Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Manuela asa avem si noi programul de somn ca al vostru ,Naty la 21 adoarme si se trezeste dimineata intre 8-9 dar noi noaptea mai avem si 2 treziri de papa
ziua doarme la 12 -14

naty nu are o jucarie preferata dar ii plac la nebunie telefoanele.
sa va povestesc ce face de cateva zile, eu ii zic alo ce face naty? si ea duce la ureche ce are in momentul ala in mana (suzeta,piatra,jucarie,telefon)ca sa vorbeasca cu mine cica la telefon, e asa de comica

Oau, cred ca ti-e greu sa te trezesti noapte de noapte sa pape. Noi nu mai mancam noaptea de la vreo 8-9 luni.
_

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

manu - wwoow. asa da. pe de-o parte mi-ar placea si mie sa se culce asa devreme dar pe alta parte, cand sunt plecata cu el pe la terase sau pe la sora-mea nu imi convine. el se culca in mashina pe drum spre casa asa ca daca ma duc la sora-me de exemplu, ea iese la 6, ajunge la 6.30 si eu cam la fel. daca s-ar culca la 8 asta inseamna ca intr-o ora ar trebuie sa fug inapoi acsa.
felicitari pt noua postura de biciclishti.

aham, deci nimeni nu are chair o jucarie de somn. mi-a intrat in cap acum in weekend. a fost fina mea cu pustiul de 2,5 ani. el doarme cu un catzel(de plush, da?!) pe care l-au uitat la noi. duminica dimin, l-am gasit si cand l-a vazut al meu, l-a luat, l-a pus pe jos a pus capul pe el si a inceput sa isi cante:"aaa, aaa." si m-am gandit ca poate e momentul.
al meu are in mod garantat o perioada/noapte. mai precis la 11.30-12 se foieshte pana se trezeshte si se ridica in picioare. atunci eu trebuie sa il asez la loc culcat si sa ii dau la dispozitie inelul sa se linishteasca si sa adoarma. de obicei la faza asta il mut la mine in pat de frica sa nu aiba si alte episoade de genul asta si sa imi f... tot somnul. ma gandeam ca daca ar avea un animal de plush care sa faca ce fac eu cu inelul ash putea incet incet sa il mut la el in camera sau macar la el in pat

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

La multi ani TUTUROR celor cu nume de sfant PETRU si PAVEL!!!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iuca - al meu mananca chestii facute la cuptor, asta mancam si noi mai mereu. aripioare de pui cu cartofi, peshte cu brocoli si spanac..etc
mie asa imi e cel mai comod(nu am ajuns cu lenea cat sa il trec pe senvisuri, desi recunosc ca si eu ii iau senvisuri la mine cand plecam de acasa ca nu se stie cand il apuca foamea)
asta la masa de pranz(pe la ora 15-16). dimineata fructe si iaurturi, seara nishte mozzarela capresse(un delicat domn'le) nishte iaurt, paste simple sau cu branza.
in weekenduri de obicei mananca gratar de pui cu muulta salata, daca ma pocneshte cheful de gatit fac cate o mazare cu pui, sau fasole verde sau nishte "macaronia sto fourno"

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Multumesc fetelor pt idei.

Ana de care peste ii dai? Eu le-am dat numai pastrav pana acum, le place doar ca imi ia mult timp sa ii aleg oasele.

Ai mei inca se trezesc noaptea, amandoi, si ma trezesc o data pe la 2 o data pe la 3 o data pe la 6 apoi pe la 7 si de la 8 sunt in picioare. Ziua nu apuc sa dorm, ca in timp ce dorm ei fac papica, fac curat, calc, uite acum va citesc.

Abia astept sa nu se mai trezeasca noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

salau, crap, somon

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Ai mei inca se trezesc noaptea, amandoi, si ma trezesc o data pe la 2 o data pe la 3 o data pe la 6 apoi pe la 7 si de la 8 sunt in picioare. Ziua nu apuc sa dorm, ca in timp ce dorm ei fac papica, fac curat, calc, uite acum va citesc.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Esti grozava, pe cuvant!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Multumesc fetelor pt idei.

Ana de care peste ii dai? Eu le-am dat numai pastrav pana acum, le place doar ca imi ia mult timp sa ii aleg oasele.

Abia astept sa nu se mai trezeasca noaptea.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Oau Iuca? Cum rezisti in ritmul asta? Si ziua alergi in 2 directii!
Cand RAdu doarme eu obligatoiu ma odihnesc, citesc fac un dus etc....ceva pt mine.
Sa nu dati cu pietre, dar in afara de camasile sotului eu nu mai calc nimic si gatesc in principal la cuptor...Ciorbe sau lucruri complicate foarte rar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

manu - wwoow. asa da. pe de-o parte mi-ar placea si mie sa se culce asa devreme dar pe alta parte, cand sunt plecata cu el pe la terase sau pe la sora-mea nu imi convine. el se culca in mashina pe drum spre casa asa ca daca ma duc la sora-me de exemplu, ea iese la 6, ajunge la 6.30 si eu cam la fel. daca s-ar culca la 8 asta inseamna ca intr-o ora ar trebuie sa fug inapoi acsa.
felicitari pt noua postura de biciclishti.

Aris la noi el se cere la somnic. Si noi mai intarziem sau ne prinde ora plecati si atunci sigur adoarme in masina sau carucior. Intr-un fel si mie imi pare rau ca e asa somnorici ca Luci de abia la 7 vine de la servici si nu apuca sa stea prea mult impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Manu sa stii ca mi-e dor sa fac ceva pt mine, sa citesc, sa ma plimb (ca inainte - ca asa frumos povesteati din tinerete)

In afara de lucrurile copiilor nici eu nu calc nimic. Sotul meu isi calca singur lucrurile

Mergi la inceput