Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Floric, ma bucur ca ati ajuns la mare pana la urma
!!! Lasa ca faceti aerosoli la greu si veniti dintosi acasa
!!
Aris, si eu aveam fixul cu animalultul de plus preferat, i-am luat si paturica de la DM speciala
, doar ca pt Alexandra parul meu e jucaria preferata de adormit ![]()
La mancaruri noi avem asa:
- dimineata :papanasi cu branza (din aceia fierti), paine cu unt, mozarella, omleta
- la pranz: spanac + cartof + ou, legume fierte (morcov, cartof, pastarnac, mazare, conopida, ardei, rosie) + carne, fasole verde cu vita, borcanele cand suntem in deplasare sau fara idei
- seara : iaurt, mamaliga cu branza, mozarella, cascaval, paste
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Salut fetelor!
LA MULTI ANI, PETROI!!!!
La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi onomastica!

ARIS, felicitari surioarei pentru scorpiuta din burtica!

Sarcina usoara si vitamina sanatoasa!

Eu fusei azi la z sa le las chenzina lui barbata-miu: un adevarat succes! 

Muulte hainute faine, printre care si toate modelele pe care ni le-a adus Mimi de la Paris ![]()
![]()
.
Tinem pumnii pentru tiza mica a Zambariciului. 
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Nici noi nu avem jucarie preferata la somn, inafara de nasul meu, pe care il pipaie cu podul palmei pana adoarme
.
http://www.lucamic.blogspot.com/
mababei spune:
Salutare!
La multi ani, Petru 
Si pana nu uit:
Alina.n, Cocufan, felicitari! Sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi
!
Pisigri, ma bucur pentru decizia ta ( eu si acum mai suspin cand vad pe cineva alaptand
)!
Bianca, sper ca te distrezi prin cele drumetii
.
Anaan, Mireal, sa va fie de bine concediul!
Denisa, sa stapaniti sanatosi si fericiti casuta
!
Aris, felicitari surioarei si tie pentru nepotica ( Maia??? )
!
Manuela, imi pare rau ca ati avut asa mari probleme
. Sper ca le-ati rezolvat, ca ar fi mare pacat ca puiul tau frumos sa nu va aiba pe amandoi in preajma
.
Novus, zana buna
, sper ca totul sa fie bine pentru micuta Alexandra intr-un final
.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Am inteles acum despre ce vorbeai Denisa, iti zic eu ce merge cu Natalia :D ca doar mi-am batut deja capul cu acest subiect :P...deci dupa mine combinatia perfecta a fost Maria Natalia, la noi merge bine si cu numele de familie. ![]() |
Da, e adevarat, dar la noi nu merge... Ca i-am pus Adelei si numele Marisa si e prea... lipsa de inspiratie...
Ca sa vezi ce griji am eu. Edit: Pentru cei ce au deskis mai tarziu aparatele, precizez: nu sunt insarcinata si nici nu programez decat cam peste 2 ani.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ela78 spune:
Novus,
pentru mica Alexandra 
Aris, nici nu stii cat ma bucur pentru sora ta!

Bravo! Sarcina usoara si nastere la termen!
Nici Ianis n-are o jucarie preferata pentru adormit...
Denisamada, felicitari pentru improprietarire si spor la renovari!
Cocufan, Alina.n si alte fete bortzo, felicitari!
La multi ani! Petru, bebe de Shasa
Manuela, bine ca ati depasit problemele de cuplu
Sa imbatraniti fericiti impreuna!
La ce meniuri ii fac zilnic lui Ianis, sendwichurile si borcanelele i-ar parea 
![]()
Intreba cineva unde mergem la mare... Noi anul acesta nu mergem in Grecia, dar am achitat excursia in Bulgaria (Sunny Beach) de vreo doua saptamani. Pacat ca n-a coincis cu excursia celorlalti ghiocei, noi mergem intre 16.08.-23.08., hazbandu' are practica intre 16.07.-23.07.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
mababei spune:
Daca va era dor de agitate ![]()
hai sa le scoatem de la naftalina pentru maine cand Karina are DNP-ul! Asta in cazul in care nu e deja mamica fericita pentru a doua oara, dar oricum merita incurajarile noastre.
Asa ca: 
KARINA

Manuela77 spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari! A fost vorba de multa prostie la mijloc, ambitii, orgolii. Intr-un final ne-am revenit si sper sa ramanem pe calea cea dreapta
Si eu sunt cu gandul la micutza Alexandra si la parintii ei. Imi pare rau ca nu s-a putut face mai mult aici. Eu nu am facut absolut nimic, Novus, nu ai de ca sa-mi multumesti, dar pot sa spun ca am fost impresionata aseara de cat de repede s-au mobilizat romanii de pe aici si cat de frumos s-au implicat.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Pisik06 spune:
Seara buna!
COCUFAN, felicitari
. Eu zic ca este o mare bucurie acest copilas, dar iti inteleg temerile, eu una nu am curaj inca. Dar Sorina a avut ceva probleme de prematuritate, ca a fost la fel de prematura ca Ana mea, iar noi nu am avut f mari probleme atunci, doar ulterior )nu lua in greutate, a avut reflux, colici pana la 6 luni, etc)
DENISA, dai o bere bulgareasca
Felicitari!!!!
ARIS, felicitari pt scorpiuta, sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat
NOVUS,
. Te admir pt ceea ce faci pt fetita
ELA, pai mai zi-ne si noua ce meniuri minune ii gatesti lui Ianis.
Noi acum suntem pe borcanele (din cauza de deplasare) si vad ca ceva ceva mananca, spre deosebire de mancarea mea cu care se joaca si o scuipa cu gratie. Nu se omoara nici cu borcanele, dar orisicat. A ras in schimb cateva furculite bune dintr-un piure de la restaurant ieri, piure care era sarat potroaca chiar si dupa gustul meu
si niste pui la origini prajit (am cules cateva fasiute din mijloc). I-am zis sa se sature bine, ca de la mine nu va mai vedea asa ceva macar cativa ani de acum inainte, decat poate tot in cazuri extreme de deplasari![]()
Mami de minune mica