Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 11
Manuela77 spune:
Novuuuuuussss!!!
Fetelor cum sa dau de Novus???
Stiti un nr de telefon?
Am vb cu cineva care a vb cu un cardiolog roman de aici si care acum deja isi suna colegii olandezi sa vada ce se poate face. Urmeaza sa ma contacteze in sear asta dar eu nu stiu detalii!!!
Please Novus!!!
Mamica de
Radu (01.04.2009)
novus spune:
Fetelor multumesc din suflet pt sprijin !! Maine sper sa intru in posesia tuturor actelor pt ca si aici e o problema adica medicul pediatru cardiolog care pune diagnosticul e in concediu asa ca trimit investigatiile din stanga-n dreapta , astazi am vorbit si eu cu medicul care o supravegheaza pe micuta si tot ce mi-a spus mai clar a fost ca este super grava malformatia, teoretic ar necesita transplant de inima 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Scuze ca dau buzna, mai citesc aici cand am timp .....Novus ia legatura cu Kay. Eu as zice ca cei din Boston sunt f buni la astfel de operatii, dar costa enorm, nu stiu dc parintii au/nu au posibilitati financiare, probabil operatia s-ar ridica la cateva sute de mii de dolari. Ea este aici in state acum,, peste o saptamana ne intalnim, dc vrei da-mi un pm cu diagnosticul copilului si o sa o intreb. Sau contacteaz-o pe facebook (dc ai cont) stiu sigur ca isi verifica mesajele acolo, aici nu cred ca mai are timp sa intre. Numai bine si multa sanatate! www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Trimit maine PM cu diagnosticul
!!Si
cu intarziere 
!!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Manuella sun acum parintii sa-mi dea exact denumirea malformatiei pe care o are micuta !!!
Manuela77 spune:
| citat din mesajul lui novus Fetelor multumesc din suflet pt sprijin !! Maine sper sa intru in posesia tuturor actelor pt ca si aici e o problema adica medicul pediatru cardiolog care pune diagnosticul e in concediu asa ca trimit investigatiile din stanga-n dreapta , astazi am vorbit si eu cu medicul care o supravegheaza pe micuta si tot ce mi-a spus mai clar a fost ca este super grava malformatia, teoretic ar necesita transplant de inima ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) Novus bine ca ai revenit! Nu stii exact cum se cheama malformatia? Maine dimineata poti sa aflii? Eu sunt acum in contact cu cine ti-am spus. |
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Manuela77 spune:
| citat din mesajul lui novus Manuella sun acum parintii sa-mi dea exact denumirea malformatiei pe care o are micuta !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) |
Super!!! Sunt pe receptie!Ideea e ca eu miercuri plec si cat mai repede cu atat mai bine.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Manuela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Manuela77
Te rog daca poti si ei sunt de acord sa imi scrii pe PM numarul lor de tel sa-l dau medicului de aici. Super!!! Sunt pe receptie!Ideea e ca eu miercuri plec si cat mai repede cu atat mai bine. Mamica de Radu (01.04.2009) |
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Doamne, de s-ar putea misca teburile pentru copilul acela!!
Poate situatia nu e atat de grava sa necesite chiar transplant de inima, poate doctorii spun asta ca sa nu-si mai faca parintii sperante, sau poate nu stiu nici ei prea multe
Novus, tu esti o zana buna...si fetele care s-au oferit sa se implice la fel!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
novus spune:
Am trimis denumirea malformatiei, dimineata am pe mail toate actele, ne rugam sa se rezolve ceva cu micuta pe care o cheama tot Alexandra 
Multumesc fetelor !!!!
Fug la 
pisigri spune:
| citat din mesajul lui novus Am trimis denumirea malformatiei, dimineata am pe mail toate actele, ne rugam sa se rezolve ceva cu micuta pe care o cheama tot Alexandra ![]() Multumesc fetelor !!!! Fug la ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09) |
Doamne-ajuta!!!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)