Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
madutza_bra spune:
intr-o ora plec la fundeni sa iau rez de la analize pt trombofilie si sa vada daca mai imi da si altele. am niste emotiiiiiii! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
vas spune:
Multumesc Madutza. Sper sa ma detasez si de gandurile aiurea.
Pe ai mei prieteni am reusit sa-i dau pe brazda...de obicei sunt sef de trib peste tot si in general reusesc sa-i urnesc. Anul trecut am reusit sa plecam la mare 21 de persoane.
In schimb anul asta am vrut sa mergem doar noi 4
, dar cu cortul tot in grup e mai fain.
Aditza,eu sunt super optimista pana vine vorba de copiii mei....atunci sunt toata un stres.
Bebelu, si mie imi sangereaza gingiile dar aveam si inainte problema asta. Acum in schimb ma spal un pic mai energic, vreau sa-mi ingrijesc dantura , la primul bebe nu a fost afectata asa ca nu pot risca acum.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
bebelusi spune:
Gigica bine ai venit!
Aditza daca te doare gatul ia Tantum verde, eu numai cu el am scapat....si ia multa vit C ca ai voie
Alinushali ia no spa daca te doare, nu sta asa
Ioana azi cum esti?|ai vb cu Ionel?
Shines si eu am aceeasi problema ca si tine cu constipatia, daca gasesti remediu te rog sa imi spui si mie
Bebelu felicitari pentru pui, ai un baiat frumos.....
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 11 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
vas spune:
si eu vreau remediu daca exista
.
Eu m-am pricopsit cu hemoroid dupa prima nastere tot din cauza constipatie si mi-e tare frica acum sa nu am iar de tras.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
alinushali spune:
bebelusi eu iau no-spa 2 pe zi , dar nu cred ca sunt normale durerile astea frecvente.
Iar fetele pentru constipatie supozitoare cu glicerina, sunt groaznice ......dar deloc.....daca aflati alt remediu dati zvon in tara ![]()

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
5+
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bebe
mica_daria spune:
Buuuuna dragele mele.
V-am citit pagina cu pagina, dar... nu am apucat sa scriu nimic pt ca eram tot in urma. In fine, daca eu m-am plans de hemoroizi de nu am mai putut, am cautat de bezmetica pana mi-au iesit ochii si am gasit ceva postat de doc Tutunaru,ceva ce le recomanda pacientelor sale contra hemoroizilor externi: cartof crud, ras pe razitoarea mare, si aplicat direct pe...
. Va spun cu mana pe inima ca functioneaza bine treaba cu cartoful, mie mi s-au tras bine de tot dupa 3 nopti de dormit cu cartofi la "fund"
.
In rest suntem ok, ma mai sperie cateodata mici dureri de burtica, dar sunt eu panicoasa de fel. Nu prea mai retin mai nimic din cate am citit, dar va doresc zile linistite si sanatate la fiecare in parte.
Eu inca nu mi-am anuntat sefii, si nici nu prea stiu cum si ce sa le zic, parca mi-e frica , ca dupa ce le dau vestea nu se vor mai purta la fel cu mine.
Si tot aman sa le spun, si tot caut momentul de cate ori apar in birou, si iar ajung acasa si imi vine sa imi dau palme, si am ajuns sa visez noaptea ca le spun si tot asa...
Va pup... m-am intins ca o placinta!!!
Happy 9+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
numeioana spune:
Salut!
Sa vad daca imi mai amintesc:
Bebelusi, sunt f bine, nu ma mai doare burtica, nu l-am mai sunat pe Ionel. Doar ca imi curge nasul, e infundat si ma jeneaza putin in gat, dar sper cu Influcid sa dovedesc raceala. Si, bineinteles, sa nu se ia la David.
Si mie imi sangereaza gingiile...si, primul meu simptom de sarcina a fost sangerare din nas. Si la prima sarcina mi s-a intamplat, chiar mai des decat acum... Deci sa nu va speriati daca patiti asa ceva.
Colul meu era de 35 mm la eco morfologica, pe net scrie ca e valoare ok. Vad ca al vostru e chiar mai lung. E important sa fie si cu orificiul inchis.
Madutza, unde ati fost cazati la Albena? Si cum au fost conditiile. Si noi voiam sa plecam acolo, dar s-au razgandit prietenii nostri si, oricat as uri ideea, vom merge cel mai probabil la Mamaia
. Daca stiti ceva bun si ieftin la Mamaia, aproape de plaja, astept sugestii.
Eu am mancat si la prima sarcina paine, dulciuri (nu multe) si ce mi-a poftit inimioara si asa voi face si acum. Nu mi-e teama de kg in plus, pt ca si prima data s-au dus incet-incet, dar s-au dus absolut toate. Bebelu, mai ales tu, la vasta si la silueta ta, cred ca esti ultima care sa-si faca griji pt asa ceva. Fii serioasa! Mananca de toate, cu moderatie si vei fi absolut ok. Crede-ma, e mult mai rau sa poftesti si sa nu gusti de teama ca te ingrasi. De obicei ginecologii au o obsesie pentru kg luate in sarcina, (stiu ei din experienta) dar cred ca noi stim cel mai bine cand sa ne oprim, cand e prea mult. Sa iei 13-15 kg in sarcina e limita maxima, dar, totusi, nu cred ca e prea ok sa te abtii de la ceva daca nu mai poti de pofta. Iei o gura si te linistesti...
Dupa mine, ce ar trebui sa facem in sarcina, e sa mancam normal, ca inainte (sau mai sanatos), dar nu sa ne chinuim cu pofte nesatisfacute![]()
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
loutzy spune:
Buna ziua burtici. Ce faceti azi?
Eu de cand m-am trezit pap intr-una
. Parca nu ma mai satur.
In legatura cu constipatia, ma lupt cu ea de multa vreme dinainte de bebe, dar in general nu caut remedii in mod special. Am observat k daca pap miere de albine in fiecare zi nu prea mai am probleme. Iar in legatura cu supozitoarele nu le suport indiferent cu ce sunt.

11+
bebelu86 spune:
Aveti grija cu supozitoarele cu glicerina ca dau dependenta si dupa nu mai iesiti decat cu ele. scrie si pe prospect ca mai mult de 10 zile nu se folosesc.
Daria i-ati foaie dela medicu de familie sau gineco k esti gravida.
si cu aia mergi la firma. cand anunti ca ai bb, depui si foile alea. sa nu ai vreo surpriza neplacuta 
Ioana la inceput nu mi-am facut griji k voi pune. k m-am stiut k pana acu oricat papam si orice papam tot nu se depundea.
dar acu..in 3 luni deja am 4kg luate. si se simte.
ma gandesc k dc de acu am luat atat..pana la sf...sigur depasesc cele 14kg.
incerc sa ma abtin..dar nu prea pot.
uite am facut niste salam de biscuiti si imi ploua in gura.
maduta te asteptam cu vesti bune 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
alinushali spune:
daria de ce sa-ti dai demisia tocmai acum......sincer si pe mine ma batea gandul asta ,dar am trecut cu bine am spus tuturor si se poarta la fel .....chiar nu s-a schimbat nimic, chiar nimic.Acum depinde si de persoanele de care esti inconjurata......si pana la urma de sa ne facem griji pentru cum vor reactiona ei noi acum trebuie sa ne gandim la bebei nostri, sa nu-i stresam prea mult.

la burticutze
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
5+
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
bebe