Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Dolores, si eu am avut aceste simptome la sarcina trecuta. Imi iau inca avant pionieresc stiind ca si acum va trebui sa le suport.
Oricum .... nici nu stiu cui si cum sa multumesc mai mult ca nu am nici un pic de greata
La sarcina trecuta m-am hranit cu perfuzii, si nu am supravietuit decat cu ligheanul langa pat 
Acum este cu totul diferit, si .... muuuuult mai bine.
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
LunaNoua spune:
Bebelu, am admirat si eu frumusete de baiat blond cu ochii albastrii si destept foc

Deea, mamica de Daria si gravi 10+
made in Brasov
LunaNoua spune:
Haide sa va povestesc cat de toanta sunt
Stiti ca v-am pove acum catva timp ca sunt ingrijorata, de cum s-a vazut bebe la eco, ca nu s-a vazut ... ca etc. Astazi, am vrut sa imi modific semnatura, si ... nu mai stiam exact daca am modificat-o sau nu, deci .. numar din nou saptamanile. Si ... surpriza
Mi-am dat seama ca atunci cand am fost la eco aveam 6s si 3 z de sarcina, si nu 7 juma cat am socotit eu
Deci medicul a masurat foarte bine, si era normal sa nu se zareasca
Sunt o ametita cu A mare 

Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
made in Brasov
Doloress spune:
Luna Noua pai poate e baietel de nu mai ai greturi
Am cateva prietene la care s-a adeverit "babismul" asta - n-au avut greturi si a fost baiat, au avut greturi - fetita. Dar am si exceptii, adevarul.
Bebelu am vazut si eu poze cu buburuzul, cred ca mai degraba il faci boxeur cum statea el cu pumnisorii in sus asa. ![]()
-DPN 15.02.2011
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata burtici,
aseara m-am intors de la mare, a fost de vis cu toate ca vremea a mai fost si urata, dar m-am jucat cu Stdfan, ne-am distrat de minune.
in ceea ce priveste samburelul, am mai avut usoare greturi de la mirosurile de mancare, in rest nimic.
Azi voi merge la dr, la control, eram programata si la echo de trim I, dar o anulez ca am cheltuit banii la mare..
..
Revin diseara cu vesti..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
12+
angieangie spune:
bebelu felicitari pt bebelin
..mie mi-a trecut raceala daca va vine sa credeti ieri am stranutat toata ziua,dar am baut ceai cu lamaie..ceea ce fac si acum..si vad ca mi-a trecut..multumesc lui Dumnezeu..doar ca ma dor putin ovarele,e normal?.si am niste gaze..iuhuuu![]()
pup burticile
Angie
+8
vas spune:
buna dimi!
Bebelu, FELICTARI pentru vizionarea bebelicului.
ROXX, FELICITARI si pentru voi!!!!!!!!!
GGSK, FELICTARI !!!!! Si eu vreau sa-mi vad beblicul!!!! de abia astept sa creasca si puiul meu.
Eu ieri am avut o zi tare aiurea. Eliza nu ma asculta deloc, m-am enervat, eram obosita, pe seara a inceput sa ma doara burtica, nu tare dar m-am intins in pat si mi-am adus aminte de ANA si am tras un plans
, de m-am trezit dimineata toata umflata.
Azi daca am citit vesti bune cu bebeii parca mi-am mai revenit.
Imi e greata, imi sta un nod in gat.
La sfarsitul saptamanii mergem cu cortul, sper sa-mi mai revin din starea asta.....HORMONII si-au facut simtita prezenta mai repede decat ma asteptam, cel putin la prima sarcina nu am avut nici o grija.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
5+
bebelicu
madutza_bra spune:
'neata fetele!
mi-a fost dor de voi
. In concediu nu am prea avut vreme buna. Doar 3 zile de soare ...restul poaie si frig...
. Avem aici poze din zilele insorite ![]()
Vorbeati de vaccinul de dupa nastere pentru rh negativ (nu am retinut denumirea lui), eu l-am gasit usor in martie cu vre0o 500-550 RON.
vas, bebelu, si eu am greturi. Credeam ca scap de faza asta , dar de data asta nu am avut noroc. si am un sooooomn de zile mari.
alinushali, bafta maine la eco. Sa vi cu vesti bune!
aditza,
sa treaca raceala!
dolores, vreu si eu sa vad pozele tale 
bebelu,
felicitari pentru flacaul jucaus. Este superb!

roxx, felicitari pentru masuratori. lasa ca 4 sapt trec ff repede, apoi te poti gandi si la un nume ![]()
ggsk, felicitari pentru caruciorul bleu, sa fie sanatos si frumos (bebe
)!
irinukaa, fff tare semnatura ta: Shhhht!
dinora, durerile pot tine mai mult timp. e posibil chiar si in luna mare sa ai ceva dureri. Se intind ligamentele sa faca loc bebelusului si de asta doare 
ariana, concediu placut!
hai ca m-am intins cat pentru toata saptamana in care am lipsit ![]()
va pup dulce 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 si acum
6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ROXANA_82_CT spune:
Bebelu, ce bebel dragutz si maricel ai! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si cuminte acolo in burtica la mami!
9+
bebelu86 spune:
Neata burtici
sa aveti o zi frumoasa fara greturi,dureri si alte nebunii din astea 

pt fiecare burtica si buburuza.
sunt pe la bucatarie ca vine socrela asa k ne vb mai incolo
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+