Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

bebelu sa-ti traiasca puiutzul sa fiti sanatosi amandoi....doamne ce repede trece timpul asta.

madutza_bra ..sa fie la toata lumea....eu abia astept sa-mi vad minunea din nou

toate burticile si samburei

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 5+
momente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello
loutzy, shines multumesc , da mi s-a luat o piatra de pe inima dar azi am intrat iar intr-o stare de teama

shines e misto c ai timp de gateala si ca la voi se mananca numai papa gatita ..ador mancarea gatita si mai ales cea sanatoasa!

roxx. ggsk , bebelu ... felicitari pt bebeii ....deci o sa vin si eu cu un carut albastru ...

madule pup baiat mumos care s-a balacit in apa......

Fetelor am o intrebare : ati auzit / stiti cumva daca se poate ca la o sarcina de 7 luni si putin sa apara malformatii la bb? Este vb de o prietena care a fost acum o luna la eco si ia zis ca bebe are putin stomacelul marit si poate e din cauza faptului ca a inghitit lichid amiotic.......ieri a fost din nou ...si ia zis acelasi lucru , dar dr nu se poate pronunta daca ar fii malformatie , daca asa are bebe stomacelul mai maricel sau daca atunci era cu lichid , maine merge la 4d . Va intrebam daca ati mai auzit sau stiti ceva? Ea a facut si 3 D si Triplu si sunt ok. Ei bine si datorita acestei vesti am inceput sa am o stare nasoala.....sa ma gandesc la tampenii si sa numai am rabdare pana luni 5 iulie . In plus raceala asta nu imi trece si ma enerveaza , ma gandesc daca cumva nu il afecteaza pe bebe offfffff........sunt infundata , ragusita , ma jeneaza gatul , am secretii nas-gat , tusesc . Sa o ia naiba de raceala eu in general stau rau cu imunitatea.
Ma doare si capul , sunt cam ametita si am greata ....de la raceala asta.

va pupik pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Aditza, hai ca o sa fiu eu lupul moralist.
Cred ca ce se intampla in jurul nostru ne afecteaza mult prea mult si asta ne da batai de cap. Eu aseara in timp ce boceam , chiar ma gandeam ca nu e bine in ziua de azi sa cunosti si sa stii prea multe. Uite ce de ganduri ne facem....si cand a inceput sa ma doara si burtica eram deja disperata ...stateam cu capul in perna si simteam cum ma cuprinde teama. Am decis sa ma culc si bine am facut ca m-am trezit mai ok de dimineata.
Hai sa incercam sa ne gandim la ce e mai frumos.....daca e sa se intample ceva oricum se va intampla cu frica noastra sau nu, asa ca am decis, cel putin pe moment sa ma linistesc, sa ma debarasez putin de problemele altora.

Vineri plecam cu cortul o gasca de vreo 5 familii, cu copii, tot tacamul si sper sa ma simt bine.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vas ai grija cu cortu sa nu racesti.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 13+

Mergi la inceput

vas ms iubita , da asa e ai dreptate , si eu gandesc asa uneori si cu greu incerc sa imi mentin acest optimism , eu din fire sunt mai pesimista , poate ca am trecut si prin atatea ...si de-aia ! Cu toate ca inainte sa raman gravida mi-am zis : sa vezi ca atunci cand voi fii gravida voi vomita si sufletul din mine , eu avand pr cu stomacul , si de unde , nu am vomitat nici o data si multumesc Domnnului chiar am avut o sarcina usoara din punctul asta de vedere. Apoi m-am gandit la analize ...vai o sa am niste analize proaste , vaii si vaii ...de unde toate bune , neasteptat de bine , toate acestea ar tb sa ma faca sa ma gandesc ca d-zeu ma iubeste si ca sarcina va fii ok . Doar ca uneori , nu stiu sa pun pe seama hormonilor , mai cad si intr-o pasa proasta .
Iti multumesc inca o data!

Da ..ai mare grija cu cortul .....imbraca-te ffffffff bine !

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

aditza, nu iti face griji , bebe nu are cum sa fie afectat de o mica raceala. Stiu ca pot fi probleme doar daca mama are temp f mare (peste 38) in rest este doar discomfortul tau. bebe este bine merci. Merg si eu miercuri pe 7 iulie la eco

vas, ai mare dreptate, tb sa ne detasam putin si sa gandim pozitiv. Distractie placuta in week-end si vorba lui bebelu, ai grija de tine sa te imbraci bine si sa nu stai pe jos. In ce zona plecati?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza sarna ..doamne ajuta ! febra nu am facut deloc , cel putin eu nu am simtit ! am luat paracetamol si stiu ca el previne febra .
o sa mai dau cu ceaiuri si o sa imi fac acasa lamaie cu miere amestecata si o pap asa. Deci mergem la zile app la eco ..

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vassuper cu cortul..mi-e dor si mie..insa ai grija

Angie+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Multumesc pentru grija pe care mi-o purtati.
Promit ca o sa am mare grija. Noi avem echipamentele necesare pentru cort, dar am zis ca o sa-mi iau pe mine body noaptea sa nu racesc la spate..si o sa am grija.
Mergem pe raul STREI, pe langa Hateg, eu sunt din Petrosani, oricum in apa nu intru. Ma feresc cat mai mult posibil de raceli.
Va pup!!

Eu referitor la sexul copilasului nu am nici o preferinta. Imi doresc sa fie sanatos si daca e baiat foarte bine ca voi avea pereche, daca e fetita foarte bine ca se va intelege cu Eliza si se vor sprijini la nevoie, si nu voi mai fi nevoita sa cumpar haine ca am genti pline numai cu rochite si fustite.
Eu de abia astept sa nasc sa-mi tin puiutul in brate....ma apuca un dor de bebe cand ma gandesc .....si vai cat mai este pana atunci!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

5+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

vas, sigur o sa fie frumos . Mi-ar placea sa merg si eu cu cortul, dar la noi in gasca sunt numai "fitzosi" . Inca nu am reusit sa-i conving sa incerce statul la cort. Cand eram mica mergeam cu ai mei numai la cort, si la mare si la munte si era suuuuper.
Distractie placuta!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput