Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Da, la Cristiana si Marian, sunt nasii de botez ai Sarei mami de ![]() http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
:)))) da, fratele meu si sotia lui sunt nasii lor!:)))
La cununia civila ai fost? Noi am fost, eram cu cea mica!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 fetelor care ati facut analize bebicilor, spuneti-mi si mie, ca anume ati facut? noua ne-a dat med de fam asa: hemoleucograma, glicemie, calciu seric total, sideremie, examen total de urina si ex. coproparazitologic....cand s-a dus sotz la un lab, unde o stie pe patroana, s-o intrebe de palfon si altele, tipa resp a sarit ca ce dr avem noi, ca sunt prea multe analize, ca heoleucograma e deajuns si pt aia se ia doar din deget, altfel trebuie din vena, ca ea de cand are lab n-a vazut asa multe analize la un bebe perfect sanatos, etc.... acuma...eu stiu ca s-a discutat zilele trecute ca sideremia este totusi importanta....dar de celelalte ce ziceti, voi le-ati facut?? tot legat de asta...am uitat sa intreb dr...bebe se tine nemancat dimineata, inainte de a-i lua sange?? cum ati reusit?? mai ales la cei care papa noaptea...a mea nu mai cere noaptea, dar la 6-7 vrea laptic....daca tb sa ajung la lab la ora 8, eu ce fac cu ea 2 ore?? ![]() si cu urina cum ati facut?? i-ati recoltat in dimineatza respectiva, cum s-a trezit?? si daca eu nu-i dau laptic, oare mai face ea pishu atunci?? ![]() Uka tu unde i-ai facut analizele Carinei? i-au luat din deget sau din vena?? eu una n-o vad pe a mea sa stea sa-i ia cineva snge din vena...pai ea cand e prost dispusa imi da si mie peste maini, nu ma lasa s-o ating...ieri la dr ii tot dadea doctoritei peste stetoscop, nu stiu ce a auzit saraca acolo, asa, cu intreruperi....e periculoasa ursoaica ![]() multumesc anticipat pt raspunsuri (ce oficial suna ![]() ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
noi am facut toate analizele pe care le-ai enumerat tu. i-a recoltat lui carol la cabinetul pediatrei. sange i-a luat de la p vena de la capsor pentru ca la manute nu a gasit. trebuie sa fie nemancata dimineatav respectiva sau sa fie la minim 2 ore de la masa. urina se recolteaza in dimineata respectiva sau de cu seara si se tine la frigider. pentru copro se ia cu betisorul ala din 3 locuri si se tine la frigider.
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)
uve_got_mail spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Fragutza
:)))) da, fratele meu si sotia lui sunt nasii lor!:))) La cununia civila ai fost? Noi am fost, eram cu cea mica! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Super tare
![](icon_smile_big.gif)
Noi nu am fost la cununie, asta mica fiind dupa spital, am preferat sa o tin mai pe acasa si sa stau eu cu ea; oricum nu aveam cu cine sa o las
![](bibe.gif)
![](plang.gif)
Pai sper sa ne cunoastem la eveniment si sa nu ploua
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Daca vrei, trimite-mi un pm cu nr tau de telefon, ca sa nu ne ratam
![](icon_smile_blush.gif)
Fragutza spune:
Uve, n-o sa ne ratam, noi venim cu Natalia..nu trece neobservata sigur, mai ales daca are vreun "concert"
Tot cu fetitza vii? Sau ai gasit cu cine s-o lasi?
suede spune:
Buna fetele,
Ce sa zic,cam nasol ce se intampla printre dovlecuti,asa multe probleme.... sa treaca repede si toti puii sa se refaca rapid.
Monica va si noi,gonganila a papat iaurtel,dar se pare ca branzica nu-i chiar pe placul lui,nu a mancat decat 2-3 lingurite,azi mai incercam.
Atomix inteleg ca este mai bine,ce ma bucur .
Si noua ne e dor de voi....
Si vremea asta tropicala cu ploi...asa m-am saturat de ea...
.
Alex felicitari pentru dintisori!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Uve, n-o sa ne ratam, noi venim cu Natalia..nu trece neobservata sigur, mai ales daca are vreun "concert" ![]() Tot cu fetitza vii? Sau ai gasit cu cine s-o lasi? People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Am gasit cu cine sa o las, nu stiu inca daca va veni cu noi mai devreme sau nu. Natalia e obisnuita sa doarma in locuri straine?
Intr-o mana am lapticul, daca imi vede laptopul sare pe el, asa ca scuze de greseli
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Am gasit cu cine sa o las, nu stiu inca daca va veni cu noi mai devreme sau nu. Natalia e obisnuita sa doarma in locuri straine? Intr-o mana am lapticul, daca imi vede laptopul sare pe el, asa ca scuze de greseli mami de ![]() http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
Da, noi mergem peste tot cu ea. Acum nu stiu cum va reactiona la galagie, dar sper ca bine. Oricum vom sta pana pe la 10, ca sa nu-i stric rutina de tot.
