Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 20
Pisik06 spune:
Am uitat sa urez LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele de PETRU si PAVEL si in special lui PETROI

Mami de minune mica
dyana27 spune:
shasa sa-ti traiasca baietul frumos

; sa creasca mare si fericit si sa te iubeasca mult de tot

LA MULTI ANI pentru toti cei care au numele Petru sau Pavel 

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
) Pisik, abia azi am ajuns in Real, nu am mai gasit Huggies se pare ca s-au epuizat, dar nu-i bai , va dam de la noi 
M-am luat cu altele si am uitat sa-mi urez ginerele 
PETRU

Cuscro ne e dor de tineeeee !!!!!! am vrut sa te sun azi dar evident ca nu am apucat, dar maine nu mai scapi ![]()
Din pacate nu am vesti bune despre operatia tizei adica s-a gasit medic prin fundatia de care va ziceam (AncaNicolae 
), a spus ca ar fi nevoie de minim 3 operatii adica acum, la 4 luni si apoi la 2 ani, au avion medical disponibil, garanteaza 60% reusita, doarrrrr costurile nu se potrivesc, adica 50.000 eur pt prima operatie 

!! Sincer nu vad de unde sa faa rost de banutii astia pt prima operatie ca sa nu mai vorbim de celelalte apoi....
Cu formularul ala E12 cum e ? cat dureaza ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
eu sunt putinel crizata ca mutzu a facut o chestie urata la maseluta nr 4 care nu mai sparge odata; adica se chinuie sa-i sparga de ceva vreme si a tot facut cate un hematom mic pe la un colt, de vreo 4 ori cred; ei de ieri a inceput sa colecteze putin in locul ala, cred ca face un abcces ceva, ca se vede punguta mica cu infectie acolo si e si rosie si umflata gingia in jur; daca nu i se retrage pana maine trebuie sa caut neaparat un stomatolog pediatru si sa-l duc

; sa mai zic ce dureri are?? si cum urla in chinuri si si-a patat si hainutele de sange azi cand s-a rontait acolo pana i-a pocnit gingia cu hematom cu tot????

eu nu am mai auzit de nici un copil care sa faca in halul asta la masele, zile la rand de febra si kk moale, si saptamani de chin si urlete ..... plus idiotenia asta acuma

. de vreo 3-4 zile cel putin plange si ziua, si noaptea, si cand se joaca, si cand mananca, si la plimbare..... si oriunde il ia durerea s-a terminat cu fericirea... face niste crize de te sperii; azi l-a apucat scormonitul in gurita la plimbare... abia l-am linistit, statea cu nasucul bagat in mine si plangea cu sughituri si suspine de mi s-a facut sufletul bucati

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume
novus spune:
Dyanna, vad ca aveti ceva de tras cu maselele astea
!!
Mutzu sa-i treaca durerile si sa iasa maseluta repede !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 DENISA, dai o bere bulgareasca |
Dau, dau, cum nu!

Acum a plecat Meshterila, ca facuram planul de atac!
De maine incepe demolarea!
Costin saracul e de garda azi, maine seara cand o ajunge acolo... il gaseste gata detonat. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Pupam mutzunelul sa treaca durerea aia nesuferita de dintzishori. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan For the record: Gianina, Floric era cea cu aspiratorul, nu eu! poate ne zice ea cum a rezolvat dilema. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Hai ca sa va zic, ca exact la voi m-am gandit...Ieri, fetitza prietenilor cu care suntem aici (fetita are 2 ani peste 2 sapt) a varsat ceva marunt pe jos si ce sa aud...Taica-su scoate un aspirator de printr-o camara si da cu aspiratorul

Eu eram sus in camera cu Rares cand am coborat am intrebat intr0un suflet...Am auzit aspirator???? Zice atica-su Da, e aici.Pfiu...nu mai am nici o grija.
In seara asta mi s-a parut ca avea muci. Dar astia sunt exact de la aerosoli. Dispar tot cu aerosoli.
Starea vremii de la mare...E fain. Vremea s-a razbunat. In seara asta am intrat in apa. Rares a adoptat tehnica gainii...Nici nu a intrat (dar vroia in apa) nici nu a iesit (ca era pe uscat) asa ca a stat pe ml sa vina apa peste el.
E clar ca asta are o lene in el si o indiferenta de te omoara...ce atata stres si graba, nu? Daca putem sa avem ceva fara sa ne obosim de ce ssa ne strofocam. Cam asa cred ca gandeste...

Va pup. Noapte buna.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Ayla21 spune:
La multi ani Petru!
Felicitari Alina!
Sarcina usoara!
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Anaan spune:
Floric, esti mortala!
Dyana, ce probleme aveti cu maselele alea...eu nici macar nu stiam ca se poate intampla asa ceva la eruptia dentara!
Bietul Mutzu, ce zile grele pentru el! Cred ca e o durere groaznica...Sper sa se faca bine, sa sparga nenorocita aia, sa nu mai ajungeti pe la stomatolog!O noapte linistita va doresc si fara durere!
Denisa, voi sunteti oameni hotarati, mai! In ritmul asta, intr-o luna va lafaiti
in vastele apartamente ( de la Pisigri citire
)renovate si redecorate dupa pofta inimii!
Novus, eu sper sa se rezolve cumva cu banii...of, ce greu este cand viata unui copil depinde de bani!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)