Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Scuze ca dau buzna, mai citesc aici cand am timp .....Novus ia legatura cu Kay. Eu as zice ca cei din Boston sunt f buni la astfel de operatii, dar costa enorm, nu stiu dc parintii au/nu au posibilitati financiare, probabil operatia s-ar ridica la cateva sute de mii de dolari.
Ea este aici in state acum,, peste o saptamana ne intalnim, dc vrei da-mi un pm cu diagnosticul copilului si o sa o intreb.
Sau contacteaz-o pe facebook (dc ai cont) stiu sigur ca isi verifica mesajele acolo, aici nu cred ca mai are timp sa intre.

Numai bine si multa sanatate!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Manuela, ce baiat frumos!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dodo, tare-mi pare rau de problemele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Si acum, intr-o alta nota:

Traiasca si infloreasca noii propitari!

Va urez renovare fructuoasa!...Sa va faceti cuibul asa cum va doriti!

Multumesc, fetelor! Adevarul e ca nu stiu cat pare de important... dar eu sunt super-super incantata!!! Sunt ca in reclama aia (nici nu stiu la ce e ( cu: Dansez pentru mine! Dansez pt mine!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Fetelor,
Portocala va multumeste de aprecieri. Si noi admiram niste minunatii de bbi...unul mai mandru si frumos ca altul. Sa ne traiasca cu totii si noi sa fim sanatosi sa-i crestem.

Denisa, felicitari!. Sa-l aranjati asa cum va doriti si sa va bucurati de el.

Novus te rog trimite-mi si mie cat mai repede si cat mai complet diagnosticul beblinei ca am niste cai de acces (medici romani) si mai stiu persoane care au venit din Romania pentru operatii si nu a costat o avere. O sa ma interesez maine si pe cat posibil te pun in contact cu cine trebuie pentru ca noi miercuri plecam intr-o minivacanta. Serios astept detalii si sper sa pot ajuta!!!

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si noi dansam pentru tine, Denisamada! Felicitari!
Am vazut si eu poze cu Raducu cel dragalas.
Gaza, bine-ai revenit! Poze?...
Aveam mai multe povesti in tolba, dar m-a intristat vestea lui novus...Si eu am urmarit toata povestea lui Kay si a fiicei sale Sonia, atata determinare la o femeie atat de tanara cum era ea la nastere mai rar, pur si simplu e eroina mea!
Acum ma enervez si eu ca pisigri, la un subiect de pe forum

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Novus ai PM!

Ilinca

Mergi la inceput

Monica iti amintesti bine ca m-am intors la job. Dar la noi lucrurile au luat-o razna rau de tot. Stiu ca multe din cupluri au fost zdruncinate de aparitia primului copil. Noi am ajuns in pragul divortului. Asa ca am luat Raducul in brate si soacra ( care era la noi ) si am plecat in Romania. A trebuit sa renunt la job. Dupa 6 luni de negocieri si tatonari mi-am luat inima in dinti si Raducul in brate si m-am intors. Cam asta e povestea mea din ultimul an.
Am trecut prin niste momente groaznice si de aceea nu am mai gasit energie sau dispozitie sa scriu sau sa mai urmaresc forumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Of, Manu, imi pare rau pentru voi. Daca te ajuta sa-ti descarci sufletul aici, pls do, ca nu e nimeni pus sa judece, ci numai sa asculte si sa inteleaga. Macar acum v-ati impacat si sunteti o familie!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Manuela, ati fost despartiti 6 luni?...Sper ca ati trecut cu totul de momentele groaznice, imi pare rau, daca vreodata crezi ca te putem ajuta fie si doar ascultandu-te...suntem aici

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput