Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Denisamada, felicitari proprietarilor !!

Manuela, v-am admirat pozele !!

Aris a pus poze noi , unde ??

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cocufan Felicitari! Iti uram sarcina usoara si la termen! Si multa putere!

Manu bine ai revenit. Tu parca te intorsesesi la job la un moment dat, ce s-a intamplat, a dat criza peste voi? Vazut pozele cu portocala mecanica, un dulce... Si ce ras strengaresc are..

Simply ai un ochi...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

A, si sa nu uit s-o felicit pe Denisa, sa-l stapaniti sanatosi!

Claudela no, deci nu-s singura care asteapta sa treaca criza pana se inhama la bb2

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Mno, sa va zic ce haleste fiu-meu in disperare: masline verzi, visine si... curry. Daca ii pun putin curry in mancare se bat turcii la gura lui. Curry de-ala nu f iute...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

buna tufete,
pe unde o fi bine...
Felicitari sarcina usoare si bebei sanatosi tuturor;
Felicitari Denisa

Vineri a venit si Dan acasa a plecat azi la pranz aceasta este vestea buna si singura...

Doctorii m-au tot "bazait" caci cataracta lui Bogdan este genetica...prin urmare in toamna tot neamul a fost la control la oftalmo...doar Bogdi era oficial si Isabella suspecta...doctorii renumiti n-au vazut nimic altceva la nimeni din fam.Am facut un control de rutina in Navodari(sambata) fara sa spune nimic dr-lui...si surpriza si Dan are cataracta la ochiul stang...stau si ma intreb ...ca prostul...pentru ce am dat atatia bani in B ,spunand dr ce cautam ca sa nu vada nik unde era dar in schimb sa presupuna ca fata are(e posibil sa apara si la ea...dar tot asa de bine e posibil sa nu apara).
Acum e si el pe "lista " de supraveghere sa vedem daca e din nastere(ceea ce cred) sau nu.. Nu are sens sa povestesc capitolul "alti bani...alta distractie"

Peste toate azi nu a mai vrut sa functioneze nici masina de spalat- si am "frecat " la mana de am pomenit soacra si tot neamul ei-fara Dan

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Novus groaznic... Nu-mi vine sa cred, copil lasat sa moara...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

. am trecut prin aceeleashi temeri, framantari, bucurii, disperare, entuziasm, frica...toate toate de-a valma in sufletul meu. acum mi se parea ca e o nedreptate pt pitic, acum ma gandeam ca e cel mai bun lucru din lume pt el, acum ma gandeam ca e un adevarat dezastru sa o iau de la capat, acum mi se parea grozav ca am sa fiu din nou gravida si din nou mamica.
cu toate astea cand am pierdut sarcina, am alergat ca nebuna la doctor si ash fi stat si in cap 9 luni numai sa pot sa o pastrez si am fost devastata cand am vazut ca nu mai am nici o shansa. m-am simtit groaznic, mi-am facut mustrari de constiinta ca poate nu l-am dorit suficient, ca poate e vina mea ca nu m-am bucurat cu adevarat de minunea din burta mea

25 martie 2009[/center]

Aris, toata admiratia mea

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Novus, ia legatura pe forum cu Kay, poate te poate ajuta cu ceva informatii, Sonia ei s-a nascut la fel cu probleme cardiace grave. Sigur are ceva contacte in Germania unde stiu ca a facut o parte din interventii...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

OF, Novus, ce vesti...

Mergi la inceput

Si acum, intr-o alta nota:

Traiasca si infloreasca noii propitari!

Va urez renovare fructuoasa!...Sa va faceti cuibul asa cum va doriti!

Mergi la inceput