Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
NEATA
sunt in urma rau ca dupa orice weekend
am citit 3 pagini din cap trecut si primul mesaj dupa pagina 5 si ce vad??!!
COCUFAN! FELICITARI!!!
te inteleg perfect. am trecut prin aceeleashi temeri, framantari, bucurii, disperare, entuziasm, frica...toate toate de-a valma in sufletul meu. acum mi se parea ca e o nedreptate pt pitic, acum ma gandeam ca e cel mai bun lucru din lume pt el, acum ma gandeam ca e un adevarat dezastru sa o iau de la capat, acum mi se parea grozav ca am sa fiu din nou gravida si din nou mamica.
cu toate astea cand am pierdut sarcina, am alergat ca nebuna la doctor si ash fi stat si in cap 9 luni numai sa pot sa o pastrez si am fost devastata cand am vazut ca nu mai am nici o shansa. m-am simtit groaznic, mi-am facut mustrari de constiinta ca poate nu l-am dorit suficient, ca poate e vina mea ca nu m-am bucurat cu adevarat de minunea din burta mea
stiu ca o sa fie f greu sa duci sarcina alergand dupa pitica si probabil o sa fie si mai greu cu doi copii mici, dar gandeshte-te ca peste vreo 3 ani cand majoritatea o sa o ia de la capat cu greturi, contractii, colici, nopti nedormite, tu o sa ai DOI COPII MARI!
25 martie 2009
claudela spune:
Si eu imi doresc foarte mult cel de-al doilea copilas...nu stiu daca am mai marturisit dorinta mea aici...
Si stiu ca acum ar fi momentul, pana ce suntem tineri si avem rabdarea necesara. Doar ca nu ma incumet din motive strict financiare...Mi-e teama de ziua de maine, de cum va fi cu doi copilasi!Desi sunt ferm convinsa ca Dumnezeu vegheaza si nu ne lasa la greu!Dar daca ar fi sa se intample as lupta din greu sa fie bine, sa le ofer cele necesare!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
aris26 spune:
CLAUDELA - iti doresc sa vina bb2 fix in cea mai potrivita clipa
al meu a dormit insfarsit bine. s-a culcat tarziu, e drept, ca am avut invitati dar nu a mai plans de dinti
25 martie 2009
claudela spune:
Aris, mersi de urare!Sa dea Dumnezeu sa mai apara o minune in viata noastra de parinti!
Slaba miscare azi...Ce o fi cu fetele?
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
aris26 spune:
nu stiu...chiar asa..unde umbla.
eu am fost super agitata dimineata, am facut tot ce aveam de facut in doua ore si acum am cam treminat treaba. dupa-masa(la ora 16-anca) ma prezint cu actele in dinti la directia pasapoarte si apoi sa vdm cu ne organizam de o plecare. poate ne combinam cu finii nostri ca au un baietel ceva mai mare care il iubeshte enrm pe fi-miu. e singurul copil de 2 ani si, cu care se joaca frumos. mereu isi impart masinile, nu se bat nu se cearta.
ah si fina mea e gravida iar. ma uitam sambata la curtea plina de copii si ma gandeam ca vara viitoare o sa fie si mai multi copii. daca ne merg treburile bine le fac si o pishcina piticilor. asa frumos e cu casa plina de copii
ma duc sa aduc cardul sa descarc pozele
25 martie 2009
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Se pare ca febra iubeste intunericul si mai ales weekendul. Am alternat cu Novocalmin si panadol. Nurofen nu ii dau pe motiv ca - cand i-am dat prima data a avut o reactie mai naspha cu gaze, dureri de burta, incolaciri de dureri (siu dpar era racit deci nu avea motive sa se vaite in halul ala) si de atunci nu i-am mai dat. Dr mea NU a raspuns. A avut tel inchis.Am sunat-o pe prietena mea (si ea medic). Mi-a confirmat ca dintii,mai ales maselele sunt parsive rau. Si de asemenea sa alternez Novo cu Panadol. Dupa doza de Novo (o juma de supozitor_) toate bune si frumoase. Insa cum a intrat la culcare iar a revenit. Inainte sa suga i-ammai dat o doza de PAanadol. Ati ghicit, maine NU mai plecam la mare. Desi avem rezervare. Doar sa fie cophilu sanatos. A si cum unr au nu vine singur asa nici o mase nu vine singura. S-au mai trewzit 2 masele de pe partea opusa coltului amenintator sa se arate. Deci in total sunt 3 fufe la orizon care isi fac de cap. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Pacatoase maselele astea,noi inca nu am ajuns la ele....sa iasa repede si sa treaca febra.
Iar cu marea stai linistita ca nu ai pierdut nimic ca aici ploua de rupe, a pluat chiar si cu piatra!!!!!!
_
alina.n spune:
citat din mesajul lui cocufan salutare fetele! scriu cam rar dar incerc sa va citesc cat de des pot. acum as vrea sa impartasesc cu voi bucuria si teroarea...sunt insarcinata. s-a intamplat, nu sunt pregatita, m-am gandit la avort, nu ma lasa sufletul... nu stiu altii cum sunt dar cred ca mamicile de prematuri imi pot intelege spaima. cred ca incep sa iubesc mazarica din burtica dar sunt sfasiata ziua de ganduri si noptile imi sunt foarte grele din cauza viselor. au inceput sa ma tortureze greturile si starile de moleseala tocmai cand Sorina e ca un perpetuum mobile. va pup si va doresc sanatate voua si bebelilor vostri |
in primul rand felicitari pentru sarcina, sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna
stiu cum este si eu sunt in permanenta obosita si as dormi dar nu ma lasa puiul insa eu chiar imi mai doream un bebe, cate saptamani ai?
_
alina.n spune:
Noi am fost de dimineata la plaja(bine ca am avut inspiratie ca acum s-a pus o ploaie de rupe )si a fost Naty asa incantata,umbla de zor pe toata plaja ,pe la toti copii. Si cand dadea de apa nu o mai scoteai de acolo. Efectiv se ducea inainte la apa mai mare si dadea de picioare ,facea bolboroci si radea de se prapadea .
Acum a cazut rupta doarme
_
claudela spune:
citat din mesajul lui alina.n Noi am fost de dimineata la plaja(bine ca am avut inspiratie ca acum s-a pus o ploaie de rupe )si a fost Naty asa incantata,umbla de zor pe toata plaja ,pe la toti copii. Si cand dadea de apa nu o mai scoteai de acolo. Efectiv se ducea inainte la apa mai mare si dadea de picioare ,facea bolboroci si radea de se prapadea . Acum a cazut rupta doarme _ |
Acasa avem adevarate isterii cand e vorba de baita...
POVESTEA MIRUNEI
mireal spune:
Salutare,Ne-am intors si noi de la mare.Vremea a fost cam ploioasa dar tocmai bine ca nu a fost prea cald.Theo a fost foarte incantat de apa, nisip,ii era cam frica de valuri si nu vroia sa stea decat pe margine.I-am luat o mini piscina gonflabila si a mai stat in ea.Nu ne-am bronzat deloc, ca am incercat sa stam mai mult la umbra plus ca s-au dus vremurile cand leneveam pe plaja,daca stateam intinsa piticul era pe mine sa ma calareasca.A fost totul bine in afara de drum foarte obositor, nu mai plecam la drum asa de lung.In camera nu prea am putut sa stam decat la somn deoarece Theo era sus pe noptiere sau in pat care era foarte inalt si imi era frica sa nu cada,a cazut o data.La anu plecam prin apropiere sau cu avionul.Am vazut ca vorbeati de vremurile din tineretile noastre, pt. ca nu aveam bani de fixativ ca sa-mi ondulez parul foloseam coca cola, jumatate de sticluta,era parul meu sarmaPrietena mea care era blonda folosea bere.Aveam ora fixa dar incercam mereu sa o fentez, ba dormeam la o prietena,ba dormea ea la mine si nu ma certa mama cand veneam tarziu, ba umblam la toate ceasurile din casa.Mai fugeam de acasa noaptea, dar tata era un cititor inrait si citea si pana la 2 dimineata si de multe ori imi strica planurile, ce vremuri...