desprecopii:sa ne amintim...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

"La bucatarie" s-a mai deschis un subforum asemanator referitor la amintiri din copilarie.

Da, da si acolo se dezbate cat de buna era mancarea facuta de bunicile si mamele noastra in copilaria noastra.

La toti numai bine!

subscriu...copilaria nostra e mai mult decat mancare.sunt amintiri vii, sunete, culori...
imi aduc aminte cand incepusera desenele animate..Sailor Moon...DD, ce imi doream sa fiu ca ea..ne jucam pe afara...si intruchipam doar persoanjele acelea...si ce tanjeam eu dupa un Mamoru..in frac..offffff..cand incepeau dispaream toti din fata blocului..nici tipenie...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Imi aduc aminte,,dupa succesul Nadiei Comaneci ca toata vacanta de vara am jucat cu o verisoara de a mea "de-a Nadia si Teodora" Teodora Ungureanu era o alta gimnasta destul de buna, a doua dupa Nadia in grupa. CA sa ne castigam suprematia cine este "Nadia" alergam pana la poarta si cine ajungea prima aia era "Nadia".
Ne imaginam din orice cate un joc, ne apucam de facut hainute la papusa. Pe acea vreme am primit cadou de la o familie de nemti o papusa Barbie. Nici nu se auzise in Romania de celebritatea ei, si lunga cum este lui mama nici nu-i placea, si nici mie cine stie ce tare dar totusi imi placea ca avea pantofi cu toc , era frumoasa(aducea a domnisoara!) si ii puteam pieptana parul usor. De atata pieptanat a ramas saraca cu citeva fire in cap.
Numai mama stie cate sandale am rupt eu punandu-mi intre calcai si talpa sandalelor bucati de lemn sau pietre zicand ca am sandale cu tocuri.
Ziceam ca nu ma plictiseam niciodata , inventand jocuri din nimic, iar acum fiica mea una -doua o aud ca se plictiseste si ma tot intreaba ce program avem .Am obsevat ca in ziua de azi copii nu stiu sa se joaca inventiv decat daca sunt organizati de un adult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Isi facusera baietii de la bloc carucioare sau cum naiba le numeam atunci, din alea care aveau in locul rotilor rulmenti. Doamne ce ne mai dadeam cu alea, am si acum un semn la mana de la asa ceva, nu stiam sa ma tin si mi-am prins mana sub el. Noi fetele ne jucam toata ziua elasticu` si saream coarda.

Mergi la inceput

cine isi mai aduce aminte de:(redau mot a mot)panimaiu..zaitz pagadiiiiiiiiiii!!!, desenele animate rusesti

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

sau EDERA...

Citat:

Mergi la inceput

asta o mai stiti????

Citat:

Mergi la inceput

dar asta

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Almanahul Copiilor , mi-a tinut loc de Tv., computer si alte bazaconii din ziua de azi! Citeam almanul ala de la cap la coada de mai multe ori si imi aduc si acum aminte de copertile pe care le avea.
O prietena de a mea avea revistele Pif si Rahan, si dupa luuuunnngggi rugaminti si favoruri facute din partea mea mi-a dat si mie 3 reviste Pif si una Rahan.Si pe alea le stiam pe dinafara si cand m-am plictisit sa ma uit la benzile alea desenate m-am apucat sa desenez si eu acele personaje din Pif. Cred ca si acum sunt pe la mama prin pod acele reviste. Le-am adorat pur si simplu.
Cand am mai crescut imi placea sa ma uit in Almanahul Femeia sau a aparut dupa aceea Almanhul Tineretului. Cu toate ca, pe an ce trecea aste publicatii erau din ce in ce mai slabe si pline de tovarasul iubit mi-e imi placea sa ma uit in cele mai vechi. Fostii prorpietari de la care au cumparat parintii mei noua casa, ne-au lasat o colectie intreaga de vreo 10 ani de revista"Lumea Stiintei" ceea ce a insemnat o comoara pentru mine si sora mea, pentru ca de acolo am citit multe despre lumea asta.
Va mai amintiti de Teleenciclopedia ???? Minunata emisiune !
http://www.youtube.com/watch?v=kwlzBKlsY5o&feature=related

Mergi la inceput

TELEENCICOLPEDIA....cum sa nu....o urmaream mereu...si era pe capitole....frumoasa emisiune...acum i-a luat locul ANIMAL PLANET...si restul canalelor..stiintifice..
are soacra-mea un almanah la tara...am mai citit din el...retete...bancuri...informatii din lumea...intreaga....pacat ca nu se mai publica...macar niste reeditari...de dragul vremurilor de alt'dat'

Citat:

Mergi la inceput

nu mai intra nimeni?ati uitat cu era sa fii copil,nu?
pacat...........

Citat:

Mergi la inceput