Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Cocufan FELICITARI pt sarcina

Fetelor e frumos tare cu 2 copii, e mai greu intr-adevar, dar cand vezi cum se joaca impreuna, cum rad amandoi, parca nu mai pare chiar asa de greu.

In septembrie unde e urmatoarea intalnire a ghioceilor?

Mergi la inceput

Voi unde plecati la mare?

Am vrea si noi, dar nu ne-am hotarat inca unde. Sper sa intre si ai mei in apa, sa nu le fie frica.
Bogdan e mai curajos, dar e Bia e o fricoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Cocufan si Alina felicitari!Theo doarme, eu am bagat la spalat,trebuie sa gatesc, am gatit aseara dar s-a mancat tot.Nici nu stiu ce sa mai gatesc.Am vazut pozele de la intalniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Lamuriti-ma si pe mine: scade indemnizatia noastra sau nu?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Unde credeti ca s-a cocotat Theo azi, pe manerele de la canapea si pe spatar,trebuie sa-l pazesc non-stop sa nu cada.De pe canapea a ajuns pe masuta.

Mergi la inceput

Ana eu am inteles ca scade indemnizatia cu 15%, alocatia ramane asa cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Felicitari Cocufan,Alina si celorlalte curajoase care au reinceput odiseea!!!

Oau, vrem si noi!!!

La noi singura problema ar fi faptul sa nu avem nici un ajutor aproape, si cu bunicile pe cap pe termen lung nu functioneaza....am experimentat anul acesta.

Noi suntem bine, Radu doarme in carucior si apuc sa scriu si eu doua vorbe, ca de citit va citesc destul de des. Tocmai ne-am intors de la controlul de 15 luni. Avem 10.200kg si 81 de cm. Eu il vad cam slabutz dar e tot timpul ocupat si activ, vesel si iubaretz asa ca nu imi fac probleme.

Am un singur mare offf legat de el, dar din vina noastra: doarme cu noi, adica cu mine sau cu sotul meu. Toti 3 nu incapem prea bine asa ca eu nu am mai dormit cam de un an cu al meu. ..... Daca trimite DoamenDoamne bb2 asta va fi primul lucru care trebuie remediat...macar acum in ceasul al 12-lea.

Am vazut ca ve intalniti destul de des. Ce fain! Noi nu prea avem multa societate in jur. De 2 ori pe sapt merg la sport dimineata si au acolo un fel de mini cresa unde mi-l tin pentru 2 ore si o data pe saptamana mergem la inot pentru bbi si acolo ne intalnim cu multi pitici.
Ca sa socializeze mai mult i-am cautat o cresa micutza, la o tanti acasa unde merge de 2 ori pe saptamana cate 4 ore. Acolo i se vorbeste numai olandeza si se joaca cu copiii. Imi place enorm de tanti, e foarte calda si se poarta excelent cu copiii si chiar imi place faptul ca e de culoare si mai are printre alti copii si negruti mititei.

In rest eu nu lucrez si nu ma grabesc sa imi caut inca pentru ca fiind in Romania in iarna mi-am depus si eu dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului si .... prost sa fii noroc ca esti...mi s-a aprobat. Am fost bucuroasa ca ma gandeam ca primesc cei 6 mil dar cand colo aveam dreptul al 85% din salarul din Olanda (dar in limita celor 40 mil). Acum am primit retroactiv din febr. si voi primi pana la anul in aprilie. Nu m-as fi asteptat dar uite ca se mai intampla si din astea.

Scuze ca ma lungesc atat.

Va pupam!

http://picasaweb.google.com/alicejdira/IUNIE2010#

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

manu super ci indemnizatia... chiar neasteptat; si am vazut pozele voastre... e scump rau de tooooooot; si sexi foc in slipisorul verde; si eu vreau sa-i iau la fel slipisor lu' mutzu, asa ca sa fie, ca oricum o sa faca nudism; dar nu-i iau scutece din alea de apa ca nu are rost, el oricum face kk numai la olita deci accidente cu vecinii de plaja nu o sa avem

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

manu super ci indemnizatia... chiar neasteptat; si am vazut pozele voastre... e scump rau de tooooooot; si sexi foc in slipisorul verde; si eu vreau sa-i iau la fel slipisor lu' mutzu, asa ca sa fie, ca oricum o sa faca nudism; dar nu-i iau scutece din alea de apa ca nu are rost, el oricum face kk numai la olita deci accidente cu vecinii de plaja nu o sa avem

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Dyana multumim! Felicitari pentru olita. Cum ati reusit? Si radu faca dupa masa de dimineata cand il pun automat. Daca se mai intampla in restul zilei si nu sunt pe faza face in pampers.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

NEATA
sunt in urma rau ca dupa orice weekend
am citit 3 pagini din cap trecut si primul mesaj dupa pagina 5 si ce vad??!!

COCUFAN! FELICITARI!!!
te inteleg perfect. am trecut prin aceeleashi temeri, framantari, bucurii, disperare, entuziasm, frica...toate toate de-a valma in sufletul meu. acum mi se parea ca e o nedreptate pt pitic, acum ma gandeam ca e cel mai bun lucru din lume pt el, acum ma gandeam ca e un adevarat dezastru sa o iau de la capat, acum mi se parea grozav ca am sa fiu din nou gravida si din nou mamica.
cu toate astea cand am pierdut sarcina, am alergat ca nebuna la doctor si ash fi stat si in cap 9 luni numai sa pot sa o pastrez si am fost devastata cand am vazut ca nu mai am nici o shansa. m-am simtit groaznic, mi-am facut mustrari de constiinta ca poate nu l-am dorit suficient, ca poate e vina mea ca nu m-am bucurat cu adevarat de minunea din burta mea
stiu ca o sa fie f greu sa duci sarcina alergand dupa pitica si probabil o sa fie si mai greu cu doi copii mici, dar gandeshte-te ca peste vreo 3 ani cand majoritatea o sa o ia de la capat cu greturi, contractii, colici, nopti nedormite, tu o sa ai DOI COPII MARI!

25 martie 2009

OFFFF Aris ce rau imi pare, nu am stiut ca ai fost insarcinata...

Mergi la inceput