pamantul sa nu mai vada si sa nu mai auda nimic macar 10 min cum zici tu dar tot noi suntem cele care daca am plecat cateva ore de langa pui nostri dam jde telefoane Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
cunosc...abia am asteptat sa-l duc pe radu la bunici...de cand am venit acasa plang de nebuna...ca mi-e dor......desi stiu ca ii este bine acolo si vreau sa fie mai independent[si am reusit,cred,dar cu ce pretz din partea mea]...
asa creste Alex
Ruxita spune:
Fetele, Caius a tusit azi dupa amiaza dupa ce m-am luat dupa capul lui taica-sau sa las sa doarma cu fereastra deschisa si cum el transpira intr-un hal fata de hal... nu tuseste tare, prima impresie ca s-a inecat cu ceva sau ca-si drege vocea dupa ce a baut suculetz... dar totusi ne-a convins in scurt timp ca e tuse cinstita... ce sa-i fac?
si azi am baut suculetz (o juma de mar si 2 felii de mango si o mica felie de avocado date prin razatoare apoi prin sita) - nu bea deloc si i-am dat biberonul sa se joace cu el, sa-l tina singur in maina (sub atenta mea supraveghere) si pana la urma m-am enerat si i-am facut gaurica mai mare la tetina cu foarfeca (i-am taiat varful) si a baut tot spre marea surprindere... mare progres pentru mine ca mama, sa-mi dau seama ca tetina are gaurica prea mica...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Ruxita, da tango argentinian, ca am facut dans sportiv amandoi (adik lectii). Si ne potrivim de minune! am fost la o nunta la care jumate de timp am fost noi filmati iar mama mirelui ne-a intrebat daca nu cumva suntem dansatori profesionisti...asta ca sa ma laud, dar asa mult ne place sa dansam...si de cand cu pitica ioc dans pana la botez...noi care eram ciuca nuntilor si botezurilor...vroiam sa mergem la Mihai petre sa mai invatam si samba ca pe asta nu o stim si sa mai perfectionam prizele etc...dar iar nu putem ca nu stim cum sa afcem cu Irina...eee se face ea mare si sa vezi ca merge si ea cu noi - ambitia noastra e sa faca dans sportiv de micutza... Catalutza mami de Irina |
pt faza cu sotul dansator te invidiez.am zis.
eu sunt innebunita dupa dans...iar partenerii mei de viatza[nici primul sot si nici al doilea ] nu danseaza...
va felicit pt dans si nu numai
mult succes irinei !super sport i-ati ales!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danyelana Uraaaaa Ne-am luat scaun de masa azi Un Chicco Polly 2 in 1 Merci Decenuela si celorlalte fete pt sugestii Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
sa-l folositi sanatosi!
asa creste Alex
Ruxita spune:
citat din mesajul lui catalutza81 ce misto!!!!!!!! portugheza, stiu si eu cateva cuvinte . Felicitari sincere!!!!!!!!!!!! |Ela stie vreun pic de portugheza? Sa iti zic o poveste cu un brazilian pe care l-am intalnit in preumblarile mele: stand noi la cafea in pauza ii zic plina de mandrie ca in romana exista un cuvant care nu exista in nicio alta limba sub forma de substantiv...dor. El incepe sa rada, ca cica si la ei e un cuvant, care semnifica tot dor, e tot substantiv si lor la scoala li s-a zis ca e unic in lume : fado. Fado e felul ala de muzica cantat de Amalia Rodrigez, mama muzicii fado. Fado a aparut in timpul expansiunii portugheze pe mare, cand femeile stateau pe malul oceanului si cantau cantece de dor pt barbatii plecati pe mare. Asta e povestea cu brazilianul meu. de atunci sunt indragostita de Amalia Rodrigez, va recomand Amantes separados, superba!! Catalutza mami de Irina |
nu stim nicio boaba portugheza... ne-am zgait acum seara la un canal portughez ca sa prindem sonoritatea limbii... eu inca ma oftic ca n-am intrat la caragiale si nu ma pot bucura de lovinescu, ela a sarit in sus de bucurie, dar mai degraba ca nu a intrat la caragiale ca nu i-a prea placut nemtzuskii si matza nici nu ne-a zis ca nu i-ar placea, s-a lasat convinsa de noi si acum s-a bucurat ca nu a prins caragiale (am inceput s-o suspectam ca de aia a luat nota mica la examen ca in scoala are 10), in fine... va face portugheza de la zero, sper sa-i placa, ca de nu, "puscaria de bolintineanu scrie pe ea"...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog