Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

la multe lunite sarbatoritilor din ultimele zile ... ca am tot zis ca mai apuc sa intru .... si nici ca am mai putut ...

Selen - draguta ca intotdeauna , iar Ebru e fenomenala.
Uka - ce sa mai zic de Carinuta, care se pare ca stie foarte bine cum sa "distreze" omul ...
Ionika - ce zici de nov'08???!!!
Dana - off ca tare rau e cu bubitele Anei. Sper sa descoperiti de la ce au aparut si totodata sa gasiti tratamentul adecvat, iar in ceea ce priveste persoanele binevoitoare in a pune mainile pe unde nu trebuie ...eu sunt un adevarat "vultur" si fac tare urat (deja cred ca ma stie toata lumea ).

Sper sa mai revin mai tarziu si sa nu dispar iar ...ca magarul in ceata cum am facut zilele trecute ... va pup .

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Fetelor care inca mai alaptati, v-a venit menstruatia? Ca eu...pas. A fost si o faza haioasa la dr de familie, a intrebat data um si am spus...decembrie 2008.
Acum faza asta nu ma deranjeaza prea tare, numai ca imi da niste stari cam naspa.
pup!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Nope, nici eu nu am! Dar nu-mi pare rau
In schimb pun starea de nervozitate pe seama asta...

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

buna de dimineata!!!!

eu am la 8 luni fix ale baiatului a venit... asadar dupa o pauza de 17 luni

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Si eu am inrosit calendarul acum pe 26. Sa fie tacamul complet mi-a aparut si-un vulcan in varful nasului...cred ca acumulararea celor multe luni de pauza. Mai, ditamai de-aveam tot nasul vanat. Noroc de vremea asta naspa de-am putut sa stau in casa. Sotul cica am semafor pentru el...sa stie ca-i rosu
Acum s-a schimbat macazul la verde dar...semnul e de toata frumusetea.
Si ce bine ma simteam eu...curata si placut uscata. Fuse, fuse si...se duse

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!
Va imbratisez cu mare drag si urez toate cele bune dovleceilor si mamicilor sarbatoriti zilele astea(in special Trandafirasului dulce)!
Am venit aseara intr-o fuga sa-i facem surpriza lui tati si azi plecam impreuna din nou.Tudor e bine.E foarte marait dimineata pana reusesc sa-l trezesc ca nici de dormit nu doarme(desi cred ca asta vrea) ci doar se maraie si ma foloseste pe post de suzeta.Analizele par bune(ceva amidon si lipide nedigerate im kk nu stiu cat de ok e sa apara asa) si am repetat urocultura ca s-ar putea sa aiba o infectie urinara.Revenim miercuri cu detalii de la pediatru.In rest vesnica alergatura de la o priza la alta,cataratul pe orice si mai nou atasamentul fata de tzitzi(desi el papa doar dimineata si seara acum ma trage de tricou cand vrea sau se pune pe urlat daca le vede intamplator).Ador sa-l vad jucandu-se cu jucariile,certandu-le,lovind una de alta...Lipsa dintilor s-o pun pe seama mea?!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui ionika

Fetelor care inca mai alaptati, v-a venit menstruatia? Ca eu...pas. A fost si o faza haioasa la dr de familie, a intrebat data um si am spus...decembrie 2008.
Acum faza asta nu ma deranjeaza prea tare, numai ca imi da niste stari cam naspa.
pup!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Nope, nici eu nu am! Dar nu-mi pare rau
In schimb pun starea de nervozitate pe seama asta...

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

buna de dimineata!!!!

eu am la 8 luni fix ale baiatului a venit... asadar dupa o pauza de 17 luni

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Si eu am inrosit calendarul acum pe 26. Sa fie tacamul complet mi-a aparut si-un vulcan in varful nasului...cred ca acumulararea celor multe luni de pauza. Mai, ditamai de-aveam tot nasul vanat. Noroc de vremea asta naspa de-am putut sa stau in casa. Sotul cica am semafor pentru el...sa stie ca-i rosu
Acum s-a schimbat macazul la verde dar...semnul e de toata frumusetea.
Si ce bine ma simteam eu...curata si placut uscata. Fuse, fuse si...se duse

