Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 3
Lullaby_2009 spune:
Raluk multumesc mult . M-am panicat un pic, am dat cu apa rece, am incercat sa-l trezesc pe Alex la un moment dat sa-i dau sa pape, dar adormea imediat la loc. Daca e normal, m-am linistit. Te pup si si pe Alexutu sa doarma bine.
Lali ce imagine descrii acolo, cred ca nu te mai saturi sa-i privesti. Abia astept sa vad pozele.
Doamnelor, o noapte frumoasa va doresc!
Lali_mete spune:
Fragutza,sincera sa fiu nici eu nu stiu prea bine,doar ca sunt atat de uniti,ca familie ma refer,au grija unii de altii. Facand abstractie de mizerie,saracie ,colonizare,care si astea fac parte din istoria lor ,au o gramada de legende si mituri.Intai sa aflu tot ce ma intereseaza si dupa aia o sa pot explica. Plus ca mi s-a parut ca dau o foarte mare importanta ritualurilor,stiu foarte bine sa foloseasca o multitudine de condimente, tratamente de infrumusetare simple dar cu efect...
Luulaby,de ciuda ca nu am cu ce sa le postez nici nu am facut poze atunci,,dar am facut dupa ce ai postat
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
crissbebe spune:
Buna fetelor...intru si eu in clubul nevestelor certate cu sotii din dotare...din pacate noi ne-am certat extraordinar de rau.Am fost pe punctul de a-mi lua copilul si de a pleca la mama dar m-am gandit ca e mult prea tarziu sa plec pe strada la 12 noaptea...
Cateodata imi vine sa-mi iau zilele va rog sa ma credeti dar ma gandesc ca am un pui mic de crescut si ca mi l-am dorit prea mult...Stiu ca nu trebuia sa "dau" din casa dar nu mai rezist..trebuia sa ma descarc cumva..ca de plans m-am saturat...am ochii umflati ca broasca...Al meu sot nu-mi mai da atentie deloc...dar absolut deloc...ma jigneste de cate ori are ocazia si nu ezita nici o clipa sa-mi faca reprosuri...nu mai pot...m-am saturat...toata ziua nu stiu altceva decat curatenie,mancare,jucat si plimbat copil si tot nu e bine nimic din ce fac..
In loc sa ma felicite si el ptr rezultatul obtinut la licenta,sau sa-mi arate ca e mandru de mine ca ma descurc cu toate si ca el nu este neglijat el ce face...?
Sincer incep din ce in ce mai mult sa cred ca are pe altcineva caci altfel nu-mi explic comportamentul lui vizavi de mine...de partea intima nici nu va mai zic...
Nu mai pot sunt prea deprimata...Din ce in ce mai mult sunt convinsa ca ar trebui sa intentez divort...
Gata ca poate v-am plictisit destul cu problemele mele...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
daciana.ilie spune:
off doamne criss-ule - io zic sa-ti dai si tie un pic de ragaz, sa-ti umplii bateriile, sa-ti limpezesti gandurile - nu spun ca nu ai motive sa fii suparata dar gandeste-te si cate au fost pe capul tau in ultimul timp si poate esti pur si simplu obosita - si eu am momente cand imi vine sa-mi iau lumea in cap si fara vre-o scoala de terminat - hai ..capul sus , mergem mai departe
pana sa citesc postul tau vroiam sa subscriu ideeii ca barbatii sunt pur si simplu diferiti de noi si ca nu ar trebui sa o luam atat de personal - mie cand mi se incarca paharul - trag o cearta cu el si-i spun ce am pe suflet - bine-nteles ca toate frazele mele incep cu "tu niciodata nu ..." etc etc ....
dar eu sunt multumita ca si asa, cu un cod genetic defect la capitolul nevasta/ copil/ gospodarie - incearca ca fie un tata bun si ... este cu noi...
... nu dati prea tare ... dar eu cred ca oamenii nu sunt facuti sa fie monogami ... in special barbatii, deci zic mersi ca suntem de 14 ani impreuna (azi-maine) ... cu bune si rele bine-nteles
va imbratisez dragelor pe toate
daci
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
daciana.ilie spune:
si apropo de luatul bagajelor si al puiului si de plecat - ascultati de mine - aia mai batrana :
RULE NO 1 : NEVER EVER sa plecati din casa !!! Daca treaba-i nasoala - sa plece el ... daca vrea! Voi faceti-va frumoase, incarcati-va bateriile - ignorati conflictul deschis de el ! Trust me !
eram acum multi, multi ani ... parca o vesnicie ... cu sufletul frant si cu inima cat un purice si am luat deoparte o doamna in varsta care-mi inspira incredere si respect si desi nu o stiam prea bine am intrebat-o: doamna, vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu va mai iubeste etc etc ... ca are pe altcineva? si ea s-a uitat la mine zambind si mi-a raspuns ... doar o data crezi ? si mi-a dat sfaturile pe care vi le-am spus si voua.
sper sa nu aveti nevoie de ele
daci
www.dropshots.com/daciana_ilie#date/2010-04-26/00:41:52" target="_blank"> dragul mamei
crissbebe spune:
Daciana multumesc de incurajare dar parca acum nimic nu ma face sa ma simt mai bine...doar puiutul asta mic parca ma face sa privesc viata inainte..cu sau fara sot in ea...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
Lali_mete spune:
Neatza!!! mmicutza,pana vine Alex cu cafeaua de trezire definitiva
Criss ,eu ti-am scris pe privat aseara,nu aveam putere sa scriu un mesaj pe intelesul tuturor,nu stiu daca l-ai vazut,ca mie imi arata ca nu l-ai deschis .Reiau,ca acum sunt cu capul limpede dupa cele 4 ore pe care le-am dormit. Eu ,slava domnului,inca nu am trecut prin faza "cred ca are pe alta" dar am experimentat-o pe aia cu "cred ca nu ma mai iubeste" si a fost crunt pentru mine.Cand am zis ca nu mai pot,ca eu nu vreau sa ajungem ca parintii lui ( acestia,dupa 31 de ani de casatorie ,se evita mai ceva ca apa si uleiul. El este foarte mult timp plecat din tara,ea s-a plafonat la nivelul "cresc trei gaini si doi iepuri,gata,fac treaba" ,si cand sunt amandoi sub acelasi acoperis incearca fiecare sa isi impuna stilul de viata dobandit de unul singur),sa ne certam si sa ne uram.Sau cel putin sa aratam ca mai avem putin si ne sfasiem unul pe altul. Atunci,sincera sa fiu,nu mai stiu exact ce mi-a spus,cert este ca din ziua aia nu trece o zi fara sa imi spuna de cateva ori pe zi ca ma iubeste,ma ajuta la treaba,si tot eu cand ne contrazicem,ca alea nu sunt certuri cum vedeam la ai mei sau la ai lui ,tot eu spun"tu nu...,si tu nu ...,of ca m-am saturat ca numai eu...,si numai eu...desi el ma ajuta mult. Cand mi se pune pata,mi se pune,dar eu recunosc ca la mine uneori este nejustificat,dicatelea pur si simplu sunt eu mai stresata atunci,si rabufnesc pe cine imi permite,adica pe el .
Dar uite,ca in loc sa te sfatuiesc ,tot de mine vorbesc ( soatza spune ca se cheama narcisism). Sfatul meu? Daca vrei sa iti salvezi casnicia ,sau macar sa incerci,vorbeste cu sotul tau,explica-i ceea ce ne-ai spus si noua,dar mai pe larg. Mie personal mi se pare ca orgoliul de barbat e ceva mai puternic decat cel de femeie,ei recunosc mai greu cand gresesc si unde gresesc,decat noi. Nu neaparat ca are pe altcineva (desi se spune ca femeia simte cand e inselata),poate doar e frustrat,ca faci atatea si tot te descurci,si in loc sa te laude a iesit ce a iesit.Nu lasa situatia asa,ca se agraveaza,si mai tarziu poate nu mai ai ce salva. Hai,cum spunea si Daciana: hai,capul sus ,unii salveaza casnicii mai distruse de atat.Daca intradevar va iubiti veti incerca sa lamuriti problema. Te pup.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
danangie spune:
Buna dimineata,
Pe mine parca m-a calcat un tren...
CRISS si eu din pacate am trecut prin aceasta perioada. De fapt, nu stiu daca vreo femeie este ocolita. Eu cu Alin aveam o relatie de INVIDIAT!! Eram de nedespartit si efectiv nu simteam nevoie de a mai sta cu cineva. Ne intelegeam numai din priviri. De cand au venit copiii si totodata si multe cerinte de exemplu, cumpararea casei, bani ptr facturi,etc.etc.....probleme au inceput.Totul incepe din cauza oboselii, a faptului ca nu mai faci fata cerintelor. Eu am clacat, sotul a clacat.O data am zis ca-i sparg capul nu alta. Eu de fire, sunt foarte rea. Dar rea cu el ma refere....rea cand el vrea sa sara calul. Am jurat cand eram mica (,) ca nu ma voi lasa calcata in picioare de un barbat. Si uite certurile erau la ordinea zilei.Jignirile cum zici si tu. Pana la urma, stii cum am "rezolvat" acel moment atat de urat? am cedat. Eu de felul meu sunt foarte orgolioasa. Am cedat. I-am zis sa vina sa discutam. Ne-am asezat la masa la ora 12,00 noaptea.....m-am asezat in bratele lui.Am plans. I-am spus ca nu vreau sa se termine aici. si atunci si el a inceput sa-mi zica lucruri frumoase, lucruri care m-au uns la suflet...lucruri care m-a facut sa inteleg ca si el era super stresat. Eu ptr copii am facut-o.Adica, am cedat. Ei barbatii....sunt mult mai "slabi de ingeri" decat noi femeile.Ajunge sa-i arunci o vorba buna, o imbratisare calda si se topesc imediat. Ganduri negre ca ar avea pe cineva si eu aveam. Atunci in acele momente e imposibil sa gandesti altfel. Sper din inima sa se rezolve situatia la voi. Mai ales ca aveti un copil sanatos, ca tu vei avea o munca buna si cu criza asta din Ro, conteaza enorm de mult. Sanatosi sunteti. Deci, iti doresc mult sa va impacati.
ARICELULE si eu m-am uitat la fetita ta. Cum ziceau si fetele, atat de frumoasaaaa.atat de gingasa. Si ptiuuuuu la 10 luni are deja parul asta asa de lung???? Ce frumos!! De ochi nici nu mai zic!! Felicitari!
RALUK, LILIANA v-au lasat dovleceii sa dormiti?
Temperatura. eu o data m-am uitat la emisiunea aia: Ce se intampla doctore? O stiti nu? Alessio nu era inca nascut cand am vazut-o.Si doctorul ala spunea ca (,) compresele cu otet nu se mai fac in zilele noastre. Ca astea sunt leacuri babesti. Si ca atunci ca bb-ul alre febra, sa-i dam antitermice. Sa-l imbracam cat mai lejer posibil, sa-l hidratam.Foarte foarte importannt acest lucru. Copilul pierde multe lichide si el se dezhidrateaza foarte repede. Sa nu-i dam antitermice daca temp nu a ajuns la 38,5 si asta pentru a forma anticorpi. ( asta o stiam si eu) Dandu-i paracetamol..."taiem" actiunea de a se forma anticorpii. Asta e ce spusese doctorul ala. Practic da stiu si eu ca prin comprese cu otet poata sa scada temp. Dar stiu ca si daca invelsti copilul inntr-un prosop ud, sau un cearsaf. Ajuta.
Revin, s-au trezit piticii.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
x_ggg spune:
Neata! E clar luna neagra, parca sunt batuta. daca noaptea trecuta nu am dormit de foieli, marailei, din astea bebelucesti, aseara a fost horror...se trezea de tot din ora in ora, urla, bocea, sunt terminata psihic.
Va rog sa ma credeti, eu m-am obisnuit sa nu dorm 3 ore legate, dar macar nu ma dadeam jos din pat, ii bagam tzitzi si gata. Nici tzitzi nu voia, i-am luat si eu temperatura la un moment dat, si mi-a facut un kk frumos mirositor, intai un dop tare tare si dupa aia moale ca la bebeii mici.
Azi dim s-a trezit de tot-tot la 6 fara 10. Eu eram zombie. Rog sotz sa il ia el un pic la leganat ca nu ma pot tine pe picioare. El zice ca se duce pana la baie, de unde s-a intors la 6 jumate cand trebuia sa se pregateasca sa plece la munca
Si noi am avut o relatie frumoasa, suntem impreuna de 10 ani, casatoriti de aproape 2, dar la noi stiu care e motivul pentru care ne certam: stam cu socrii. Lui sotz ii convine, asa l-au invatat, de lucrat lucreaza tot pentru taicasu pe nimic. Si cel mai tare ma deranjeaza ca nici nu pare sa isi doreasca sa avem si noi casa noastra. Mereu spune "acum nu se poate".
Probleme cu soacra am, poate nici mai mult nici mai putin decat alte femei, mi-a spus cineva o vorba : "mama e mama, soacra e soacra"
La mine se aplica perfect. Poate odata o sa am curaj sa ma dezumflu si de problemele cu soacra.
In concluzie sunt zombie de nesomn, asta mic maraie, afara ploua, tb sa ajung macar la chioscul din colt sa iau detergent ca nu mai am cu ce sa il imbrac, de cand cu ploile astea (la noi ploua de 8 zile aproape in continuu)nu am apucat sa mai spal decat pentru sotz, ca el tre sa munceasca
De si-ar da seama care e familia lui acum...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Buna dimineata dragelor.
Va poftesc la prea-minunanata special facuta pentru voi.
Crissbebe multa putere iti doresc si minte limpede...din pacate am trecut de multe ori prin situatia asta si stiu exact cum este.
Va pup, o zi minunata sa aveti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!