Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Dana15 spune:
Fraguta,Selen va imbratisez dragelor..
nu mai am puterea sa explic
http://jurnaldeprichinduta-dana.blogspot.com/2010/06/alte-bubite.html?showComment=1277937232613#comment-c3083694625936280172
nu-i foarte grav! (tocmai ce am citit de puiul lui Clodute..uff,mami! ce spaima!) problema sunt bubitele din gurita care au inceput sa o deranjeze la supt...si plange mult,mititica...si cei de la Urgenta mi-au zis sa nu-i dau cunimic in gurita..sa mai asteptam,sa vedem cum evolueaza..asteptam, ce sa facem?!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ionika spune:
NU STIE NIMENI PAROLA DE PE MAILUL COMUN CA SA MI-O SPUNA SI MIE????
Am intrebat acum 2 zile dar se pare ca am trecut neobservata....
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si
Alexia
happy_uka spune:
Monica, Irina, ma bucur enorm ca bebeii sunt bine ! Doamne ajuta tot asa
Monica, nici noi nu mai plecam la munte we asta, ploua in zona aia si deh..ramanem la mare. Asa ca daca veniti totusi va primim cu soare si nisip - hopefully!! Daca vrei sa-ti faci poze dinalea retro, aici poti
Lumi, merci
Selen, m-ai prins ! ce face Ebru? ati iesit la soare azi? tot nu vrei sa vii la intalnire cu noi...of ca tare greu te mai lasi cucerita..
dar sa stii ca eu si Santo avem drum prin Cumpana zilele astea..ashea..ne-am plicitisit de parc, de faleza, de terase, am zis s-o luam spre est
Glumeeeeesc ...
Elle, mi-ai indurerat sufletul cu mesajul ala.. tu esti atat de delicata si buna si inteligenta si calda, nu vad cum nu ar putea vedea sotul tau cat e de norocs..e un mare fraier, daca ma intrebi pe mine. cu F mare !! Imi pare tare rau..si in general pentru noi toate cele care la un moment dat in viata nu reusim sa ne sincronizam cu specia asta ciudata, barbatii..
X_ggg, pup Raresul sa se faca bine..As vrea sa stiu sa te sfatuiesc..dar nu am trecut prin asta niciodata, da Doamne sa-si revina repede!
Crissbebe, voi v-ati casatorit de putin timp, nu? Ar trebui sa arda inca flacara ..Daca rascolesc vreo rana, ignora-ma te rog
Mada, aide cu pozele!
Luto, dear, ce mai stii de Maria, de ce nu ne mai scrie? Ne e dor de Aidan, ea nu stie?
Fragutza, mami, tu pe unde mai esti? Ce mai face Natixu? Toate bune? La mare cand mai veniti?
Si de cuscra mea Ioana imi e dor, am vazut ultimele poze cu Carol, e adorabil , s-a distrat bine la tara .
Piticu meu manelist-microfonist doarme de la 11..a avut o noapte ciudata, ma stiga din patutz 'mamamea', asa cum a invatat-o daddy ei..nu plangea dar saream ca arsa, va dati seama. Cred ca ii place sa se auda .
C a r i n a
Nihil Sine Deo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Si de cuscra mea Ioana imi e dor, am vazut ultimele poze cu Carol, e adorabil ![]() ![]() |
haha, ce tare!!! tocmai recuperam, citeam si blogul Danei
![](pupic.gif)
te tzuc Uca, draga! si pe minunea cntareata pe care eu nu pot s-o vaaaaad
![](plang.gif)
![](hippi.gif)
![](buggy.gif)
![](clown.gif)
![](clown.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
citat din mesajul lui x_ggg Iar are 39 febra. Am fost la pediatra, ea insista ca e de la dinti. Nurofen 3.5 ml la 8 ore, fara supozitoare ca de asta ar face cu mucus, hydrasec si inca un praf pentru hidratare. Fenobarbital pentru convulsii, inca nu l-am luat, se prepara in farmacie. Cum ii scad eu febra? Iii arde capul pur si simplu si transpira rau la cap. -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de ![]() Poze RARES Povestea nasterii |
X_GGG e normal sa transpire deoarece face febra asta.cum zicea si ALEX nu ii da antitermice daca temp nu ajunge la 38,5. Cand o iei rectal trebuie sa scazi 0,5 °C. Pana la 38,5 nu se da termice. Deorece febra nu e altceva decat raspunsul ca anticorpii copilului lupta cu virusul, microbul care se afla in organism. Stai linistita ca stii ca si agitatia ta poate fi simtita de copil. In leg cu hidratarea, este foarte foarte foarte important sa-l hidratezi. Prin diaree copilul elimina multi electroliti , electroliti care sunt foarte vitali ptr copil. De aici vine si moleseala lui.Ca este dezhidratat. Cand copiii mei au avut enterocolita le dadeam sarurile minerale, (si trebuia sa le dau in 24 h, 250 ml de saruri) cu seringa. Si le dadeam cu forta. Poate ti se va parea dur dar e mai bine asa decat sa se dezhidrateze drastic si sa dai in alte belele.Corpul copilului fiind mic se dezhidrateaza extrem de rapid. De aceea trebuie sa-i dai la juma de ora cate 10 ml si chiar 20 daca reusesti. Il intinzi pe pat. eu asa faceam. cu mana stanga tineam seringa si cu mana dreapta o lingurita.Ii bagam cu seringa lichidul in gura , iar cu lingurita "stateam de paza" sa nu dea lichidul afara.Daca il dadea eu tusti i-l bagam in gurita inapoi cu lingurita. E chinuitor dar trebuie perseverat.ai sa vezi daca (,) copilul bea lichidele in cantitatea corecta se va simti si mai bine.Dar trebuie sa-i dai neaparat sarurile minerale.Ca sa compesezi ceea ce pierde prin diaree.Sper sa reusesti.Nu ceda si tine cu dintii sa bea.Fa-i jocuri,etc.Sa te ajute cineva sa-i faca maimutareli.Numai bine.Sa ne spui ce ai mai facut.
Mami
![](al9leacer.gif)
![](treintje.gif)
Pozici cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
vai de mine si de mine e de probleme imi joaca ochii in lacrimi cand citesc de bebelusi bolnavi si mi se rupe sufletul cand vad probleme in casnicie.
o data si o data o sa fie bine, veti vedea! capul susIoana mama lui
Carol Ioan , fotografii
Trazbātii
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Multa sanatate bebelusilor bonasviori si multa liniste si intelegere in casa tuturora!
Acum...ca deja m-am acrit de cate taxe, reduceri, impozite, opriri etc ne-au dat guvernantii cadou, sotul mi-a zis azi- dupa ce s-a dublat si impozitul la masina peste noapte- ca ar fi bine sa o taiem din tara. Dar unde?
De unde sa incepem? O sa ne gasim de lucru prin alte parti?..Incep intrebarile, stiti voi. Ceva sugestii despre locatie si sansele de reusita prin alte meleaguri?
Daca nu va place subiectul, ignorati-ma ca nu ma supar:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor Multa sanatate bebelusilor bonasviori si multa liniste si intelegere in casa tuturora! Acum...ca deja m-am acrit de cate taxe, reduceri, impozite, opriri etc ne-au dat guvernantii cadou, sotul mi-a zis azi- dupa ce s-a dublat si impozitul la masina peste noapte- ca ar fi bine sa o taiem din tara. Dar unde? De unde sa incepem? O sa ne gasim de lucru prin alte parti?..Incep intrebarile, stiti voi. Ceva sugestii despre locatie si sansele de reusita prin alte meleaguri? Daca nu va place subiectul, ignorati-ma ca nu ma supar:) Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent |
Te inteleg draga mea..
E jale. Dar pana la urma indemnizatia noastra va fi redusa sau nu? Minunata tara, minunate timpuri... Nici eu nu vreau sa fie asta viitorul Carinei. Trebuie sa facem ceva .
![](bunny.gif)
Nihil Sine Deo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/x_ggg/x_ggg.jpg)
x_ggg spune:
Danangie, iti multumesc. Ii bag cu forta, nu am incotro, cate o linguritza de apa cu saruri. kk nu a mai facut de dimineata de la 8, dar si atunci era molcutz, cu mucus, si avea usoara tenta spre verde.
E atat de somnolent, Doamne, eu imi vreau bebelusul inapoi!
Ala care nu ma lasa sa stau o secunda locului.
Acu doarme 1 ora, 1 ora maxim sta treaz. Oare sa il las sa doarma asa mult? Sa incerc sa il tin treaz mai mult? Pot sa il scot un pic afara?
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Dana, uf, pupam fetita si mamica sensibila [pupam] si Ebru a plans ieri cu lacrimi pana-n barbie la dr, desi nu i-a facut nimic, a fost controlul de rutina....deci te inteleg....sper sa dati de capat bubitelor, sa aflati ce sunt ca sa le puteti trata..
Uka, am mai zis eu mai demult, ca io's consemnata la domiciliu o perioada (cel mai naspa e ca nu se stie cat
), ca trebuie sa vina echipele de la gaze, care vin pe rand, dar nu anunta dinainte, ci vin pur si simplu la usa, asa ca trebuie tot timpul sa fie cineva acasa...si cine altcineva decat moi??
sa stii ca ma gandeam zilele trecute, ca dupa ce termin cu deranjul cu gazele, sa va invit aici la o cafea si o gura de aer de tara nu am gazon, nu am saltelute mesaeriase ca Techila, dar ne descurcam noi sa tinem copilasii ocupati cat papam noi o praji langa cafea
....dar, astept sa terminam, ca e o mizerie nebuna, si in curte si in casa
si da, se taie indemnizatia
Danutza eu va urez mult succes...si noi am vrea s-o taiem, dar la fel de dezorientati suntem, ca lucram amandoi intr-un domeniu in care nu cred ca putem patrunde in alte tari.... de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta