Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Uraaaaa Ne-am luat scaun de masa azi Un Chicco Polly 2 in 1 Merci Decenuela si celorlalte fete pt sugestii Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
sa ii placa la Artur, sa il folositi sanatosi si sa pape bebe artur mult in el, sa se faca mare si puternic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
de care crema de dinti ziceati ca nu e bun, k are foarte multe contraindicatii???????????????
de DOLODEL stiti ceva?
in prospect scrie ca se da la nevoie, la CALGEL scrie parca de 2-3 ori/zi........................hmmmmmmmmmmmmmmm
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Ruxita spune:
dece, i-am dat linkul sotului si a zis c e .utere, deci i-a placut foarte mult.
piticilor li s-a afisat admiterea la liceu si nu mai am loc de fii-mea la calc (brw a intrat la Lovinescu portugheza)... deci n-am intrat la Caragiale... tot bine, a doua optiune, bilingv, acum ma trec iar sudorile ca nu stiu prea multe despre acest liceu...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
si mie mi-ar place f.f.f. mult sa dansez... si nu stiu cum dau numai peste barbatii cu gratii de sifonier si cu doua picioare stangi, daca cu Uruguay a mai fost cum a fost cu tangoul argintinnian m-ai umplut de oftica si invidie... si ca va potriviti atat de bine! eu as fi in culmea fericirii sa dansez asa cu sotul meu... dar asa balena mare cum e, a zis ca vrea sa invatam tango (nici macar un kkt de populara nu stie sa danseze)... o sa invatam si noi! si o sa ne umplem de pasiune... AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
app de Uruguay, siai ca tangoul argentinian de fapt s-a dansat prima data in uruguay??? intr-un teatru numit La cumparsita, precum melodia lui Julio. Ne-au dus organizatorii intr-o seara la tango in acel teatru (ce a mai ramas din el), ffff misto, am dansat si eu ca la sf ne-au luat dansatorii si pe noi! nu poti sa iti imag ce misto dansa tipul....
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui catalutza81
app de Uruguay, siai ca tangoul argentinian de fapt s-a dansat prima data in uruguay??? intr-un teatru numit La cumparsita, precum melodia lui Julio. Ne-au dus organizatorii intr-o seara la tango in acel teatru (ce a mai ramas din el), ffff misto, am dansat si eu ca la sf ne-au luat dansatorii si pe noi! nu poti sa iti imag ce misto dansa tipul.... Catalutza mami de Irina |
in perioada mea de "cu capul in nori" obisnuiam sa ma indragostesc de tipi pentru performanta lor artistica (pian, chitara, dans, pictura)... deci cu siguranta m-as fi indragostit de tipul de care zici... vezi ca nici nu intreb cum arata...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
catalutza81 spune:
ce misto!!!!!!!! portugheza, stiu si eu cateva cuvinte . Felicitari sincere!!!!!!!!!!!! |Ela stie vreun pic de portugheza?
Sa iti zic o poveste cu un brazilian pe care l-am intalnit in preumblarile mele: stand noi la cafea in pauza ii zic plina de mandrie ca in romana exista un cuvant care nu exista in nicio alta limba sub forma de substantiv...dor. El incepe sa rada, ca cica si la ei e un cuvant, care semnifica tot dor, e tot substantiv si lor la scoala li s-a zis ca e unic in lume : fado. Fado e felul ala de muzica cantat de Amalia Rodrigez, mama muzicii fado. Fado a aparut in timpul expansiunii portugheze pe mare, cand femeile stateau pe malul oceanului si cantau cantece de dor pt barbatii plecati pe mare. Asta e povestea cu brazilianul meu. de atunci sunt indragostita de Amalia Rodrigez, va recomand Amantes separados, superba!!
catalutza81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
in perioada mea de "cu capul in nori" obisnuiam sa ma indragostesc de tipi pentru performanta lor artistica (pian, chitara, dans, pictura)... deci cu siguranta m-as fi indragostit de tipul de care zici... vezi ca nici nu intreb cum arata... AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
Nik0le spune:
Cata, felicitari pentru credit, tin pumnii sa reusiti sa luati o casa exact cum v-o doriti! Drum bun pt luni si petrecere frumoasa (si Irina cumintica)!
micki, felicitari pt licenta!
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Irinei! Felicit si eu pufuletii care astazi mai implinesc o lunita!
Noi suntem ok, stau f prost cu timpul zilele astea, nici nu stiu daca apuc sa recuperez... Irina e maraita mai tot timpul, noptile sunt a la jiji de decenuela, eu sunt cheauna, d-astea... Cred ca o supara gingiile, alte idei despre ce-ar putea sa aiba n-am. Plus ca am si niste mici indicii, imi apuca mana si se repede sa ma muste de deget, molfaie jucariile de dentitie si se mai potoleste nitel cand o dau cu calgel. Mi-a mai trecut durerea de la san, cred ca s-a obisnuit zona cu relele tratamente aplicate de fii-mea.
Va
de Isabela si Irina (01.02.2010)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
sa ii placa la Artur, sa il folositi sanatosi si sa pape bebe artur mult in el, sa se faca mare si puternic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Merci mult
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex MP, ai vazut ca est econcurs cu papagalul??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex