Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
mary_07 spune:
Mai,copiii astia ai mei sunt totali,ii ador.Le pregateam pranzul ,ei erau in camera,se jucau si la sfarsit ii strig "Copii,haideti la mancare".N-am apucat sa pun in farfurie ca deja Razvi se auzea lipaind cu palmele pe hol si mi se posteaza in fata molfaind din gurita si cu ochii mari...mor de dragul lui
.Domnu' mai mare a avut nevoie de ceva convingeri pana se se aseze la masa
...dar asa imi sunt de dragi cand ii vad cum mananca amandoi,o lingurita Alex,una Razvi...in momente din astea,mereu ii multumesc lui DD pt ce mi-a daruit
Razvan e un maaare mancacios,ar papa orice,la orice ora...in ultimul timp,nu a fost o data sa refuze ce-i dau( nu ca m-as plange)
Monica,sper sa-mi fac timp cat dorm picii sa pun poze
Liliacule,ma bucur ca ti-ai pastrat starea ta de spirit,in pofida celor cateva ore pe care mai apuci sa le dormi.Pup Radulescu' plangacios,sa-i treaca si sa doarma iar muult si linistit
Am uitat sa o laud pe Carina,care e o dulce si o cantareata cu un viitor stralucit
Aaa,si mai noi,fii-meu imi zice "Mela"
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ani dovleceilor nascuti astazi. Urari de bine si Raisei pt ieri. Moni_iulia, cand te mai intalnesti cu ea, sa-i dai un pupic pe frunte din partea mea. Din pacate, nu am reusit sa vad pozele cu ea cand le-ai pus.
O pup si pe Carina, draga de ea si sper sa se insele pediatra. Fruntea sus mami si credinta.
Nu am recuperat tot dar am citit ca pe Alexutul lui Raluk si pe radulescu ii supara ceva nopatea. sa scape de toate neplacerile. Si noi ne trezim des nopatea dar el macar adoarme repede la loc. Am mai avut si noi zile cand dupa ce sugea, il puneam in pat si incepea sa planga.
Mary, mi-ai facut si mie pofta. Dar ce le-ai pregatit? Mai poti, maimi cu scoala, copiii, curatenia si mancarea?
Felicitari si lui crissbebe. Incearca sa discuti cu sotul sa vezi care e problema.
Noi acum avem o iritati urata in zona inghinala si vad ca nu-i trece nici cu sudocreme nici cu niveam , Avem acum o crema de la dermato sa vedem daca e buna.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Stati cuminti sa fac capitol.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!