Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
LML si din partea noastra toti sarbatoritii de azi, nu ma apuc sa nominalizez ca sigur scap pe cineva (si nu-i frumos...)
dece mi-a placut casa voastra (very futuriste)- sigur se indragosteste sotul meu de casa voastra, numai proiecte din astea imi arata, exact materialele astea... cum e o garsoniera cu 2 camere ca nu pricep... garsoniera nu inseamna doar un dormitor-bucatarie-baie-hol?
uuuu, ce urat a bubuit!
catalutza, v-am admirat dansand, tu cu piciorul ridicat peste piciorul lui, foarte ...erotic si pasional, ce dans era ala? tango cumva??? cu cele 10 min pe care vrei sa le furi, eu te inteleg perfect, eu fur un ditamai ceasu pe zi, noroc cu beb care e cuminte si cu domnisoara care e ascultatoare...
lorex, eu zic sa nu amani niciun tratament, dar depinde cat de serioasa e problema, bobitza treptat se va desprinde de tine si va putea sta si cu alti oameni, trebuie doar sa-i acorzi sansa asta.
bea, pupam Ivanelul sa treaca rosul in gat, te inteleg cu pisicile, si noi avem una care pana am dezobisnuit-o sa-si faca treaba in cada, a trebuit sa strangem prin casa in cele mai neasteptate locuri, uneori era direct in usa, alteori dupa usa, s.a.m.d. dupa cateva smotoceli de matza de am zis ca chem protectia animalelor (sotul s-a dedat la barbaria si cruzimea asta) pisica noastra face numai la lada...
larisel, mie nu-mi plac cerealele cu fructe naturale, am incercat si nu stiu cum nu se duc pe gat, nu se lasa amestecate, intr-un cuvant, nu-mi plac... azi am luat niste fructe de mare, vreau sa invat sa le gatesc monti si niste pleuroti dupa reteta bine stiuta (gen ciorba de burta).
si nu mai pot sta la calc ca mi se foieste maimutzelul in brate, si ma bruiaza apasand pe touchpad, taste, deschis-inchis ferestre...
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 lml pufilor de azi ! avem pufi cu greutate.... cataluzta nici nu stii cata dreptate ai. te inteleg si eu sunt in butoi azi. nu mai puteam la un moment dat, cel mare tacataca, piciul plans nu voia nimik imi venea sa plec de nebuna. nici nu am o zi buna ma simt cam rau si rabdarea e la limita! dar merg inainte. ma rog lui Dumnezeu sa imi dea rabdare si sanatate sa ii fac mari. lui ivan sa se faca bine. ati amant si vaccinul pana nu se face bine nu? si bobitzei maraite. cine stie ce a avut ieri. sper sa nu se mai repete lorex. sipt inginera noastra mickimica!~ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
da l-aM AMANAT.............
si eu va inteleg cu zilele nasoale
stiu
foarte bine
dar cresc puii, si nu va mai fi asa greu
ca o sa va intelegeti din priviri
sper sa treaca
si sa nu va bagati in butoi ca e si mai rau
sa av dea doamne doamne rabdare
si sa aveti grija de puii vostri asa cum trebuie.sa nu uitam ca suntem mame........................
pup sa treaca starea!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
haircut spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Am mai pus cateva poze cu Luc in album si am profitat sa vad poze minunate de pufuleti minunati! Unul mai frumos decat altul, toti grozavi! Nu pot sa merg sa pregatesc masa fara un pupic special pt Maia de haircut (de la Lucas, evident). Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
multumim! Intoarcem pupiculL-am vazut si eu pe Luc, tare imi era dor de voi, ma bucur ca sunteti bine, deduc ca a fost bine si in vacanta(dupa explicatiile despre AMR)
e buna ideea cu mancarea in brate, e practica, dar ma gandesc ca ar trebui sa se invete cu tehnica, cat de cat...in fine ideea e sa gasim o solutie sa pape deocamdata, cred...
Imi pare rau ca trebuie sa te intorci asa repede la munca...
Pupam Luc-ul dragalas
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite printisorilor si printeselor(am vazut ca sunt multi si nu stau sa nominalizez ca sunt intr-o biblioteca,in timp ce fetita mea doarme si nu stiu cand se trezeste) Noi am venit de la cantarit,a luat in 2 saptamani 40 de grame.....sunt necajita un pic,sapt viitoare vom incepe diversificarea musai chiar daca nu are 6 luni,vom merge la un curs de diversificare si apoi dam startul...... fuggggggggg ca s-a trezit Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
Imi pare rau ca aveti si voi probleme cu greutatea suna tare bine curs de diversificarepoate ne spui si noua ce afli nou
Beatrice1982 spune:
dastefanici noi nu avem trotuar...............acum ca zici imi dau si eu seama.dar sincer mie nu imi lipseste, k ne plimbam pe drum
insa avem gaz, canalizare, avem baie cu wc in casa,..dar nu multi au in sat.....noi asa am vrut sa ne facem....avem cablu avenm net avem apa moca.........avem aer curat, avem si parc.da na nu mare scofala, da bine ca este...insa mie imi lipsesc supermarketurile
patiseriile
cofetariile si eventual din ani in pasti cate un mall cu cinema........................
ce probleme am si eu
nu???????????????????
Poze
haircut spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Noi dam de baut din motive solemne: Am luaaaaat liiii-ceeeen-tzaaaa! Nu stiu noutati, nu am apucat sa citesc din urma, o sa reusesc eu zilele astea! Va ! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului AMR 8 pan'la nunta Editat din motive de lipsa "z" la "tz" ...deh...euforia asta! |
hei, bravo, felicitari
multumim de cinste
Beatrice1982 spune:
larisel numerge linkul de la semnatura
pe contul comun avem poze daca vrei sa ne vezi.......................
eu am vazut fetitzele diversificate..........................iioiiiiiii ce am patit
cand ma uitam la poze era finutul meu aici, are 4 ani..se uita si el
intrebari mno ca cine sunt bla bla bla
zice el......dar ce au la gurtiza? sange?????
ioiiiiiiiiiiii zic eu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu au mancat ciresee....................
vai nici nu stiu de unde l-a scos..............
ruxitamersi
e mai bine
Poze
haircut spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari si de la noi. Ne-au muscat tantarii aseara si suntem plin de pete rosii azi. Stiti vre-un remediu sa ne treaca mai repede? In mod normal trec in aprox 5-6 zile Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
imi pare rau de piscaturinu stiu remediu..si pe maia au muscat-o tare, s-au facut urate unele, cu punctulet alb deasupra, eu pe alea am dat cu betadina, pe restul un pic de bepanthen dupa baita, dar nu prea trec...
Am luat minunea de aparat cu ultrasunete de la Chicco un mare fas...n-are nici un efect pe tzantzarei, l-am pus exact langa tzantzar si nika...acu' ce reclamatie sa fac?cum demonstrez ca nu merge???poate pe tzantzarii lor o merge
catalutza81 spune:
Ah fetele m-ati uns pe suflet...pt ca azi dupa ce ca eram suparata, sotul a facut o mica criza de gelozie pe pitica, cum ca el era vioara I si ca acum ii dau atentie numai asteia mici si ca pe el il ignor si ca si el are nevoie de mine...imi venea sa plang...si de mine cine are fraaateeee grija? IO nu am si IO nevoi? mai ales d'astea primare, somn, mancare???ufff na! ca iar mi-am zis naduful aici.
Dastefa eu as fi murit sa ma apuc de casa de la 0/....
Ruxita, da tango argentinian, ca am facut dans sportiv amandoi (adik lectii). Si ne potrivim de minune! am fost la o nunta la care jumate de timp am fost noi filmati iar mama mirelui ne-a intrebat daca nu cumva suntem dansatori profesionisti...asta ca sa ma laud, dar asa mult ne place sa dansam...si de cand cu pitica ioc dans pana la botez...noi care eram ciuca nuntilor si botezurilor...vroiam sa mergem la Mihai petre sa mai invatam si samba ca pe asta nu o stim si sa mai perfectionam prizele etc...dar iar nu putem ca nu stim cum sa afcem cu Irina...eee se face ea mare si sa vezi ca merge si ea cu noi - ambitia noastra e sa faca dans sportiv de micutza...
Decenuela ai un nou PM
haircut spune:
hai ca in juma de zi am reusit sa citesc tot
mai trimit multi pentru pufuletii maraiti(Ivan, Bobita, Catalin de Myky) Maia e semi-maraita azi asa ca nu pic in butoi...si-am spalat si perdelele si geamurile, a inceput ploaia, deci degeaba am spalat geamuri, da' tot nu pic azi, am zis!