Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
ariana2005 spune:
bebelu, mie nu mi-au sangerat gingiile nici cu sarcinile trecute, dar este un simptom foarte des intalnit in sarcina..
shine, fii tare si totul va fi bine!
mami de Ariana (30.10.2005) si
8+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
fetelor, care mai simt senzatia urata de greata le recomand tablete sau capsule de ghimbir, la mine functioneaza, merita sa incercati poate va ajuta..
mami de Ariana (30.10.2005) si
8+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
bb_yasmi spune:
felicitaru bebelu pt baietel!!!!! 

mamica fericita de
2+ si
5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!
bebelu86 spune:
Yasmi 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
13+
bebelu86 spune:
noapte buna burtici
ne auzim maine cu mai putin greturi si dureri si toate cele.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
13+
LunaNoua spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Luna, un restaurant foarte bun in Brasov este Sergiana. Nu il ratam niciodata cand trecem pe acolo. Si au o mancare..... ![]() _ BB e deja pe drum 11+bebe creste |

Scuze ... dar ... chiar numai cand vad pozele de reclama la Sergiana ... am aceasta reactie. Si in piata cand vad afisele trebuie sa intorc capul, ca ma ia cu
Noi nu mancam carne 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Doloress spune:
Bebelu eu sunt cu gingiile. Asa am stiut ca sunt insarcinata din prima, fara teste. Pentru ca simptomul asta nu l-am mai avut de cand s-a nascut Patrick, de pe 29 aprilie 2008. In sarcina trecuta faceam periuta rosie cand ma spalam, toata sarcina, si deodata imediat cum am nascut a disparut simptomul imediat. Acum, prin iunie la inceput, nu aveam nici gand de bebe macar (ca noi tot incercam din decembrie, asa ca nu mai stateam focusata, am zis cand o fi o fi) si deodata au inceput sa-mi sangereze gingiile. Si atunci mi-am zis prima data, O-pa, iata ca a venit bebe. Eram sigura.
Am mai avut asa simptome care au disparut subit si ma astept sa apara din nou cu cat avansez :
- tinitus - e oribil, iti auzi inima in ureche, am inteles ca de la toate fluidele si activitatile intense care se petrec in corp. Imi venea sa ma urc pe pereti, nici sa dorm nu puteam. Si acum mai am, insa rar, si ma tine putin, sper sa nu ma apuce ca al sarcina cealalta.
- mancarimi si bubite la picioare - asta spre sfarsit
- carcei
- rinita de sarcina - toata ziua imi suflam nasul - bine am prins si cam 6 luni de iarna insarcinata si a fost o iarna grea atunci.
Shines te-ai speriat probabil,
lasa ca maine o sa fie mai bine, ai sa vezi!
Ariana concediu placut si sa-i creasca lui bebe cuc in timpul asta, daca asa iti doresti ![]()
-DPN 15.02.2011
Doloress spune:
A propos de ghimbir, aveti grija, e cu moderatie in timpul sarcinii, vad ca e pe listuta de plante interzise. Eu una ma feresc de toate condimentele puternice si aromate, pot provoca contractii.
-DPN 15.02.2011
bebelu86 spune:
Doloress acu cateva zile a inceput sa sangereze
pana acu nu am avut probl.
de aia m-am si mirat.
stiam k e normal, dar sa apara asa tarziu??
ma rog...imp e sa fie bb sanatos i bine..k restu.le ducem noi.
noapte buna gagici

Albumele noastre
cu
13+
LunaNoua spune:
Ana, imi pare atat de rau pentru pierderea suferita
Cuvintele sunt de prisos, iti trimit o imbratisare sincera, si nu pot decat sa te incurajez cu o vorba care suna ciudat "se spune ca este mai bine sa se elimine acum, cat este mica, decat sa fie o sarcina cu probleme mai tarziu, sau chiar un copilas cu probleme". Sunt unele lucruri pe care le interpretam ca fiind negative, dar cateodata ele se intampla doar ca sa rezolve unele probleme, sa ne pregateasca pentru ceea ce va urma, iar la tine, urmatoarea sarcina sigur va aduce pe lume un copilas superb
Nu deznadajdui
Nu au fost acum conditiile optime, dar urmatoarea data totul va fi perfect
Sper sa mai intri pe la noi sa ne anunti cu bucurie ca esti din nou insarcinata, cat mai curand 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov