Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 17
aris26 spune:
OF, nici eu nu pot sa dorm ziua. indiferent cat sunt de obosita. nu dorm si pace. mor de ciuda in weekend. in cursul saptamanii sunt la munca cat doarme el dar nici sambata si duminica sa nu dormi?! sunt o mare fraiera
25 martie 2009
Ilinca_M. spune:
Olario.
Manu, si io-s vegetariana de vreo 3 luni, dar fara peshte (nu mi-a placut veci). Acum caut chestii care contin B12 parca, zice-se ca e f. important si cam lipseste vegetarienilor.
Cu mancarea stam nasol, eu nu stiu gati, ea nu agreeaza multe chestii...tot ce-i dau in mana e super bun (biscuiti, covrigi, paine, pizza), in rest...ba un borcanel, ba fructe, ba iaurt...nimic sofisticat
. I-a placut cand i-a facut maica-mea dovlecel cu smantana si cateodata-i place mamaligutza, dar nu mereu.
Cu somnul seara depinde de somnul de peste zi: daca doarme in jur de 12-13 la pranz, seara se culca pe la 20-20.30. Cu cat e mai tarziu somnul de pranz, cu atat se decaleaza si cel de seara. Ieri de ex. a dormit de la 14-16 si seara am incercat s-o culc la 21. Am murit de ras, ca facea tumbe-n pat, umbla in picioare in pat cativa pasi apoi se arunca pe burta, radea, juca "tupu"...a fost funny rau...la 22 a biruit-o somnul.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI, PETRU DE SHASA!!! |

La multi ani si de la noi!Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Aris, ce potriveala mishto!!! Scorpie cu berbec, berbeaca cu scorpie...super tare!!
Eu coincidentza asemanatoare (sper sa nu se considere deplasata:((( aveam cu prietena mea cea mai buna: eu nascuta pe 25, cainele meu pe 28; ea nascuta pe 28, cainele ei pe 25
. Of, mi-e dor de Manole!!! Tipa de la nonstop s-a trezit alaltaieri sa ma intrebe unde mi-e catzelul
...simt un cutit in inima de cate ori ma intreaba cineva...Dar destul cu astea, ca ne luaram de la lucruri placute...Aris, ti-am zis cat de mult imi place sora'ta? Am fost super bucuroasa cand am auzit vestea cea buna, am citit pe forum la alt subiect mai demult!!
1 AN!
Manole forever
Manuela77 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. LA MULTI ANI, PETRU DE SHASA!!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
La multi ani si de la noi!

Mamica de
Radu (01.04.2009)
Manuela77 spune:
Ilinca super!
Cum te simti de cand nu mananci carne? Mie mi-a spus medicul sa mananc mai multe boabe (fasole mazare linte etc) nuci, alune si tofu> Nu prea ma omor dupa ele...
Nu stiu ce as face daca as ramane iar insarcinata?
O fosta colega (vegetariana de ani de zile) a nascut o zdrahoana de 4 kile si a alaptat-o 9 luni, fara sa se atinga de carne, peste etc...
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Manu, eu oricum nu eram mare carnivora, altfel nici n-as fi facut trecerea (ii inteleg pe cei carora le place foarte mult carnea, dar as vrea sa ma inteleaga si ei pe mine, ca multi cand aud incep:"of, vai, dar de ce?! mananca si carnitza, macar pui si peste!!" Ei, uite ca nu mai vreau si nu ma poate convinge nimeni ca nu-i sanatos sa renunti la carne...). Problema e ca mie din ce ai insirat imi place doar mazarea (si lintea, dar nu stiu unde se gaseste) deci trebuie cumva sa ma fortzez pt. B12...Si oua mananc destul de rar, nici dupa lactate nu ma omor...la mine legumele-s baza, dar nici asa nu-i prea bine...Eu alaptez si acum dar ma indoiesc ca ar scadea "calitatea laptelui" ca am renutat la carne. Parerea mea e ca e supraestimata rau carnea![]()
Interesant, si eu am o amica vegetariana care a nascut (natural!!) o fata de 4 kile 300 si 58 de cm!!:)))
1 AN!
Manole forever
Manuela77 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Manu, eu oricum nu eram mare carnivora, altfel nici n-as fi facut trecerea (ii inteleg pe cei carora le place foarte mult carnea, dar as vrea sa ma inteleaga si ei pe mine, ca multi cand aud incep:"of, vai, dar de ce?! mananca si carnitza, macar pui si peste!!" Ei, uite ca nu mai vreau si nu ma poate convinge nimeni ca nu-i sanatos sa renunti la carne...). Problema e ca mie din ce ai insirat imi place doar mazarea (si lintea, dar nu stiu unde se gaseste) deci trebuie cumva sa ma fortzez pt. B12...Si oua mananc destul de rar, nici dupa lactate nu ma omor...la mine legumele-s baza, dar nici asa nu-i prea bine...Eu alaptez si acum dar ma indoiesc ca ar scadea "calitatea laptelui" ca am renutat la carne. Parerea mea e ca e supraestimata rau carnea Interesant, si eu am o amica vegetariana care a nascut (natural!!) o fata de 4 kile 300 si 58 de cm!!:))) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Mamica de
Radu (01.04.2009)
aris26 spune:
eu nu consider deplasata comparatia. si pt mine zodia si data nashterii cainilor din viata mea e f importanta. dar mi-am suparat teribil un prieten cand i-am spus ca nu o sa uit niciodata cand e ziua lui pt ca e nascut in aceeashi zi cu Messica mea(primul meu husky)...
..un fraier.
multumesc mult si din partea ei. eram atat de fericita cand a reushit, si imi era atat de teama dupa cele intamplate incat ne-am bucurat cu totii ca nishte statui de sticla...nu prea tare ca sa nu ne spargem.
cu Manole, ce pot sa zic...
decat 
si eu sunt tare suparata cu husky a mea. are enfizem pulmonar de mult. am tot dus-o cu nishte injectii dar aveau efect toar vreo 2 luni dupa care iar incepea sa tuseasca si sa se sufoce. acum i-am facut injectia dar a avut efect doar vreo saptamana, in plus de asta are deja 10,5 ani
stiu ca nu mai are mult dar nu ma pot impaca cu ideea
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aris, ce potriveala mishto!!! Scorpie cu berbec, berbeaca cu scorpie...super tare!! ![]() Eu coincidentza asemanatoare (sper sa nu se considere deplasata:((( aveam cu prietena mea cea mai buna: eu nascuta pe 25, cainele meu pe 28; ea nascuta pe 28, cainele ei pe 25 ...simt un cutit in inima de cate ori ma intreaba cineva...Dar destul cu astea, ca ne luaram de la lucruri placute...Aris, ti-am zis cat de mult imi place sora'ta? Am fost super bucuroasa cand am auzit vestea cea buna, am citit pe forum la alt subiect mai demult!!![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |

25 martie 2009