Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelor care ati facut analize bebicilor, spuneti-mi si mie, ca anume ati facut? noua ne-a dat med de fam asa: hemoleucograma, glicemie, calciu seric total, sideremie, examen total de urina si ex. coproparazitologic....cand s-a dus sotz la un lab, unde o stie pe patroana, s-o intrebe de palfon si altele, tipa resp a sarit ca ce dr avem noi, ca sunt prea multe analize, ca heoleucograma e deajuns si pt aia se ia doar din deget, altfel trebuie din vena, ca ea de cand are lab n-a vazut asa multe analize la un bebe perfect sanatos, etc....
acuma...eu stiu ca s-a discutat zilele trecute ca sideremia este totusi importanta....dar de celelalte ce ziceti, voi le-ati facut??

tot legat de asta...am uitat sa intreb dr...bebe se tine nemancat dimineata, inainte de a-i lua sange?? cum ati reusit?? mai ales la cei care papa noaptea...a mea nu mai cere noaptea, dar la 6-7 vrea laptic....daca tb sa ajung la lab la ora 8, eu ce fac cu ea 2 ore??
si cu urina cum ati facut?? i-ati recoltat in dimineatza respectiva, cum s-a trezit?? si daca eu nu-i dau laptic, oare mai face ea pishu atunci??

Uka tu unde i-ai facut analizele Carinei? i-au luat din deget sau din vena??
eu una n-o vad pe a mea sa stea sa-i ia cineva snge din vena...pai ea cand e prost dispusa imi da si mie peste maini, nu ma lasa s-o ating...ieri la dr ii tot dadea doctoritei peste stetoscop, nu stiu ce a auzit saraca acolo, asa, cu intreruperi....e periculoasa ursoaica

multumesc anticipat pt raspunsuri (ce oficial suna )

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Nici noi nu am avut atat de multe, doar HGB completa. Nu calciu, nu siderimie.
Cat despre stomacelul gol, noi nu ne-am pus problema pt ca ea papa la 4 noaptea, apoi la 9-10 dimineata si sange i-a luat la 8. I-a luat din deget, deloc nu a plans, a tinut-o dragos. E un laborator Biomed pe str Dorului 111 (0241-544463). Urina nu am dus, nu a fost cazul. Nici eu nu stiu de ce ti-a dat atat de multe, poate e foarte precauta dr voastra.
Incearca sa fii la 7.30 acolo (parca la ora asta deschid, suna pt confirmare) si intrati primii. Dar cred ca e adevarat, nu are cum sa faca doar cu ce colecteaza din deget (cateva picaturi care curg intr-un capacel ca de pix) atatea analize. Iar din vena..brrrr..si noi va trebui sa facem in toamna.
Of pup ursulica sa nu doara.
Si multumim pentru invitatie , pupam .

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara gagici!
Multumesc mult pentru urari,Paul doarme,a cazut frant . Am fost si azi la plaja,am facut baie in mare,ne-am balacit si Paul a mancat nisip .Degeaba il scoteam din gurita,baga altul razand...
Fac si eu cinste cu tot ce se poate ( vorba lui Selen,virtual se poate orice ),chiar daca mai tarziu nitel. Va pup,ca si mie imi pica ochii in gura.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Moooaaa, da cata liniste si concentrare !
Pai atunci plec si eu..
Va las niste poze ..si niste pupici

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

BUna noaptea, va pup dragelor.

Vad ca a aparut Danuta mea draga. TAre mult imi place sa te citesc, tare dor imi e de tine si de posturile tale. Te cu mare drag. Acum m-ai mai facut si curioasa. NU stiam ca esti medic, iar la Grig sit si face tot ma gandeam ca are o meserie mai practica asa . Sunt curioasa, ce specializari avtei? Intreb eu asa ca raspunsul il primesc peste o luna

Mda, la mine a fost o prietena si m-a vopsit. M-am facut si mai blonda nu ca n-as fi fost destul. PE bebe l-am exilat iar ca sa pot si eu maine sa smotruiesc, sa calc etc... deja am o leneeee...

Iar am uitat ce vroiam sa mai zic. Dar va pup dulce

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

(22.09.09)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragelor!

Pofti la minunata pentru o zi frumoasa si inceputa bine.

Dana ma bucur tare ca ne-ai scris, am vazut pozele si am citit de pe blog...nu pot spune nimic, decat

Uka minunata Carinoasa, ca deobicei, iar comentarii sunt dementiale.

Monica spor la treaba.

Mai fetelor, care ati mai fost plecate, cate bagaje ati facute sorelor? Ori eu sunt tampita, ori chiar asa de multe se strang pentru un bebel....adica nu plec decat 3 zile si am deja un troler numai cu hainele ei, ca nu stiu cum va fi vremea. Plus ca nu am pus inca nimic practic, gen biberoane, lapte si alte ustensile...vai capul meu.

Gata, ma duc sa ma afund iar in inpachetari.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

La multe lunitze fericite Mara Irina, Daria Maria, Doris Maria, LORIS STEFAN, VICTOR ADRIAN, Nicholas, IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata!

Alex, da, din pacate umpli portbagajul. EU la tara am plecat cu trolerul plin de haine pt el, am mai pus si prin bagajul meu si inca doua sacose din alea de hipermarket pline cu diverse pt el. Dar eu am plecat pt 2 saptamani. Ideea e ca nu sti cum se murdareste si trebuie sa ii iei vreo 5 body-uri, pijama, 2-3 bluzite, 2-3 pantaloni sau trening, pampersi, servetele umede, biberoane, perie, lapte, mancare. EU am luat si patutul,blenderul, ceai, apa, fructe... nici nu mai stiu acum ce am mai luat. SUnt multe, se strang. Dar nu exagerea cu hainele ca sunt doar 3 zile. Mie ce am pus in troler mi-a ajuns pt 3 saptamani. Acum ma gandesc cu groaza ca o iau de la capat pentr mare

crisbebe, iesi de dupa canapea ca racesti.

Of, ca n-am niciun chef sa ma apuc de treaba. M-aunapadit si rusii si ma doare burta de mor. Cine vine si la mine sa ma ajute ?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Monica sunt absolut convinsa ca ce am pus n bagaje imi ajunge pentru 2 saptamani, dar nu vreau sa ma risc ca e mai racoare sau mai cald si sa nu am, sau daca se murdareste sa stau sa zic ca nu am luat....asa ca, porbagajul e mare, ce sa-i faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
Alex, multumim de cafea!
atata timp cat esti cu masina si nu te incurca cu nimic bagajele, de ce sa nu fii sigura ca ai luat tot ce trebuie? baga mare acolo oricum, asta iti va servi si de experienta pt plecarile viitoare

Uka, merci de raspuns..Carina e o dulce, as usual

Monica, spor la curatenie! mie mi-a asa o sila sa fac ceva, ca stiu ca se mestereste in casa si se face iar la loc intr-o zi

LA MULTE LUNITE Mara Irina, Daria Maria, Doris Maria, LORIS STEFAN, VICTOR ADRIAN, Nicholas, Iulian!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput