Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

din pacate de azi se reduce cu 15% ceea ce este in plata. ma refer la indemnizatie. alocatia ramane intreaga! darnicii de ei...

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor care ati facut analize bebicilor, spuneti-mi si mie, ca anume ati facut? noua ne-a dat med de fam asa: hemoleucograma, glicemie, calciu seric total, sideremie, examen total de urina si ex. coproparazitologic....cand s-a dus sotz la un lab, unde o stie pe patroana, s-o intrebe de palfon si altele, tipa resp a sarit ca ce dr avem noi, ca sunt prea multe analize, ca heoleucograma e deajuns si pt aia se ia doar din deget, altfel trebuie din vena, ca ea de cand are lab n-a vazut asa multe analize la un bebe perfect sanatos, etc....
acuma...eu stiu ca s-a discutat zilele trecute ca sideremia este totusi importanta....dar de celelalte ce ziceti, voi le-ati facut??

tot legat de asta...am uitat sa intreb dr...bebe se tine nemancat dimineata, inainte de a-i lua sange?? cum ati reusit?? mai ales la cei care papa noaptea...a mea nu mai cere noaptea, dar la 6-7 vrea laptic....daca tb sa ajung la lab la ora 8, eu ce fac cu ea 2 ore??
si cu urina cum ati facut?? i-ati recoltat in dimineatza respectiva, cum s-a trezit?? si daca eu nu-i dau laptic, oare mai face ea pishu atunci??

Uka tu unde i-ai facut analizele Carinei? i-au luat din deget sau din vena??
eu una n-o vad pe a mea sa stea sa-i ia cineva snge din vena...pai ea cand e prost dispusa imi da si mie peste maini, nu ma lasa s-o ating...ieri la dr ii tot dadea doctoritei peste stetoscop, nu stiu ce a auzit saraca acolo, asa, cu intreruperi....e periculoasa ursoaica

multumesc anticipat pt raspunsuri (ce oficial suna )

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen nu stiu ce sa iti spun, mie nu mi se par multe analize, noi tot pe astea le-am facut.

Pe noi nu ne-a tinut nimeni nemancati, nu am mai auzit de asta la bebe atat de mic, mi se pare aiurea, la noi a recoltat dupa-amiaza, deci nu are cum.

Pipi am recoltat dimineata, cand s-a trezit...am spalat-o bine de tot, am dezinfectat-o, am pus pungulita si gata.

Cand se ia sangele din vena, se tine copilul nemiscat de parinti, asistente si alte cele...urla de iti vine sa mori dar crede-ma ca ei asta fac toata ziua si se pricep.

Cam atat stiu eu.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

La multe luni, Raisa, Theodora si lui Paul Iulian! Sa cresteti mari si frumosi si sa va dea Dumnezeu multa sanatate!
Eu nu prea am timp de nimic, fiica-mea doarme doar o data pe zi acum si vrea doar in brate in rest; daca ma indrept catre usa incepe sa urle
Imi pare rau de copiii bolnaviori, am trecut si noi prin probleme si stiu cum e sa iti dorest inapoi copilul agitat si fara somn Probabil ca vom mai trece prin destule incercari totul e sa se termine cu bine fiecare episod...Mamideandrei, X_gg, Clodute, Monica si pe toate celelalte mamici incercate de virusuri si nu numai
Am pus si eu un filmulet cu Sarah; Selen l-am postat acolo sa il vada si socrii, nu mergea trimis pe mail;
Ebru si Carina sunt niste scumpe, pe-aici se pare ca totusi Cta-i fruncea!
De analize nu stiu ce sa spun, eu le-am facut obligata in spital si intr-adevar sange se ia din vena dar nu are importanta daca a papat sau nu bb.

Mergi la inceput

Si afara ploua, ploua; ce-i cu vremea asta de kk; cel mai calduros an ever pe naiba...sper sa putem iesi seara la plimbarica

Elle, imi imaginez cum e cu doi copii mici si fara ajutor; lasa ca probabil in vreo doi trei ani vei fi o fericita, te vor ajuta fetele in casa
Aricel, fetita ta e superba!
Mada,
Dana, imi pare rau de problemele Anei; sper sa aflati exact ce sunt bubitele si sa rezolvati problema

Mergi la inceput

La nunta de duminica, daca mai ploua mult, parca ma vad cu tocurile infipte in gazon - cununia religioasa se face in gradina restaurantului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

La nunta de duminica, daca mai ploua mult, parca ma vad cu tocurile infipte in gazon - cununia religioasa se face in gradina restaurantului

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy

Oare mergem la aceeasi nunta? E cumva la Casa Diplomatilor?

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Oare mergem la aceeasi nunta? E cumva la Casa Diplomatilor?

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Da, la Cristiana si Marian, sunt nasii de botez ai Sarei

Mergi la inceput

Chiar mergem in acelasi loc? Super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pai nu, asta cu nemancatul va intreb pe voi, tocmai ca nu mi-a zis nimeni...
asa, deci cea mai mare pb am rezolvat-o...sa vad cum ma descurc cu pipilica, pt ca nu ne-au dat decat o pungulita din aia, si n-am gasit de cumparat pe la farmacii...

of of, ce greu va fi cu intepatul

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput