Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 5
cocufan spune:
salutare fetele!
scriu cam rar dar incerc sa va citesc cat de des pot.
acum as vrea sa impartasesc cu voi bucuria si teroarea...sunt insarcinata.
s-a intamplat, nu sunt pregatita, m-am gandit la avort, nu ma lasa sufletul...
nu stiu altii cum sunt dar cred ca mamicile de prematuri imi pot intelege spaima. cred ca incep sa iubesc mazarica din burtica dar sunt sfasiata ziua de ganduri si noptile imi sunt foarte grele din cauza viselor.
au inceput sa ma tortureze greturile si starile de moleseala tocmai cand Sorina e ca un perpetuum mobile.
va pup si va doresc sanatate voua si bebelilor vostri
curea spune:
felicitari cocufan, gandeste-te numai la lucruri frumoase si la faptul ca o vei lua de la inceput... Mie imi este dor de perioada cand radu era mititel, de colici de alaptat....
Noi am lipsit de aici am fost in vacante si totul a fost ok numai ca acum cand ne-am intors am racit mucisori si tuse.... si suntem sub tratament. Nu am apucat sa va citesc doar cateva mesaje..
pupici mamicilor
http://family.webshots.com/album/571720469OjAmWI?start=12
uali spune:
cocufan, felicitari!...e greu dar nu imposibil...tu esti singura care stie ce e mai bine pt tine si familia ta.
gaza...nu stiu unde gasesti hainute de "gala" dar au lucruri misto la magazinul "ultima litera a alfabetului" si acum au reduceri de 50% la toata colectia de vara doar saptamana asta.
Anaan spune:
Buna dimineata!
Tocmai mi-am terminat micul-dejun: un castron cu visine (am mancat doar visinele, nu si castronul)
Felicitari, cocufan!
Domnul meu s-a trezit pe la sase (nu-i sta deloc in obicei), urland din toti rarunchii. Eu l-am cainat vreo jumate de ora ca, vai, Doamne, saracu de el, sufera din cauza dintilor, ca sa constat ca, de fapt, dumnealui ii era foame. A dat pe gat un sticloi cu lapte si s-a pus la somn. Stiu sa recunosc semnele pe care mi le da copilul meu, nu-i asa?!Eu n-am mai putut adormi, asa ca am abordat vitejeste mormanul cu rufe de calcat; fara prea mare eficienta, trebuie sa admit!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
claudela spune:
Buna dimineata!Ce mai fac mamicile mele preferate?Nu stiu daca a dat cineva o cafeluta, dar eu sunt vrednica si tocmai ce am preparat una buna de tot!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
Ilinca_M. spune:
Revin, ca am mai multe de spus (ca de obicei:))) dar deocamdata vreau sa va anuntz doar ca am impresia ca am puteri paranormale: ghiciti la ce ma gandeam eu aseara inainte sa ma culc: la cocufan! Nu ma intrebati de ce, ca habar n-am, pur si simplu mi-a venit in cap...m-am si shocat cand i-am vazut numele azi.
Felicitari, cocufan! Din cate inteleg tu iti faci griji doar legate de prematuriatate, nu si de altceva, nu? Nu mai te gandi la rau
Revin, deocamdata ma duc sa rad bine de pijamalele lui Anaan
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocufan salutare fetele! scriu cam rar dar incerc sa va citesc cat de des pot. acum as vrea sa impartasesc cu voi bucuria si teroarea...sunt insarcinata. s-a intamplat, nu sunt pregatita, m-am gandit la avort, nu ma lasa sufletul... nu stiu altii cum sunt dar cred ca mamicile de prematuri imi pot intelege spaima. cred ca incep sa iubesc mazarica din burtica dar sunt sfasiata ziua de ganduri si noptile imi sunt foarte grele din cauza viselor. au inceput sa ma tortureze greturile si starile de moleseala tocmai cand Sorina e ca un perpetuum mobile. va pup si va doresc sanatate voua si bebelilor vostri |
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
dyana27 spune:
neatza dragalasele
claudela eu ma bag la o cafeluta yummy de la tine
cocufan hai cu mai mult curaj inainte; pune binele in fata, nu te gandi ca ar putea sa iasa rau, si ai mare incredere ca o sa fie totul perfect; de ce-ti faci atatea probleme???? de ce ar trebui sa iasa prematur???? nu este prea repede dupa ultima sarcina daca la asta te gandesti, nici vorba; ai alte motive de care nu stiu eu????daca nu, ia pune mana si alege cu sufletul nu cu "statistica medicala"; eu chiar am impresia ca ti-l doresti.... si daca iei alta decizie s-ar putea sa o regreti foarte tare
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
azi s-a trezit mutzu mai devreme si in plus a avut si o noapte mai agitata, a stat mai mult la titi... asa ca acuma a picat lat, a adormit singurel in leagan; sa vad cum ma descurc cu el pe sara ca sa nu ceara al doilea somnic... ca nu-l primeste; iar are ditamai hematomul pe o maseluta la unul din coltii nesparti... si-l tot deranjeaza, cred ca-l mananca ca s-ar scarpina saracu si cu furculita; deci dupa premolarii astia ce urmeaza???? canini sau alte masele??????
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 azi s-a trezit mutzu mai devreme si in plus a avut si o noapte mai agitata, a stat mai mult la titi... asa ca acuma a picat lat, a adormit singurel in leagan; sa vad cum ma descurc cu el pe sara ca sa nu ceara al doilea somnic... ca nu-l primeste; iar are ditamai hematomul pe o maseluta la unul din coltii nesparti... si-l tot deranjeaza, cred ca-l mananca ca s-ar scarpina saracu si cu furculita; deci dupa premolarii astia ce urmeaza???? canini sau alte masele?????? Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA cum am venit pe lume |
POVESTEA MIRUNEI