Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

ELLENUTA imi pare tare rau ca si la tine situatia nu e roz.

E asa de dificila viata uneori,nu? Deci efectiv cum scriam ieri...sunt treaza de pe la 5,00. ei acum la mine e 2,00 si nu dorm din cauza lui Mattia....De multe ori ma intreb cum de mai rezist? Smotruit 2 bai, bucataria si am iesit de 3 ori afara cu baietii. Mergi in parc, fii fresh ptr ei.....deci eu efectiv aseara abia ma tineam pe picioare. Atat ce am mai tanjit sa dorm si eu. Alin a fost toata ziua la munca. Da, e obositor si asta....dar e foarteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee relaxant. eu una as merge si cu ochii inchisi 12 ore. Si doctorita mea imi spunea ca la servici ma voi relaxa. Off....ma si doare spatele asta.

In rest, ce sa va mai zic? Se pare ca se intrevede o mini vacanta ptr noi in septembrie. In SARDEGNA!!!!! D-ne nici nu mai speram. Sa speram ca vom reusi.

E foarte cald la noi. Foarte. Sufocant de cald.

Deci, Mattia e treaza de aproape 3 ore. Cum de mai rezista?????? Nu pot sa inteleg. Sunt rupta.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

La cat mai multe lunite ptr:

RAISA MARIA de KATTERYNA
THEODORA IOANA de DORIS_79
PAUL IULIAN de LALI

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Sunt disperata!!
Aseara l-am culcat pe Rares dupa o baitza caldutza si 2.5 ml de nurofen pe la ora 8. La 11 s-a trezit cu frisoane cum nu am avut nici eu in viata mea. Capul ii ardea, corpul ii era rece. Temperatura in fundulet:38.1.
Aprindem lumina, el molesit, galben tot la fata, o leguma...
Am inceput sa plang, am sunat pediatra, aia baga dracii in mine ca face convulsii. Am plecat la urgenta. temperatura era deja 38.7. I-a facut un algocalmin + fenobarbital. La 11 aseara mi-a facut iar unscaun moale, nu cred ca e diaree, e cam ca scaunul la bebeii mici, explicabil avand in vedere ca de 2 zile papa 99% lapte.
Dr de la urganta mi-a dat sa iid au 2 plicuri de biotics baby, a zis ca de la injectie o sa ii scada febra si va dormi.
Am stat toata noaptea si l-am privit cum doarme, daca respira. S-a trezit cam la 2 ore si cauta tzitzi micutul.
La 5 jumate iar dadea ochii peste cap. Temperaura rectala:37.6. Inca un scaun moale, cu mucus prin el.
AM dizolvat plicul de biotics in 150 ml de apa, acu nu mai vrea sa bea nici apa asta.
Ce sa fac?? Sunt disperata!
Capul ii arde in continuare, restul corpului e rece. Diagnosticul de la urgente: sindrom diareic.
E somnolent, mofturos, imi vreau copilul meu hiperactiv inapoi!
Pipi a facut f putin peste noapte, Doamne ce sa fac??
Mai pot sa ii dau antitermice? Cum sa fac dc la el in funduletz e cat de cat ok, dar capul e fierbinte si transpira rau...

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragelor.

Va las sa savurati minunata proaspata si aburinda.

Elle offf, tare imipare rau sa aud de asa probleme cu sotz, sa stii ca nici eu nu sunt departe, doar ca la tine e si mai greu cu 2 fete. Eu am impresia ca barbatii astia sunt toti o apa si un pamant, bineinteles existand si exceptii care din pacate intaresc regula. Ma bucur pe de alta parte ca a fost totul ok in concediu si ca fetele sunt bine.

Crissbebe exact asa este si al meu, u se poate discuta normal cu el, este imposibil, dar trebuie sa va asezati si sa incercati macar sa vedeti daca mai e ceva de salvat, nu castigati nimic daca stati despartiti in aceeasi casa si frustrarile va macina sufletul, crede-ma pe cuvant.

X_ggg draga mea, daca as sti ce sfat sa iti dau, cu siguranta as face-o. Pe de o parte nici nu stiu daca e bine sa ii dai antitermice daca nu are temperatura, poate corpul lui lupta cu virusul, eu i-as da peste 38.5, in schimb as incerca sa il hidratez cat mai mult, daca e pe tzitzi sa ii dai de cate ori cere...mie nu mi-a baut nimic in perioada aia, nici biotics, nici smecta, nici enterolactis...asa ca nu dispera ca nu bea aia, importanta este hidratarea si febra sa nu urce. Tinem pumnii tare de tot si ne rugam la DD sa fiti bine.

La multe lunitze fericite RAISA MARIA, THEODORA IOANA si PAUL IULIAN

Ma bag sa fac listuta cu sarbatoritele lunii iulie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Va doresc o zi minunata, ca vad ca a iesit soarele.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

L-am gasit, l-am gasit dar nu mai comentez faptul ca acolo costa 21 de dolari adica in jur de 70 ron iar la noi costa 160 . CU ce a gresi copilul meu???? Si in plus ne taie si indemnizatia. Tara de kkt!!! Vai ce nervi m-au apucat, imi vine sa

DElia, este minunata soimita. Si ce pisicoasa e ea cu tati in prima poza . iar tu mai mami, ai si tu 18 ani???

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Moni nu are Dragoselu nimic dar nu are absolut nicio relevanta sa compari preturile din SUA cu .....istoria, vechimea, inteligenta, frumusetea Europei.
Si e valabila pentru multe domenii, chiar si electronice, electrocasnice.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Coc un mesaj de o saptamana dar e salvat pe undeva.
BUNA DIMINEATA !!!
Am sa renunt la el, cu toate ca era cu intelepciuni, nu era asa sec si am sa incerc sa spun ceva si eu ..pana la 8....
Acum ma lupt cu david pe taste...
Eu nu microfon am sa-i iau ci un laptop poate scap de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Eu nu microfon am sa-i iau ci un laptop poate scap de el

Si eu,si eu o sa-i iau un laptop ca nu pot sa fac nimic la calc daca e in preajma mea
Buna dimineata
ELLE imi pare rau ca nici la voi nu e foarte bine,sper sa le treaca perioada asta la barbati mai repede.Chiar ma gandeam la tine cum o fi in vacanta si ce-ai facut cu Anna ca o suspectai de varicela dar vad ca a fost totul bine.
LUTO felicitari pentru site,am intrat si eu dupa statusul TECHILEI si cu prima ocazie cand voi vrea sa iau ceva sigur am sa apelez la tine
CRISBEBE nu ma supar si sigur ai dreptate,sincer eu habar nu am cum e cu dintii astia dar da cred ca sunt incisivi laterali
ALEX multumim de cafeluta
DELIA am vazut soimita cea frumoasa si ma topesc dupa atasarea dintrea ea si tati
Fetelor multumesc de reprimire,sincer imi era si dor de voi dar si rusine in acelasi timp sa intru dupa atata timp dar sigur ati fost in gandurile mele si in discutiile mele cu vecine,prietene sau rude:fetele mele,copilul unei fete de-a mea dupa forum etc
O sa instalez si eu iar picasa si o sa pun poze cu nebunicu meu caci de cand nu am mai intrat am schimbat de doua ori windowsul la calc
Va las si sa speram ca avem o zi fara ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Iar are 39 febra.
Am fost la pediatra, ea insista ca e de la dinti. Nurofen 3.5 ml la 8 ore, fara supozitoare ca de asta ar face cu mucus, hydrasec si inca un praf pentru hidratare. Fenobarbital pentru convulsii, inca nu l-am luat, se prepara in farmacie.
Cum ii scad eu febra? Iii arde capul pur si simplu si transpira rau la cap.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata fetele!
Am intrat si mai devreme dar cu atata treaba nu am raspuns nimic,doar i-am trimis ceva lui Criss,ce o sa incerc si aici .
In primul rand,sfatul meu pentru fetele cu probleme cu sotul ,de la o "batrana" ( asa mi-a spus soacra prietenei din Bucuresti,la care am fost la inceputul lunii trecute). Daca barbatul este stalpul casei,femeia este temelia,fara ea totul se duce de rapa. Vad ca a tunat si ne-am adunat,toate avem cam aceleasi principii,acelasi tip de soti,parca ar fi rude cu totii ( cred ca de asta ne consideram noi o mare familie). Ati putea incerca sa discutati cu ei ferm,intre patru ochi,fara intreruperi ,fara mistouri,fara nervi. Cel mai propice moment este dupa ce adoarme copilul,in patul conjugal,acolo,sub cearsaf,pe intuneric. Asa nu se vad emotii lde pe fata,se aude doar vocea si mai sunt si atingerile,care spun mult mai multe decat o privire crancena si un ton ridicat. Fi-ti barbate,luati fraiele daca vreti sa salvati ceva,mai incercati odata in numele iubirii ce v-a legat si zic eu ca inca va leaga,aveti toate un copil sau doi,copii care sufera oricat de mici sunt,simt si se intristeaza . Ziceam sa fiti barbate,sa luati fraiele casniciei in maini si sa nu le dati drumul,asta chiar daca nu mai aveti putere,simtiti ca acum ii urati sau poate doar sunteti furioase pe ei. Barbatii sunt setati sa creada ca ei sunt cocosii,ca ei conduc,ei trebuie sa dea tonul si femeia sa spuna tacit "da,da sefu' ".Cand nu se intampla asa se apara prin vorbitul asta la misto,care pe mine ma seaca si ma raneste mai tare decat m-ar rani o palma ,se imbufneaza precum copiii mici si refuza sa vorbeasca, parca ai vorbi singura. Nu renuntati cand ii vedeti asa,mai incercati odata sa va salvati casnicia,mai resuscitat-o odata,poate acum va respira singura.Pe mine ma da peste cap cand aud de divorturi,de despartiti. A fost o perioada grea,tot mai multi bebici au probleme,probabil o fi si vre-o aliniere ciudata a planetelor si genereaza conflicte,neintelegeri,nu stiu. Eu zic sa nu renuntati ,zic sa va lasati soii sa se bage in pat,sa va bagti si voi langa ei,sa va cuibariti in bratele lor si sa va varsati oful,dar nu cu amenintari si cu istericale,ci cat mai categoric si serios,abuzati de toate armele secrete ( noi femeile cam stim cum sa ii luam,doar ca mai asteptam si de la ei,si ei pauza,asa ca ne incapatinam si nu mai facem nimic),scrietile cate o scrisoare si lasati-o undeva sa o vada cand sunt singuri,cuvintele scrise pe ceva u un impact mai mare,par a fi o petcetluire,ceva ca un ultimatum. Nu mai spun eu fac,eu dreg,nu de asta aveti voi nevoie acum.
Sper ca v-am fost de folos. Nu sunt eu psihologul lui peste prajit,nu vorbesc din carti,dar sunt sigura ca o incercare moarte nu are,si mai stiu ca daca incercati inca o data si inchideti nitel mandria intr-o cutiuta,si scoateti la iveala celelalte atuuri ale femeii,veti reusi sa va salvati casniciile.
Alex ce tare ,chiar si doar o noapte,uneori e de ajuns ca sa va remonteze. Pai voi va invatati asa mami,un WE la mare,altul la munte,ehe. si distractie placuta,sa se comporte printesa exemplar.
Clodute m-am ingrozit si aseara si acum cand am recitit ce ai scris,ma ia cu tremurat de genunchi numai cand ma gandesc la asa ceva. Ma rog sa nu mai treceti prin asa ceva
Aricel incerc azi mami sa pun si poze si filmulete,nu am reusit ieri pentru ca am cazut lata,franta,am dormit neintoarsa pana la 7 cand s-a trezit grasunelul si a cerut lapticul,dandu-mi cu biberonul gol de la ceai drept in frunte .
Mada pot sa ma mai bucur o data ca te-ai intors ,pot,pot?
Pup toata dovlecimea,de la un capat la altul,micuti si mamici,mai ntorc la curatenie,ca inca nu am terminat si acusi vin musafirii

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput