Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Ne-au muscat tantarii aseara si suntem plin de pete rosii azi.
Stiti vre-un remediu sa ne treaca mai repede?
In mod normal trec in aprox 5-6 zile

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

imi pare rau de piscaturinu stiu remediu..si pe maia au muscat-o tare, s-au facut urate unele, cu punctulet alb deasupra, eu pe alea am dat cu betadina, pe restul un pic de bepanthen dupa baita, dar nu prea trec...
Am luat minunea de aparat cu ultrasunete de la Chicco un mare fas...n-are nici un efect pe tzantzarei, l-am pus exact langa tzantzar si nika...acu' ce reclamatie sa fac?cum demonstrez ca nu merge???poate pe tzantzarii lor o merge

de Maia Ilinca (29.01.10)

pentru piscaturi de tzantzari unguent cu arnica, n-am incercat, dar m-a sfatuit cineva (care n-au in oras tzantzari), am zis ca voi incerca si eu. si noi facem guguloaie mari de la piscaturile astea, se vede ca e tare dulce de il indragesc asa tare tzantzari...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Ah fetele m-ati uns pe suflet...pt ca azi dupa ce ca eram suparata, sotul a facut o mica criza de gelozie pe pitica, cum ca el era vioara I si ca acum ii dau atentie numai asteia mici si ca pe el il ignor si ca si el are nevoie de mine...imi venea sa plang...si de mine cine are fraaateeee grija? IO nu am si IO nevoi? mai ales d'astea primare, somn, mancare???ufff na! ca iar mi-am zis naduful aici.

Dastefa eu as fi murit sa ma apuc de casa de la 0/....

Ruxita, da tango argentinian, ca am facut dans sportiv amandoi (adik lectii). Si ne potrivim de minune! am fost la o nunta la care jumate de timp am fost noi filmati iar mama mirelui ne-a intrebat daca nu cumva suntem dansatori profesionisti...asta ca sa ma laud, dar asa mult ne place sa dansam...si de cand cu pitica ioc dans pana la botez...noi care eram ciuca nuntilor si botezurilor...vroiam sa mergem la Mihai petre sa mai invatam si samba ca pe asta nu o stim si sa mai perfectionam prizele etc...dar iar nu putem ca nu stim cum sa afcem cu Irina...eee se face ea mare si sa vezi ca merge si ea cu noi - ambitia noastra e sa faca dans sportiv de micutza...

Decenuela ai un nou PM

Catalutza mami de Irina

ce frumooos...si eu as vrea ca Maia sa faca dans sportiv, chiar vorbeam cu tati Bravo voua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Ne-au muscat tantarii aseara si suntem plin de pete rosii azi.
Stiti vre-un remediu sa ne treaca mai repede?
In mod normal trec in aprox 5-6 zile

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

imi pare rau de piscaturinu stiu remediu..si pe maia au muscat-o tare, s-au facut urate unele, cu punctulet alb deasupra, eu pe alea am dat cu betadina, pe restul un pic de bepanthen dupa baita, dar nu prea trec...
Am luat minunea de aparat cu ultrasunete de la Chicco un mare fas...n-are nici un efect pe tzantzarei, l-am pus exact langa tzantzar si nika...acu' ce reclamatie sa fac?cum demonstrez ca nu merge???poate pe tzantzarii lor o merge

pentru piscaturi de tzantzari unguent cu arnica, n-am incercat, dar m-a sfatuit cineva (care n-au in oras tzantzari), am zis ca voi incerca si eu. si noi facem guguloaie mari de la piscaturile astea, se vede ca e tare dulce de il indragesc asa tare tzantzari...

_

multam, am inregistrat

deocamdata evit sa pun chestii pe pielea ei, tare stresata-s cu alergiile astea...sa vedem ce zice si pedi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Ah fetele m-ati uns pe suflet...pt ca azi dupa ce ca eram suparata, sotul a facut o mica criza de gelozie pe pitica, cum ca el era vioara I si ca acum ii dau atentie numai asteia mici si ca pe el il ignor si ca si el are nevoie de mine...imi venea sa plang...si de mine cine are fraaateeee grija? IO nu am si IO nevoi? mai ales d'astea primare, somn, mancare???ufff na! ca iar mi-am zis naduful aici.

Dastefa eu as fi murit sa ma apuc de casa de la 0/....

Ruxita, da tango argentinian, ca am facut dans sportiv amandoi (adik lectii). Si ne potrivim de minune! am fost la o nunta la care jumate de timp am fost noi filmati iar mama mirelui ne-a intrebat daca nu cumva suntem dansatori profesionisti...asta ca sa ma laud, dar asa mult ne place sa dansam...si de cand cu pitica ioc dans pana la botez...noi care eram ciuca nuntilor si botezurilor...vroiam sa mergem la Mihai petre sa mai invatam si samba ca pe asta nu o stim si sa mai perfectionam prizele etc...dar iar nu putem ca nu stim cum sa afcem cu Irina...eee se face ea mare si sa vezi ca merge si ea cu noi - ambitia noastra e sa faca dans sportiv de micutza...

Decenuela ai un nou PM

Catalutza mami de Irina

si mie mi-ar place f.f.f. mult sa dansez... si nu stiu cum dau numai peste barbatii cu gratii de sifonier si cu doua picioare stangi, daca cu Uruguay a mai fost cum a fost cu tangoul argintinnian m-ai umplut de oftica si invidie... si ca va potriviti atat de bine! eu as fi in culmea fericirii sa dansez asa cu sotul meu... dar asa balena mare cum e, a zis ca vrea sa invatam tango (nici macar un kkt de populara nu stie sa danseze)... o sa invatam si noi! si o sa ne umplem de pasiune...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Eu nu as testa unguentul ala cu arnica pe bebe. Sara s-a umflat toata de la el, deci se pare ca are potential alergen. Tot asa mi-l recomandase si mie o farmacista...

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Miki felicitari,gata ai scapat...

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ceva sa iesiti din butoi..................

http://www.youtube.com/watch?v=7x7I6r-B4-o&feature=related

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna seara si un salut patriotic!

Dupa luni intregi, mi-am indeplinit visul si am luat un quinny buzz (second hand dar ok) cu care patrioticus se poate plimba mandru.
Azi am haladuit pe malul lacului (din colentina nu stiu cum ii zice) ba prin ploaie ba prin soare cu cuscra Elefantica si cu tinerii ginerica si nora la plimbare... ce s-au mai mangaiat, si agatat unul de altul...

Isabela e o papusa vie, o frumoasa si o zvapaiata. Activa si receptiva, vesela... m-a cucerit. Patriotul nu arata, insa i-a rapit inima

si dovada.... e aici in album: http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/30Iunie#

Ma cam doare capul, ca m-a batut soarele, nu gluma, si nu am avut nicio palarie...

Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Super Quinny Buzz, si noi il avem sunt super multumita de el.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ruxita....din diverse motive ( din pct meu de vedere deloc plauzibile) am ajuns sa iau gars. cum e compartimentata..dupa divese de modificari ( alti bani alta distractie) am fc in bucatarie dormitor..minuscul dar care e f intim si in care - am PAT de dormitor)ia in camea am fc un fel de open space....e f dragutz...am fc sa fie totul util si practic....na de asta am io cica 2 camere.

catalutza...si eu te inteleg si vb fetelor , cred ca toate trecem prin asta. am ajuns sa consider lux vizita la cosmetica....pe bucati...ca in rest..hm imi dau seama...ca in afara de cursuile unde ma duceam....la salon e singurul meu parc de distractii( unde stau ca pe ace)....of..of ..mai mai...da ,da si la mine mai sunt iesiri subtile de gelozie..dar ma fac ca nu aud

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Uraaaaa

Ne-am luat scaun de masa azi Un Chicco Polly 2 in 1

Merci Decenuela si celorlalte fete pt sugestii

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput