Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
ALEX noapte buna. In leg cu plecarea la munte, sa nu uiti crema impotriva tantarilor. Sunt la Chicco. si cred eu ceva grosut de imbracat ca seara la munte sigur e mai racorel.
DELIA am vazut si eu pozele cu Sofia. Scumpica foc si la fel si ea cu ochi foarte frumosi.
Ce mai! Mai toti copiii de pe aici au ochii albastri.O fi numai al meu cu ochii negri?
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
danangie spune:
UKA superba jucaria aia!! Oare fac livrari si in Italia??? Ce idee super ptr nepotul care pe 3 august face 1 an! Si as vrea si eu ptr copiii mei. Am sa incerc.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie UKA superba jucaria aia!! Oare fac livrari si in Italia??? Ce idee super ptr nepotul care pe 3 august face 1 an! Si as vrea si eu ptr copiii mei. Am sa incerc. Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni) Pozici cu noi |
daca aveti toys'r'us acolo il gasesti.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
L-am gasit, l-am gasit dar nu mai comentez faptul ca acolo costa 21 de dolari adica in jur de 70 ron iar la noi costa 160 . CU ce a gresi copilul meu???? Si in plus ne taie si indemnizatia. Tara de kkt!!! Vai ce nervi m-au apucat, imi vine sa
DElia, este minunata soimita. Si ce pisicoasa e ea cu tati in prima poza . iar tu mai mami, ai si tu 18 ani???
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Lali_mete spune:
Citat: |
DElia, este minunata soimita. Si ce pisicoasa e ea cu tati in prima poza . iar tu mai mami, ai si tu 18 ani??? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Numai eu par mai maaree
Am glumat .
Eu am lipsit motivat... m-am plimbat azi,am fost la doua prietene cu Paul si surioara,a dormit Paul,s-a jucat,a smotocit papucii,plusurile,catelul fetelor,le-a tras si pe ele de par,cica sa se invete ptr viitor,cand vor avea tragatorul de par propriu . Mai pe la 17.30 m-am intalnit cu niste fete minunate ,dependente si ele de DC, fetele de la gasca de Constanta... Mai,dilii mai mari ca ele nu am vazut ,sunt atat de puse pe ras si voie buna de ar face sa rada si cel mai ursuz om.
Am citit tot,dar gandesc in ceata,maine o sa am capul limpede,asa ca tunci o sa ma desfasor.
Clodute,vai doamne cat de tare cred ca v-ati speriat ,sper din tot sufletul sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva.
Madaaa te-ai intooors ,nici nu stii cat ma bucur.
MamideAndrei ,stii ca mi s-a ridicat parul pe ceafa? La fel aratau bubitele de pe Paul,mai exact de pe ceafa lui si brate,mai putin la incheieturi,unde erau ca niste brobonele mai mari si ceva mai rosii,ca niste cosuri sa zic asa,dar rosii,ca niste piscaturi mai exact.Dar el nu a avut nici febra,nici nu pareau sa il deranjeze,mai mult ma agitam eu.I-au trecut cam intr-o saptamana,nu stiu exact de la ce si cum
Am vazut si filmuletele cu Ebru dnsatoarea-pe-muzica-din-reclame, si c dulcea Carinutza ce exerseaza sistemul de karaoke,plus poze cu soimita si mama ei foarte tanara si ne-geloasa .
Jur ca am citit tot,dar este ceata in creier la mine ,deja scot scantei sinapsele de la umezeala .
Ne vedem dimineatza,ma bag langa sforaici.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
Iulika29 spune:
delia Soimita e minunatå!.In curand ne anunti ca merge!Nu mai are mult.
Va pup!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Am facut niste poze de prin anii 50, 60 ..vreti sa le vedti?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ellenuta spune:
buna
iaca am aparut si eu .. ne-am intors azi, am avut noroc de vreme buna in ciuda previziunilor meteo. apa a fost insa cam rece, pe eva am balacit-o la piscina interioara. totul a fost bine, fetele au fost ok, nu le-am dat peste cap cu plecarea, mancarica buna, eva a mancat de la hotel, anna borcanele cu legume de regim si fructe facute de mine in camerra cu cereale de orez, spectacole in fiecare seara .. a fost ok.
ma inscriu si eu in clubul nevestelor disperate .. imi vine sa plec de acasa din cauza sotului ... in concediu mi=a facut numai si numai nervi .. ma asteptam si eu sa se implice mai mult, sa stea cu fetele .. de unde .. statea cu amicii la carti sau in disco pana pe la 1-2-3-4 dimineata .. m-am certat tare cu el, sunt tare suparata .. nu va spun cum aratam dimineata si la pranz intre doi copii, le bagam cate o lingurita de mancare pe rand in gura, apoi fugeam efectiv sa apuc sa-mi iau ceva de mancare ...
si noi eram tare uniti si nu puteam sta unul fara celalat, aveam o relatie super din toate punctele de vedere .. dupa ce au venit copiii, s-a terminat tot .. nici nu-mi acorda atentie, nu mai are demult o vorba buna ptr mine sau un cuvant dulce sau un pupic ... ce sa mai spun de partea intima .. e jale, vorba lui uve mi-e si rusine sa spun de cand nu ne-am mai intersectat .. din pacate, nu mai avem ce sa inodam .. nu mai avem nimic in comun ... e tata si sot onorific ... am lacrimi in ochi deja ... imi cer scuze ca am rabufnit si eu ..
iertati-ma dar nu am citit decat pe sarite din urma .. pic de somn dupa ziua de azi .. anna m-a marait tare in masina, m-a frecat 80% din calatorie si sunt zob ..
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
crissbebe spune:
Ola...
Selen : Ebruska e o dulceata...iti vine sa o mananci...
Mada: bine ai revenit printre noi..sa stii ca ti-am simtit lipsa.....Voiam sa te intreb ceva dar sper sa nu te superi pe mine..ai zis ca Iri are 4 dinti dintre care 2 canini...sigur nu sunt incisivii laterali? ca eu din cate stiu canini le apar dupa 1 an..
Alex : mami bucura-te macar si de atat...Si eu mi-as dori sa plec macar o zi din Buc...
Uka : daca mai continua asa Carinuta se face cantareata cu acte in regula dulce foc..Iar tie ce bine iti sade mami...cum ai facut?
Monica : acelasi tip de sot am si eu...nu se poate purta o discutie ca intre 2 oameni maturi caci el trebuie mereu sa tipe si sa se enerveze...si atunci cu cine credeti ca pot comunica?
Mamideandrei : tinem pumnii stransi sa nu fie vorba despre scarlatina...dar cine ti-a zis ca e suspect de asa ceva?
Cred ca e mult prea mic ptr asa ceva...
Clodute : nici nu vreau sa ma gandesc mami ce a fost in sufletul tau...Capul sus si totul va fi bine...
Delia : Soimita ta e o scumpica...in curand va face primii sai pasi in lume...singurica..
Si Alexutzu face la fel...sta cateva sec si apoi cade in fundut...e pur si simplu adorabil...
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
crissbebe spune:
Fetelor eu va urez noapte buna...ma bag la nani ca sunt rupta...bineinteles tot in camera cealalta...va pupez
(22.09.09)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148726
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72