Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***
Raspunsuri - Pagina 15
Manuela77 spune:
Radu doarme dimineata pana la 7.30 chiar 9 cateodata. Noaptea sa mai fatzaie pe la 3-4 dar putin. In rest somn bustean.
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Anaan spune:
Referitor la crizele casniciei in primul an de viata al primului copil...am citit ca sunt normale...si am si verificat pe pielea mea. Noi nu am ajuns in puncte critice, dar nervi mai multi au fost, plus unele frustrari (ale mele)in primele sase luni de viata ale lui Andrei. bine, frustrarile astea s-au cam combinat ele si cu o oaresce depresie postnatala ( plus tristete pentru tot ce s-a intamplat) si au rezultat urmatoarele atitudini (ale mele):1. eu=eroina familiei, omul care le face pe toate, dar nu-i sunt pretuite eforturile si sacrificiile
; el=un porc egoist
;eu=o incapabila, vinovata pentru tot ce s-a intamplat; el=victima prostiilor mele.Evident, ca ambele atitudini erau complet neconstructive ( imi dau seama acum, ca atunci le traiam cu mare voluptate!),si sper ca am trecut de faza" Mr. Jeckyll si mr. Hyde".
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
iuca spune:
Denisa sa stapaniti sanatosi casuta, e o mare realizare ai pt ce sa fii bucuroasa, FELICITARI
aris nici ai mei nu au vreo jucarie preferata, sa doarma cu ea
Ei se culca pe la 10-11 seara. Mi-ar place sa se culce mai devreme, dar au o energie...
Voi ce la mai dati de mancare copiilor?
Manuela77 spune:
Ma bucur ca am inlocuit caruciorul cu un scaun pe bicicleta mea si acum ne miscam super rapid si comod. Asa e daca nu am fost in stare pana la varsta asta sa-mi iau carnetul...
Mamica de
Radu (01.04.2009)
Manuela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca Voi ce la mai dati de mancare copiilor? de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009 |
Radu manca cu mare pasiune paine goala. Ma termina. In rest e pasionat de borcanele.
Eu iau niste legume biologice congelate de la Lidl si le fac la cuptor cu ulei de masline.
Sunt morcoovi, mazare verde, fasole verde, brocoli, conopida etc. Se inmoaie destul de tare si Radu adora sa manance el cu manutza lui. Ii dau asa destul de des si nu se mai satura de ele.
Mai fac lasagna cu spanac si mozarella si mananca si el.
Intre mese fructe.
PS. Eu de 4 luni am renuntat la carne.Mananc doar peste, lactate, oua, legume si fructe cat cuprinde si ma simt excelent

Mamica de
Radu (01.04.2009)
Manuela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Manuela, chiar ca esti o mama norocoasa! ![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Asa e Ana, incep sa realizez si eu. Nu ma pot plange de el.

Mamica de
Radu (01.04.2009)
Anaan spune:
Iuca, sunt destul de lipsita de imaginatie in ultimul timp. Iti spun ce-i fac azi, ca alte idei nu-mi vin momentan: peste cu legume la cuptor ( peste, ceapa, rosie, cartofi, cimbru, ulei de masline, apa)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
alina.n spune:
Manuela asa avem si noi programul de somn ca al vostru ,Naty la 21 adoarme si se trezeste dimineata intre 8-9 dar noi noaptea mai avem si 2 treziri de papa
ziua doarme la 12 -14
naty nu are o jucarie preferata dar ii plac la nebunie telefoanele.
sa va povestesc ce face de cateva zile, eu ii zic alo ce face naty? si ea duce la ureche ce are in momentul ala in mana (suzeta,piatra,jucarie,telefon)ca sa vorbeasca cu mine cica la telefon, e asa de comica 
_
Manuela77 spune:
Apropos....sa ma iertati ca tot o dau cu Olanda dar tre sa va zic cum e aici.
Prietenele mele olandeze fac asa: dimineata paine cu branza la pranz paine cu pate (sau invers) seara borcanel si intre mese iaurt sau fructe.
Deci baga saracii la sanviciuri in ei de mici. Nu prea sta nimeni sa le gateasca special.
Mamica de
Radu (01.04.2009)

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009