Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 18
aris26 spune:
va invidiez
eu mereu am spus ca daca ash fi o persoana mai puetrnica un pic ash fi vegetariana. uras ideea in sine de a manca un alt animal.
refuz sa pun gura pe vanat tocmai pt ca mi se pare o crima prea mare sa mananci un animal salbatic. nu mananc miel sau capra pt ca mi se par prea dragutze animalele astea si parca seamana cu cazteii si nici vita nu mamanc din aceleasi considerente estetice
mananc doar pui. f rar porc(in special in sarmale) si din cand in cand peste si fructe de mare.
imi e groaza sa renuntz la carne pt ca nu ash mai stii sa gatesc. eu soia nu am voie sa mananc
25 martie 2009
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 auziti? ai vostri au jucarii preferate, paturici sau alte obiecte cu care dorm? ca eu ma tot gandeam sa ii bag o jucarie la somn....asa am tot citit eu in carti si asa am vazut la alti copii. dar nu imi dau seama de la ce varsta incep ei sa aiba chestii preferate(altele decat mama in sine) |
Daaaa... noi avem un Eeyore si un pitic, cred ca am pus eu poze cu Adelake dormind cu ei in brate... mai ales pe pitic... i-a smuls toata barba ca i-o jumuleste pana adoarme, acum are bietul pitic asa o barbitza regulamentara... si-l mai si suge de motzul de la fes sau de nas daca isi pierde suzeta.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
"Ce merge"?Eu nu stiu despre ce vorbiti ,ma luminati/? |
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui iuca Ana de care peste ii dai? Eu le-am dat numai pastrav pana acum, le place doar ca imi ia mult timp sa ii aleg oasele. Ai mei inca se trezesc noaptea, amandoi, si ma trezesc o data pe la 2 o data pe la 3 o data pe la 6 apoi pe la 7 si de la 8 sunt in picioare. Ziua nu apuc sa dorm, ca in timp ce dorm ei fac papica, fac curat, calc, uite acum va citesc. |
Si noi tot pastrav papam... e singurul peste acceptat... papa si piticul, ba si tati (care nu prea e amator de peste), eu mananc peste oricum.
Si Adelake se mai trezeste noaptea... o data... de 2 ori...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 OF, nici eu nu pot sa dorm ziua. indiferent cat sunt de obosita. nu dorm si pace. mor de ciuda in weekend. in cursul saptamanii sunt la munca cat doarme el dar nici sambata si duminica sa nu dormi?! sunt o mare fraiera |
Nici io nu pot dormi ziua, nu am putut niciodata, nici cand eram copil (daca dormeam ziua ai mei stiau deja ca-s racita), nici dupa garda... Ma rog, nici timp nu as avea... ca si cand nu am treaba... imi fac...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI, PETRU DE SHASA!!! |
La multi ani! 
Denisa-Madalina
fericita de
claudela spune:
Ne-am luat cu alte povesti si am uitat sa urez si eu pe cei care poarta numele de Petru sau Pavel sau toate formele derivate...LA MULTI ANI, SANATATE SI O VIATA NUMAI CU SOARE!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
ramona7575 spune:
fetelor,
va citesc zilcnic, sa stiti ca nu v-am parasit ... va iubesc ca incercati sa ajutati pe cei cu prbl.de sanatate si ma rog sa se termine cu bine tot chinul parintilor 

, Doamne cat trebuie sa fie de dureros.
Noi ne chinui de 2 luni sa facem vaccinul de un an si synflorixul dar nu reusim... ba ii curge nasul, ba tuseste , ba a facut enterolcolita.... azi am fost iar pt.ca era ok... ce credeti, cand am ajuns la usa mi se parea ca era fierbinte (el face febra f.f.f. rar), cand ia luat dr.avea 38,4 si am anulat pt.maine... cand am ajuns acasa avea 37,2...cred ca bb al meu face febra cand vede cabinetul dr. sau se imbolnaveste cand planuiesc un vaccin 

.
Aris, Stefan are un tigru de plus cu care adoarme (numai seara), ii place tare mult si il strange in brate inainte de culcare
.
alina.n spune:
La multi ani sarbatoritilor soi din partea mea.
Am inteles acum despre ce vorbeai Denisa, iti zic eu ce merge cu Natalia :D ca doar mi-am batut deja capul cu acest subiect :P...deci dupa mine combinatia perfecta a fost Maria Natalia, la noi merge bine si cu numele de familie.
_
novus spune:
Hellou fetelor !!!
Am aterizat acasa dupa o zi lungaaa la birou si obositoare deoarece am o gramada de deadline-uri pana plec in concediu 
Am vorbit azi la telefon cu Manuella careia ii multumesc inca o data pt implicare
dar din pacate ne-am cam dezumflat amandoua pt ca medicii de aici au spus clar ca fetita nu e transportabila in afara , hai sa zicem ca in tara se rezolva cu elicopterul Smurd dar ea fiind intubata nu e bine deloc !! Azi iar au vorbit parintii cu chirurgul care le-a explicat again ca nu se poate opera, dar mai speram sa primim un raspuns favorabil de la o fundatie care a preluat cazul precum si din strainatate
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)