Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multe lunitze fericite FILIP si FLAVIUS CRISTIAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

X_ggg eu am rabufnit deja cu soacra,socrul era plecat dar i-a transmis ea... Mai,oamenii astia au suflet bun,dar gura bate fundul si de data asta,adica jignesc frate de parca ti-ar da "buna ziua".Adica,de exemplu,am vrut sa ii servesc o data cu niste cornulete din foietaj,din patiseria in care lucram ,si soacra mi-a spus ca ea nu mananca cacaturi de-astea,desi doar ce ii spusesem ca sunt singurele pe care le mananc si imi plac,pe langa placinte,din chestiile pe care le vindeam acolo. M-am simtit naspa,eu aia mancam,si ptr ea insemna ca mananc rahat.Si nu e singura "mancare" despre care mi-a spus asa. Ultima data mi-a spus ca "intai trb sa mancam TOXINA aia ce am facut-o eu cu denumirea de dulceata de capsune,ca sigur se strica inaintea dulcetii de trandafir" pe care mi-a facut-o ea. Normal ca aia tine mai mult,ca aia nu se strica never. De ce e toxina dulceata mea? Pentru ca nu stiam sa fac,si pentru ca vedeam eu ca nu "se incheaga" ,am pus la cele 4 kg de fructe un plic de gelfix ,sa fiu sigura ca tine cele 2-3 luni cat dureaza pana o terminam,ca ne place mult si mancam aproape zilnic din ea. Ok,nu ma suparam daca ea pana anul asta nu facea TOATA dulceata cu acelasi lucru,cu reteta respectata la gramaj. Anul asta nu a facut decat de trandafiri,care nu necesita foarte mare talent .Am izbucnit dupa vizita din Saptamana Mare,cand am fost la ea si mai ca mi-au luat copilul din brate ca nu stiu sa il hranesc/spal/curat in urechi/imbrac. Brusc eram incompetenta si se mirau ca baiatul a crescut atat de bine. Le-am spus cand am plecat de acolo,ca fara Vali nu ma mai intorc nici platita,pentru ca m-au facut sa ma simt ca ultimul om,m-au tocat marunt. Au stat,au cugetat,socra a mai incercat de vre-o trei ori sa ma intrebe "cand mai vin cu Paul la ei,sa mai stau cateva zile" si evitam raspunsul,pana i-am spus ca nu mai vin fara o discutie sincera. Si am avut-o,si am ajuns la concluzia ca nici nu realizau ce fac. Eu am fost calcata de prea multe ori in picioare,si acum tip rau la fiecare fir de par deranjat.
Au inteles,se stapanesc,se abtin cand intrec masura sau isi cer scuze.
Of,ca mult mai vorbesc azi...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna dimineata, dovlecei!
Imi da si mie cineva parola de la mailul comun ca sa mai trag cu ochiul la niste retete pentru bb?
Pupici!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata fete dragi,

Intr-adevar dupa mult timp...
Vreau sa va multumesc pentru urarile adresate dovlecutei mele de ziua ei in fiecare luna dar eu sincer nu mai reusesc nici sa citesc la zi dar sa mai urez si eu la rindul meu.
Imi e tare greu sa povestesc dar am zis sa o fac sigur pe scurt pentru ca nu ma lasa copiii ...
Era inainte de ziua mea de nume de aceea si o sa tin minte toata viata ziua cind s-a intimplat pe 20 mai seara. Am venit din parc si acasa i-am dat sa manince fetei si apoi l-am luat pe Patrick ... L-am pus in scaun si odata s-a blegit si se uita in gol. l-am luat in brate simteam ca arde un pic am strigat la mama si la sot au venit repede am tipat la mama Tine-l in brate mama ca nu mai respira si am simtit ca mor ca se crapa pamintul si ma inghite.
A sunat sotul la 112 si eu tipam pe strada sa vina salvarea eram disperata fata mica urla si ea din cauza de oboseala...din cauza mea.. era ora 7 fara 5 cind s-a intimplat.
In final a urcat o tipa cu sotul de pe strada si i-au facut lui Patrick respiratie artificiala pentru ca eu ziceam ca nu respira el fiind vinat in jurul gurii si la degetele de la miini si de la picioare in final cu putin otel pe la nas si-a mai revenit dar nu complet ca era tot blegut. A venit salvarea i-a luat temperatura si a zis 37,4 la subbrat dar eu nu cred ca au luat-o bine... ne-au dus la spitalul 9 cu oxigen la nas.
Acolo a vomitat mititelul cum am ajuns apoi noaptea i-a crescut temperatura la 39,8 si eu ii schimbam sosetele cu apa rece. a mai vomitat odata noaptea si dimi i-au dafacut encefalograma si a fost ok dar ne-au transferat la Babes si pentru ca intre timp facea si scaune moi...
A mai facut o convulsie si la spit.9 in prezenta medicilor apoi i-au facut de urgenta RMN totul ok si apoi perfuzie si plecat cu el dormind in patura la Babes.
Acolo iar analize si apoi antibiotic dupa o sapt totul ok diagnostic eneterocolita acuta ne-au trimis iar la 9 pentru investigarea convulsiilor dar am plecat acasa si am facut totul ambulator. Nu are nimic... Adica poate sa mai faca sau nu... nu stim ci stam cu ochii pe el .

Intre timp weekendul asta simbata acum a inceput si fata sa faca febra dar numai noaptea 38,4 va dati seama ca dupa episodul cu Patrick nu am dormit in noaptea aia i-am facut impachetari cu cersaf ud si nurofen la 8 ore dar seara urmatoare iar a facut acum nu mai face... S-ar putea sa fie de la dinti desi are 10 luni si o sapt nu are nici un dinte dar ne urla Doamne Doamne...
In rest e tot mai greu sa citesc pe forum nu am timp de nimic nici cu mama care ma ajuta...
Ne mai ducem si mai stam si la ai mei ca e mai racoare la noi e cuptor chiar si acum cind afara s-a mai racorit. De dormit nu va spun ca dorm uneori cu amandoi pentru ca Patrick s-a obisnuit cu mine si se trezeste si mindra din ora in ora noaptea si uite asa ne distram noi. De plecat in vacanta sincer mi-e frica sa nu se intimple ceva cu patrick prin alte locuri si sa ...Doamne fereste ca nici nu vreau sa ma gindesc.
Cind mai reusesc sa citesc si sa aflu vesti bune de la voi sint tare bucuroasa.
Va pup pentru ca de azi ne mutam iar la bunici pina duminica seara.

O zi buna sa aveti si sanatate multa pentru ca vad ca sunt multi dovlecei cu temperatura.
Recomand impachetari cu cearsaf ud si sosete ude in picioare nici eu nu stiam ce sa fac in sit astsa dar mi-a spus si mie un doctor dupa episodul cu Patrick.

Va pup mult si aveti grija de voi mamici dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Clodute, doamne prin ce ai trecut! Te imbratisez cu drag! Problemele noastre sunt nimicuri fata de un bebe bolnavior. Ma bucur ca si-a revenit, iar in cazul micutzei cred ca e posibil sa faca febra si de la dintisori, mai sunt mamici cu problema asta.
Te pup

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
alex, multam de cafea, ca bine mai prinde!
aricel, lullaby, raluk, monica, alex, va pup pe toate si tare va mai simt aproape
lullaby tot tin legatura cu dr la telefon, dar spune ca nici ea nu isi explica fenomenul, ca bubitele nu seamana cu niciunele din bolile copilariei, nici febra nu stie cu ce sa o coreleze; oricum e super ok, am vb cu ea aseara tarziu si urma sa o sun eu azi sa-i spun ce facem; uite ca m-a sunat ea acum 5 minute sa ma intrebe cum am dormit; eu cred ca e lucru mare, mai ales ca nu ne leaga nici o prietenie, ne-am cunoscut acum 8 luni la cabinet;
in alta ordine de idei, Andrei a dormit cu noi toata noaptea sa-l pot umari, a adormit pe la 10 jum, dupa un supozitor cu paracetamol, si a dormit linistit pana dimineata la 8, noi bineinteles ca ne-am foit toata noaptea pe langa el, si eu si sotz, care era mai panicat ca mine; eu parca tot am mai dormit, el pur si simplu statea si il pazea ; temperatura a scazut la 37.6 la ora 9, dar bubitele s-au intins si pe gambe si antebrate; jur ca nu stiu ce sunt
deci fetelor incercate in casnicie, crissbebe, danangie, tot ce pot sa va spun este sa aveti cat mai multe discutii directe despre tot ce va deranjeaza, doar asa se pot rezolva problemele; eu sunt impreuna cu sotzul meu de 8 ani, casatoriti de 3, acum pe 14 iulie, discutii bineinteles ca au fost, ambitii exista si de o parte si de alta, dar de fiecare data cand ne certam, nu ne culcam pana nu rezolvam problema, nu-l las eu sa se culce; credeti-ma ca nu pot dormi in patul conjugal fara el, daca stiu ca-i in casa; pur si simplu nu pot; dar stiu ca ne iubeste mai presus de orice, chiar si de familia lui, si credeti-ma, mi-a demonstrat-o. ceea ce il deranjeaza e ca eu nu pot face intotdeauna acest lucru si mai inclin si spre ai mei, probabil pentru ca sunt mai aproape de ei (eu sunt din Braila, el din Onesti, dar e plecat de acasa la facultate de 2000, in 2002 ne-am cunoscut si nici ca a mai vrut sa se intoarca in Onesti; si asa mi-a scos soacra-mea vorbe ca nu-l las eu sa plece acasa, ca el si daca se ducea se intorcea in aceeasi zi)

hai ca m-am intins ca o placinta, am vorbit mult si fara rost, sper sa intelegeti ceva din tot ce am scris

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

www.youtube.com/watch?v=2A_xSqfXXkE" target="_blank"> discutii intre barbati

cred ca dureaza un pic procesarea, incerc mai tarziu

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Irina,suuuper tare filmuletul,rade Paul si spune ta-ta ...nu imi dau seama cu cine tine

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

www.youtube.com/watch?v=2A_xSqfXXkE" target="_blank"> discutii intre barbati

cred ca dureaza un pic procesarea, incerc mai tarziu

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Grozav!!!!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

MamideAndrei esti singura persoana care m-a facut sa zambesc in ultima vreme...Sa-ti traiasca...barbatii..

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput