Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Apropos, pentru mamicile cu ghiocei care nu s-au grabit sa umble singurei. Nu va faceti probleme. Pe aici rar copii de varsta lui Radu merg. Majoritatea incep pe la 18 luni.
Mi s-a parut super ciudat...cred ca are legatura cu faptul ca ii lasa de mici (3 luni) cate 10 ore pe zi la cresa si acolo...cine sta cupa fiecare sa il plimbe de manutza...

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Felicitari COCUFAN! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Lucian de doua zile nu a mai facut febra si i-a mai trecut si putin maraiala, se pare ca a mai iesit vreun coltisor, nu ma lasa deloc sa ma uit la gingiute, dar in schimb ne-am ales cu un pui de urticarie, am avut doua zile musafiri si a scapat la 2-3 guri de suc din comert, cred ca de la asta e, ca de la altceva nu avea.

Ce amintiri ati mai trezit, cu frumoasele povestioare din tinerete

Imi este un dor de plimbari, m-am saturat sa nu pot sa ies decat prin curte, sper sa ma recuperez repede, sa nu pierd chiar toata vara

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Cocufan felicitari!!!

Manuela ce scump e Radu
I-au iesit fetitei mele niste bubite pe corp ,mari rosii,aspre la atingere ,grupate 5-6 intr-un loc si se scarpina de la ele.O fi alergie la ceva,voi ce ziceti?

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Ajutati-o pe Ioana sa aplaude!

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Adidasi "Puma" cum le zicea poporul - purtat, cum sa nu!
Bocanci, idem!
+ orori de-alea de blugielastici

Io adidasi Puma nu am avut... dar bocanci... ehh... si "streci" (Asa le ziceam Ana la "ororile" elastice ), blugi sfasiati... de-astia mai pun si acum.

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mai,eu cred ca nebunii se mai intimpla si acum prin camine...ma rog, pacat ca de multe ori pe ritmuri de manele, dar parca si astea si-au mai pierdut din popularitate. Lasa ca vine tare Lady Gaga din urma :))

Ce sa zic de Lady Gaga... Adela e mare "fana", tzopaie cand aude Lady Gaga...

Noh... nu mai am rabdare sa citesc tot, trebuie sa zic si recuperez pe urma ce-ati mai scris, ca nu mai am rabdare:

SUNTEM APROPITAAAAAAAAAARIIIIIII!!!!!!

Sa curga shampania!

Acum nu o sa va mai bat la cap cum vand si cumpar... acum RENOVEZ!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

COCUFAN, felicitari!Sarcina usoara, nastere asemenea, si bebe sanatos!

MANUELA, Raducu e delicios!

MIREAL, sa va fie de bine concediul! Asteptam poze!

GAZA, bine ati revenit acasa! Sper ca ati trecut cu bine de vaccin!

ARIS, m-am delectat cu pozele noi ale vitaminei! Dar Aris-nemachiata e cumva "grea"? Parca s-a cam ingrasat...sau ai tot slabit tu, vazand cu ochii?

M-ati terminat cu povestile din tinerete, fetelor!!!M-au napadit amintirile si pe mine! Ce vremuri!

A trecut ceva vreme de cand intreba pe-aici una din fete (asa demult, ca am si uitat cine ) de echipament de protectie pentru bb. Mi-au picat azi ochii pe asta: fan-jucarii.ro/produse/219-jucarii-pentru-vara/1327-set-de-protectie-junior.html (cu www-ul de rigoare). Sper totusi sa nu mai fie nevoie.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

heeeei, DENISAMADA, sa-l stapaniti sanatosi, felicitari!!!!

Mergi la inceput

JOANNA, ati ajuns acasa cu bine? Cum v-a priit plimbarea care iti daduse tie atatea emotii? Tare rau imi pare ca io n-am ajuns la intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Am ajuns si noi acasa, suntem franti, am fost la o inmormantare, a murit mama nasului nostru, leucemie depistata acum 1 luna , de aceea va ziceam ca m-am saturat de vesti despre boli !!

Cu fetita amicilor mei nu e bine adica nu are sanse de operatie in tara,e o malformatie rara pe langa chestia cu vasele, o mai tin intubata 10 zile apoi o deconecteaza si daca nu respira singura ii baga un tub prin esofag ca sa o ajute si si si ... asteapta sa moara !!!

Cocufan , felicitari !!!

Iuca, urmatoarea intalnire va fi mai in nord , astept propuneri !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

A adormit piticul.. era rupta, ca nu prea a apucat sa doarma mititica... am purtat-o pe la notar, banci... si in final in casa noua!!! ma rog, nu arata asa grozav acum, dar abia astept!!! Daca s-a culcat la ora asta... sa vedeti la cat da trezirea maine dimineata ... Tre sa ma organizez, sa supervizez si renovarea cu ea in brate... dar nici sa nu o kinui.

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui cocufan
acum as vrea sa impartasesc cu voi bucuria si teroarea...sunt insarcinata.
s-a intamplat, nu sunt pregatita, m-am gandit la avort, nu ma lasa sufletul...

in primul rand felicitari pentru sarcina, sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna

Felicitari, cocufan!
Si eu imi doresc bebe, dar... cam peste 2 ani. (sa-mi mai linistesc din "gargaunii carieristici") Dar daca el/ea ar alege sa vina acum... as fi cea mai fericita. Fetele de la Sighisoara stiu problema mea cu ce "merge" cu Natalia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

heeeei, DENISAMADA, sa-l stapaniti sanatosi, felicitari!!!!

Multumim, Ana!

Novus...

Mergi la inceput