Dana15 spune:
Ana mai face un somn mic de dupa masa si eu incerc sa mai incropesc un mesaj..inainte de a disparea din nou in ceata...mai,mamelor ma apuca cateodata asa, un dor sa stau la povesti pe forum! dar imi dau seama ca nu mai este cazul acum sa am astfel de dorinte..oare cand Ana va avea un an?! oare atunci vom putea si noi povesti live? ea sa se joace cu o papusica acolo, jos, pe salteluta si eu sa stau laptop..hmmm..
sanatate tuturor dovlceilor! putere si rabadare mamicutelor! Doamne ajuta sa scapam cu bine!
Uka, nu mai stiu...de fapt nu am citit tot..s-a confirmat talasemia? daca da, sa nu te ingrijorezi prea tare..bine, fericirea maxima este sa nu aiba copilul nimic, dar din pacate bolile astea nu le poti controla...cu talasemia se traieste mult si bine! nu-i asa grava!
te imbratisez! Carina este o bomboana cum face ea acolo pe maestrul de ceremonii!
si pe Ebruska am vazut-o ce aptitudini de dansatoare are! si mi se pare tare dulce asa,tunsulici;
Catalina,mami, nu te pot ajuta cu sfaturi..sincer spun,nici nu am reusit sa citesc tot...dar daca starea puiului te ingrijoreaza, ti se pare molesit si nu-l poti face sa bea lichide, mergi la spital cu el!
Danuta tu intrebai de plecat in lumea larga..noi suntem medici, asa am plecat; norocul nostru ca Franta are nevoie de medici..nu as putea povesti despre alte domenii;
Este greu si cu plecatul asta! noi pana acum de vreo 2 ori ne-am pus problema "ne intoarcem?"..si suntem doar de doua luni..si dupa aceasta intrebare venea urmatoarea "la ce ne intoarcem?"..caci noi in afara de 4 parinti pe care ar fi cazul sa-i mai ajutam si noi, altceva nu avem in Romania...nici macar speranta ca ne-am gasi un job dupa ce ne terminam rezidentiatul..ca asta ne-a pus mai tare pe fuga;
de ce-i greu? ca-i diferit! uite, barbatul meu munceste de la 8 la 18, cu pauza la pranz de o ora cand vine sa manance acasa..masa pe care o pregatesc cu Ana in brate...de cele mai multe ori..seara, vine cam rupt acasa...se joaca cu fetita vreo ora si apoi il uita Dumnezeu la laptop..ca de! cineva trebuie sa stie si-n casa noastra, cu cat creste TVA-ul, cu cat scad salariile in Ro sau ce a mai facut Spania la campionat..
La munca lui treaba este destul de serioasa..adica na, daca in Ro din 8 cate avea in program, una o fuma si o hahaia cu colegii lui, aici nu mai merge smecheria! munca-i munca! si este stresant si pentru el..si-l cred, zau..dar cateodata ma apuca si pe mine pandaliile...aseara m-am dus sa alerg la 10 noaptea...frumos! sub clar de luna...chiar frumos! m-am intors relaxata (eram un sac de artificii la plecare) si miserupista (e iar pe net?!! faca-se voia lui!)..hai ca am deviat de la subiectul cu plecatul la cel cu sotii..
Imi pare tare rau sa aud ca asa multe dintre voi aveti probleme ..se pare ca-i adevarata vorba aceea ca "un copil fie ii apropie pe soti, fie-i desparte"...sper sa gasiti intelepciunea sa rezolvati problemele si sa reapara dragostea si prietenia..eu inteleg faza aceea cu barbatul muncitor zi-lumina, care vine acasa si vrea si el liniste si o papa buna..dar nu prea inteleg barbatul ala cu copil mic acasa si care umbla la baute cu amicii...aici,ceva nu-i bine..si daca barbatul asta mai si jigneste...hmmm...mi-a placut sfatul Dacianei de a nu parasi caminul conjugal, dar pe vremea cand noi eram tineri si f nelinistiti, functiona bine treaba aceea cu pauza...la distanta unul de celalalt...aveam timp si spatiu sa rumegam problemele (imi vine sa rad acum cand ma gandesc ce "probleme" aveam)...
hai ca va las dragelor, ca povestesc prea mult..ne vedem luna viitoare
aaa..nu! ne vede pe 23!!!aduc eu confetti, baloane si multe batiste..
va pup cu mare drag!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Dana15 spune:
Multumim tare, tare frumos pentru comentariile de pe Picassa! ma simt prost caci eu nu am mai reusit sa comentez la nimeni..si mai ca v-as zice sa nu va mai obositi...oare cand imi iau si eu revansa?
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliapapusa/iuliapapusa.jpg)
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Greu tare greu sa mai intru.Luta imi ocupa mai tot timpul iar in timpul ce ramane mananc fac curat si mancare..Deci Dana15
ma alatur si eu tie.Sper sa nu va supere ca intru mai rarut pe la voi.Am vazut ca vorbiti de probleme in cuplu.Of si noi am trecut prin asta o buna bucata de timp dupa nastere.Asta a fost unul din motivele pt care am renuntat la net o perioada pe langa altele
.
Sper sa fie toata lumea bine. de luta
Stefania Gabriela (13.09)
poze luta