Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Monica sunt absolut convinsa ca ce am pus n bagaje imi ajunge pentru 2 saptamani, dar nu vreau sa ma risc ca e mai racoare sau mai cald si sa nu am, sau daca se murdareste sa stau sa zic ca nu am luat....asa ca, porbagajul e mare, ce sa-i faci. ![]() ---------------------------------------------- Alex mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, imi suna cunoscut...Eu am luat la haine de o schimbam de 2-3 ori pe zi in rochite..ca deh, eram la tzara doar
![](icon_smile_big.gif)
Aide, sa va distrati frumos, printzesa sa fie cuminte si sa va intoarceti relaxati si odihniti ! Va pupam !! Vreau si eu la munteeeeeeeeeeeee .. (daca ma aude tasu' lu carina nici nu mai asteapta sa fac bagaje, asa e de ducaci)
![](icon_smile_big.gif)
![](bunny.gif)
Nihil Sine Deo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Si nici nu am zis Neatza !!
E dimineata dar se simte canicula..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Hello
am iesit afara pe la 9 si era deja caaald.Uff,neaparat tre' sa ne luam un cort mare de gradina,ca altfel n-am putea sta mai mult de o juma de ora....sau ar trebui sa iesim de la 7
Alex,ma bucur pt iesirea vostrasa va distrati
Dana,ma bucur sa te citesc,o pup si pe Ana,sa treaca bubitele cat mai repede si sa nu fie ceva grav
Raluk,voi ce mai faceti? Cum sta Alexutu cu somnu?
Am citit si de mamicile cu probleme,ma rog sa le depasiti si sa regasiti langa voi barbatul de altadata
Multa sanatate dovleceilor bolnaviori
Monica,as veni eu sa fac tot in locul tau daca stai cu nazdravanii mei....ar fi o adevarata relaxare pt mine
Sunt pe aici,Alex se joaca iar Razvanica baga somn
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buna fetele!!
Urez si eu toate cele bune si tot ce se spune mau frumos la aniversari ( sau luniversari ) piticilor serbati ieri si azi ( ca aseara eram cheauna de somn
).
Eu ma simt ca si cum as fi batuta ...ma doare capul,il simt greeeu,ma ustura ochii si simt,as,ceva in piept. Sunt aproape sigura ca ma paste o viroza. Of
,toata lumea raceste iarna, eu racesc vara.a ,si Raluk vad ca tot vara raceste.Sper sa o tin doar pentru mine,sa nu dau la nimeni.
Ma bag in pat ca piciul sforaie deja,pate ma odihnesc si eu. Ma simt al naibi de obosita,si nu am facut nimic de cand m-am trezit.
Lali,mami+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noi trei...un inceput de viata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
DEja mor de cald. Am calcat vreo 10 camasi si curg apele pe mine. NU va spun cata teancul mai am
mary, te . CE mai faceti voi? Poze cu baietii frumosi nu mai pui si tu?
Alex, cum stai cu bagajeala?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
ionika spune:
Fetelor care inca mai alaptati, v-a venit menstruatia? Ca eu...pas. A fost si o faza haioasa la dr de familie, a intrebat data um si am spus...decembrie 2008.
Acum faza asta nu ma deranjeaza prea tare, numai ca imi da niste stari cam naspa.
pup!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
DEja mor de cald. Am calcat vreo 10 camasi si curg apele pe mine. NU va spun cata teancul mai am
mary, te . CE mai faceti voi? Poze cu baietii frumosi nu mai pui si tu?
Alex, cum stai cu bagajeala?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Alex, mami, nu lua foarte multe bagaje! Selecteaza din ele, inmod clar nu vei folosi nici jumatate din hainutze. Distractie placuta, pup fetele!
Uka, ce sa facem, nu mai am o secunda de liniste, Natalia exploreaza tot, cuptor, pantofar, prize, rupe frunze la flori..etc si eu dupa ea, incercand sa-i distrag atentia
.
As vrea sa mai ajungem la mare, dar nu stiu daca reusim.
Imi pare tare rau sa aud de puiuti bolnaviori. Doamne ajuta sa treceti usor si sa nu mai apara probleme.
Iar cu problemele in cuplu, au cam spus fetele tot. Schimbarile in vietile noastre sunt atat de mari si nu intotdeauna adaptarea se face usor si rapid. Trebuie avuta multa rabdare, cat mai mult calm si explicat limpede care sunt asteptarile. Sa nu asteptam sa intuiasca ce am vrea ci sa cerem direct. Sunt multe de spus, eu sper din suflet sa fie numai o faza si lucrurile sa reinre in normal curand.
Va pup cu drag!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionika Fetelor care inca mai alaptati, v-a venit menstruatia? Ca eu...pas. A fost si o faza haioasa la dr de familie, a intrebat data um si am spus...decembrie 2008. ![]() Acum faza asta nu ma deranjeaza prea tare, numai ca imi da niste stari cam naspa. pup! Ioana, mamica de ![]() ![]() |
Nope, nici eu nu am! Dar nu-mi pare rau
![](icon_smile_big.gif)
In schimb pun starea de nervozitate pe seama asta...
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Nope, nici eu nu am! Dar nu-mi pare rau ![]() In schimb pun starea de nervozitate pe seama asta... People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
buna de dimineata!!!!
eu am
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)