D'ale Andrei

Vremuri

Mi-ai lipsit, bata-te sa te bata, cat esti de comica !!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

La mine au venit "musafirii" nedoriti acum 2 luni,cand Tudor avea 6 luni dar,o pata mica am cam avut in fiecare luna de ajunsesem sa cred ca-i sangerare dupa contact si sa-mi fac ganduri negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Acum ca vorbiti despre menstruatie, asta ma streseaza si pe mine zilele astea.
Mi-a venit un fel de ciclu pe 1 iunie, primul dupa 15 dec. 2008 :)...cum suna...:)))))
Adica putin sange, 2-3 zile, mai degraba o tentativa de ciclu. Dar cu dureri de burtica ca pe vremuri. Apoi nimic.
Eu iau Cerazzete din luna noiembrie dar marturisesc ca din cand in cand am mai luat si cu intarzierea orei..

Acum e 2 iulie, a trecut luna si nimic ...Inca alaptez, deci sa fi fost luna trecuta doar sangerari usoare, nu ciclu si sa nu fi venit inca vremea sa-mi reapara ciclul? Sau oi fi ramas gravida ?
Mi-as fi dorit un bebe mai pe la sf . anului ce-i drept, dar daca am ramas al meu e si sa fie binevenit pe lume.

Sa imi cumpar un test de sarcina? Adica daca sunt gravi citeste testul sau e prea devreme? As incerca o "Barza". Sanse mici sa fiu gravi, dar piticii ma omoara..

Gata, m-am spovedit!

Danuta, minunate pozele Anei. Mie mi se pare ca Ana are ceva din amandoi, ca e asa o mixtura reusita:) Bravo voua ca ati plecat. Sa fie cu noroc!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelor care ati facut analize bebicilor, spuneti-mi si mie, ca anume ati facut? noua ne-a dat med de fam asa: hemoleucograma, glicemie, calciu seric total, sideremie, examen total de urina si ex. coproparazitologic....cand s-a dus sotz la un lab, unde o stie pe patroana, s-o intrebe de palfon si altele, tipa resp a sarit ca ce dr avem noi, ca sunt prea multe analize, ca heoleucograma e deajuns si pt aia se ia doar din deget, altfel trebuie din vena, ca ea de cand are lab n-a vazut asa multe analize la un bebe perfect sanatos, etc....
acuma...eu stiu ca s-a discutat zilele trecute ca sideremia este totusi importanta....dar de celelalte ce ziceti, voi le-ati facut??

tot legat de asta...am uitat sa intreb dr...bebe se tine nemancat dimineata, inainte de a-i lua sange?? cum ati reusit?? mai ales la cei care papa noaptea...a mea nu mai cere noaptea, dar la 6-7 vrea laptic....daca tb sa ajung la lab la ora 8, eu ce fac cu ea 2 ore??
si cu urina cum ati facut?? i-ati recoltat in dimineatza respectiva, cum s-a trezit?? si daca eu nu-i dau laptic, oare mai face ea pishu atunci??

Uka tu unde i-ai facut analizele Carinei? i-au luat din deget sau din vena??
eu una n-o vad pe a mea sa stea sa-i ia cineva snge din vena...pai ea cand e prost dispusa imi da si mie peste maini, nu ma lasa s-o ating...ieri la dr ii tot dadea doctoritei peste stetoscop, nu stiu ce a auzit saraca acolo, asa, cu intreruperi....e periculoasa ursoaica

multumesc anticipat pt raspunsuri (ce oficial suna )

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Nici noi nu am avut atat de multe, doar HGB completa. Nu calciu, nu siderimie.
Cat despre stomacelul gol, noi nu ne-am pus problema pt ca ea papa la 4 noaptea, apoi la 9-10 dimineata si sange i-a luat la 8. I-a luat din deget, deloc nu a plans, a tinut-o dragos. E un laborator Biomed pe str Dorului 111 (0241-544463). Urina nu am dus, nu a fost cazul. Nici eu nu stiu de ce ti-a dat atat de multe, poate e foarte precauta dr voastra.
Incearca sa fii la 7.30 acolo (parca la ora asta deschid, suna pt confirmare) si intrati primii. Dar cred ca e adevarat, nu are cum sa faca doar cu ce colecteaza din deget (cateva picaturi care curg intr-un capacel ca de pix) atatea analize. Iar din vena..brrrr..si noi va trebui sa facem in toamna.
Of pup ursulica sa nu doara.
Si multumim pentru invitatie , pupam .

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Noi am facut mai multe analize(vreo 11 de sange) iar in loc de copro am facut proba de digestie dar, asta doar ca are sub greutatea ideala(adica avea 7.67kg la 8 luni).Pipi am luat cu punguta speciala dimineata care atentiept urocultura trebuie pusa punga cu totul in recipient steril.Sange i-a luat din vena(tinut) ca au trebuit 7 ml.

Mergi la inceput

uka mamis, ne-am inspirationat si noi de la voi cu karaoke...dar nu ne-a iesit faza Adica si-a bagat ditamai microfonu-n gura si-l sugea de zor. Deci...veleitati artistice...nexam. Ramanem in sfera politicului
Oricum Carina-bubulina este totala...iar cu capa de blanita e o diva-n toata regula. Mai ceva cu Marylin Mi-o si inchipuiam asa dichisita si bagand la sistemul ala jmecheros un "Happy birthday, mamis!" nu are sens sa invatam copiii faze de-alea cu "mister president" ca nu se merita

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

uka mamis, ne-am inspirationat si noi de la voi cu karaoke...dar nu ne-a iesit faza Adica si-a bagat ditamai microfonu-n gura si-l sugea de zor. Deci...veleitati artistice...nexam. Ramanem in sfera politicului
Oricum Carina-bubulina este totala...iar cu capa de blanita e o diva-n toata regula. Mai ceva cu Marylin Mi-o si inchipuiam asa dichisita si bagand la sistemul ala jmecheros un "Happy birthday, mamis!" nu are sens sa invatam copiii faze de-alea cu "mister president" ca nu se merita

D'ale Andrei

Vremuri

pai sa presteze, sa trec peste depresie...ca in cateva zile iar prind un ghimpos in bucheata vetii ...
in alta ordine de ideeeeei, multumim mamis ca tzi place de noi ..voi tot maracici?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka
pai sa presteze, sa trec peste depresie...ca in cateva zile iar prind un ghimpos in bucheata vetii ...
in alta ordine de ideeeeei, multumim mamis ca tzi place de noi ..voi tot maracici?

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Ce drepresie, ma?? Fugi d'acilea! Tu?? Sa stii ca de fapt Carina se antreneaza pentru marele eveniment. Si chiar daca nu s-o intelege prea bine, sa stii ca in bebeluseasca de fapt canta un cantec pentru MAMA! Pe cuvant! Stiu eu ca am fost la scoala asta
Cat despre maraiala..noapte de noapte jucam "Omul negru". Stiti cum e ala nu???
Cu intrebari:
- Cine esti?
- Radulescu!
- Unde dormi??
- Pe-o mie de ace!!!!!
- Ce mananci?
- Nervii mamei!
- Ce bei???
-
...
- La ce ora??
Si-aici se sopteste ceva...

Si apoi noi ca prostii incepem sa cantam: Ora UNU a sosiit/ Radulescu s-a treziiiiiiiiiiit!!!!!
Si de-aici incepe calvarul. Mai, parca are ceas pus la popon. Este inevitabil, el la ora 1 noaptea plange. Dar nu asa...ca de-o suferinta. URLA!!! Ce-o fi avand, nu stim. N-am descoperit. L-am luat si l-am schimbat de pampers, l-am scarpinat, l-am masat, mangaiat, plimbat, agitat, cantat, uite becu' nu e becu', mai ia , hai sa vezi stelele pe cer, hai sa tragem apa la wc...pana la stadiul de da copile, panadolu' asta pe gat, ce naiba ai?????.
Si tot asa pana pe la 3-4, uneori 5.
Tot am dat vina pe dinti...dar deja avem suficienti
Azi ii spuneam sotului ca se mai vede inca unul ca-i la firul ierbii...si el ma intreba disperat: cand se termina?????
Raspunsul meu: NU STIU!

Ma duc sa-l imbrac sa-l scot afara la o insolatie mica...poate o sa-si faca chef de somn, ca la pranz mi-a dormit fix 20 minute

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput