Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mada , ce ma bucur sa te vad.. Ma bucur ca sunteti bine, va pup tare.
Dupa cum v-am obisnuit, dupa un film cu Ebru , vine un film cu Carinu Selen, sa nu crezi ca te urmaresc, asa s-a intamplat . E super dulce pitica, si Carinei ii place mult melodia de la reclama aia. Noi suntem mai pe gustul Monicai de data asta, cu 2-10, 2-10 . Voila:

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai Uka mor aici. SUpr tare CArinutza. De unde ai luat dracovenia aia? Musai vreau si eu sa-mi invat baiatu sa faca dedicatii. Doar tre sa duca traditia mai departe Shaidiridiridirdididaaaa!!!

Selen, mor de dragul Albei ca Zapada.

Mai fetelor, daca tot ne-am amanat concediul, vreau neaparat sa va cunosc cand vin la mare

Dovleceii astia ai nostri sunt unul si unul pe cuvantul meu. Fiecare are "ceva" aparte, ceva al lui

Mada, ma bucur sa te vad. Te pup cu mult drag. Zgatix e suspect de rubeola dupa o febra de 38,8 timp de vreo 3 zile dar nici urma de bube. Din cauza asta suntem arestati la domiciliu.
Vrem poze cu Iri ca ne e dor de el

Suede, dulce gonganiciul meu preferat si sa sti ca imi e dor de voi. Abia astept sa ne revedem prin IOR. Ma bucur ca decurge bine diversificarea si Mihnea a acceptat iaurtelul.

Gata, am plecat, ca oricum nu mai e nimeni pe aici.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

eu sunt p-aci, dar catranita rau, noi suntem suspecti de scarlatina!, are si gatul franjuri, am ajuns la spitalul de infectioase la urgente, maine dimineata mergem la dermato; ne-a luat exudat din gatut si vedem ce rezultat primim; ne rugam la Dumnezeu sa nu fie scarlatina, cica ar trebui sa ne internam 7 zile, urasc spitalele din romania; imi vine sa mor
andrei plange cat il tine gura, nu mai stiu ce il doare, plang si eu cu el, acum incearca sotz sa-l culce, ii aud certandu-se, ma bag si eu langa ei, si ne rugam sa fie o noapte usoara
va pup si vorbim maine dupa pranz!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Vai Uka mor aici. SUpr tare CArinutza. De unde ai luat dracovenia aia? Musai vreau si eu sa-mi invat baiatu sa faca dedicatii. Doar tre sa duca traditia mai departe Shaidiridiridirdididaaaa!!!

Uite www.vtechkids.com/product.cfm/Sing_Discover_Story_Piano/1622/" target="_blank">e jucaria, am primit-o de la nasii nostri. Am inteles ca au comandat-o pe net, nu am vazut la noi. E tare haioasa, are multe povesti si cantece. pup!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

eu sunt p-aci, dar catranita rau, noi suntem suspecti de scarlatina!, are si gatul franjuri, am ajuns la spitalul de infectioase la urgente, maine dimineata mergem la dermato; ne-a luat exudat din gatut si vedem ce rezultat primim; ne rugam la Dumnezeu sa nu fie scarlatina, cica ar trebui sa ne internam 7 zile, urasc spitalele din romania; imi vine sa mor
andrei plange cat il tine gura, nu mai stiu ce il doare, plang si eu cu el, acum incearca sotz sa-l culce, ii aud certandu-se, ma bag si eu langa ei, si ne rugam sa fie o noapte usoara

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Ooooff Doamne! Sper sa nu fie, da Doamne sa nu fie. Te pup!!!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Saluti fetele

Imi pare tare rau ca e nor negru la noi in grup, eu sper sa se rezolve toate problemele de sanatate si de comunicare.

Clodute, multa sanatate la copilasi, foarte trist prin ce ati trecut .

Mada, ce bine ca ai dat un semn,ma tot intrebam daca esti bine. Multi pupici lui musiulica rock'n'roll . Si a mea e iute de fel , va fi dragoste cu nabadai .

Mami a lui Andrei, eu cred ca e roseola ce are pui mic acolo, asa mi-a facut si soimita, doar ca bubitele au fost mai mult pe corp. Pupuam baiatul borbaret .

Monica, multa sanatate la pui atomic, duracell sau zgatix . Am vazut pozicile de la tzara, minunate!!! Sorry pt celelate problemute :(, sper sa treaca

Raluka, I feel for you, si noi ne zbate de durere cu dintisorii astia, uffffffffff. Pup pe Alexutu scump si drag . Si eu am dat cu Orajel la greu, cu toate chimicalele lu' peste , nu suport suferinta soimitei.

Am vazut 4 printese superbe: Zeina cu palariuta, absolut mortala!; Ebruska dansatoare exotica ; Carinuta cantareata talentata; si o Aricica absolut superba, care seamana cu mami a ei . Mamici de baieti, va rog sariti cu pozici .

Criss scumpa, asculta ce spune ''baba'' Daciana, Selen si celelalte fete care ti-au raspuns. Eu as mai adauga : fa-te ocupata, iesi in oras cu puiul mic si macar prefa-te vesela. Si comunica cu sotz, nu lasa asa .
Ca orice cuplu, am avut si noi perioadele noastre grele, mai bine zis eu . Al meu sotz, muzician fiind, a cantat multi ani intr-o trupa rock, avand concerte macar o data pe sapt. Nu va puteti macar inchipui cate femei roiau in jurul lui si de ce erau in stare ca sa-i atraga atentia . Norocul meu e ca nu sunt geloasa si ca am (aveam ) destula incredere in mine, altfel eram demuuuuult divortata, nu ca el ar fi facut ceva neaparat gresit.Ce vreau sa spun e ca comunicarea ne-a scos din multe ''neintelegeri''.

Uka, curaj si tie mami, sper sa nu mosteneasca printesa de la tati boala aia, scuze ca am uitat cum ii spune.

Ma cheama dulcea datorie.....revin pe seara, dupa ce va culcati voi ca vroiam sa scriu un pic de evolutia soimite.

va las niste pozici recente, sa nu ne uitati , cu mentiunea ca pozele de la 6 la 16 sunt facute la interval de 2 sec, asta ca sa studiati problema duracell .

pup, sper sa revin

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Off D-ne!!D-ne ajuta sa nu fie. Sa dea D-zeu sa se termine mai repede. Asta vroiam sa zic si eu inainte ca bubitele lui Mattia nu erau asa ca ale lui Andrei. Tin pumnii sa fie bine. Pupam dovlecelul Andrei.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uka mai are rost sa zic cat de mortala e Carina?

Monica

Mamideandrei va pupam si va tinem pumnii sa nu fie scarlatina, Doamne ajuta.

Delia pupa Soimita cea frumoasa.

V-am pupat, va doresc noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am vazut filmuletele cu EBRU si CARINA. 2 COMORI.Azi l-am filmat si eu pe Mattia sa vedeti cum se uita el la desene animate. Deci e impietrit.si cum incerca el sa se ridice in picioare in patut.Nu a reusit, dar suntem la inceput.Dar nu stiu cum sa fac.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna seara!

Mamideandrei off imi pare tare rasu si per si eu din suflet så nu fie scarlatina.Multa, multa sånåtate!o noapte linistitå!

Crissbebe eu astept så intri peste cateva zile si så ne spui ca totul s-a rezolvat intre voi.

Am vazut pe nora mea ebru care stiu eu sigur ca danseaza pt Brucu, mai ales ca e una din reclamele lui favorite.

Carinae super tare..Chiar ieri ne uitam la jucaria asta la toys'r'us si radeam ce ar mai roade Brucu microfonul acela dar vad ca nu e asa si la Carina..ea chiar se pricepe.

Mådå imi pare bine ca ai revenit.Sper så rezolve treburile intre mama si tata.Si ai mare dreptate cand spui ca tb luat masuri din timp daca nu te intelegi cu partenerul, decat så ajungi la batranete ca nu stii de ce ai stat cu el.Eu am exemplu aici ,soacra si socru.Ma termina cat de tare se urasc si nu ezita så mi-o spuna de fiecare data cand ii intalnesc(separat, evident).

Fetelor care mai aveti probleme cu partenerii, eu sper din suflet så fie o perioada mai proasta(toti au!).Nu exista casnicie perfecta(vb Ukai)).Mereu vor fi discutii mai devreme sau mai tarziu, nu tb så ne lasam doborate de o mica/mare ceartå.Dar bieninteles ca atunci cand simtiti ca e mai serioasa treaba så luati masuri.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput