Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Da aris, stiu si eu cu somnul asta fragmentat...A mea se culca pe la 10, 10 si ceva...si doarme pana la 7,30 cand ma pregatesc eu sa plec la serviciu'...ma simte cand e sa plec, mititica.Daca da semne ca e somnoroasa mai devreme de 10 nu o pun la patut, tocmai pentru a nu se trezi in miezul noptii.

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anaan - deh, nu degeaba e vorba aia cu cine se aseamana se aduna.
ah de abia ashtept. sora-mea e berbeaca - nepotu' berbec, eu scorpioanca - nepoata scorpioanca
sper sa nu imi faca surpriza sa iasa mai devreme o balantza calma, echilibrata si de bun-simtz

25 martie 2009

Mergi la inceput

claudela - pai da normal, nici eu nu l-ash fi pus la somn daca nu ma freca al meu sotz ca ii e somn copilului, ii e somn copilului. aseara pe el aveam o tona de spume deshi de fapt si de drept eu cretina ca nu i-am taiat-o scurt si nu am facut asa cum stiam eu ca e bine. el ce treaba are. daca ii era somn la 8.30 cu atat mai bine din puctul lui de vedere ca vedea si el meciul linshtit

25 martie 2009

Mergi la inceput

auziti? ai vostri au jucarii preferate, paturici sau alte obiecte cu care dorm?
ca eu ma tot gandeam sa ii bag o jucarie la somn....asa am tot citit eu in carti si asa am vazut la alti copii. dar nu imi dau seama de la ce varsta incep ei sa aiba chestii preferate(altele decat mama in sine)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Oau fetelor....la ora 21-22 culcarea?

Radu la 19.30 e in pat la 20 doarme. Si ziua doarme cam de la 12.30-14.30[ nani]

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Zile grele se arata cu meciurile astea! Noroc ca acum se mai raresc nitel...noi faza grupelor am prins-o in Bulgaria si nu s-a putut dedica al meu sot meciurilor chiar cum ar fi vrut, nu ca i-am impus eu, dar nu-i venea nici lui sa stea in camera sa se uite la tv. Acasa insa, si programul copilului a devenit fotbalistic, ii facem baie ( mai precis ii face baie, ca mai nou am purces la diviziunea muncii) in pauza meciului...are o eficienta, de nu pot sa va spun!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Manuela, eu as putea sa-l culc pe la 21, dar patesc ca Aris, la 10-11 e sus, plin de energie si atunci sa te tii. Al tau la cat se trezeste dimineata?

Aris, Andrei n-are vreo jucarie preferata, la somn vorbesc, desi i-am pus eu in patut diverse chestii. Se joaca cu ele cand se trezeste, dar cam atat.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

auziti? ai vostri au jucarii preferate, paturici sau alte obiecte cu care dorm?
ca eu ma tot gandeam sa ii bag o jucarie la somn....asa am tot citit eu in carti si asa am vazut la alti copii. dar nu imi dau seama de la ce varsta incep ei sa aiba chestii preferate(altele decat mama in sine)

25 martie 2009

A mea adoarme dupa ce tot impatureste si trage de o paturica...Asta a fost tehnica lui ta-su, sa ii puna in patut o paturica cu care sa se joace pana adoarme...Nu stiu daca pot sa o numesc chestie preferata, cert e ca isi face de lucru pana oboseste de tot si o ia nani.

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuela77

Oau fetelor....la ora 21-22 culcarea?

Radu la 19.30 e in pat la 20 doarme. Si ziua doarme cam de la 12.30-14.30[ nani]

Mamica de Radu (01.04.2009)
Esti o mamica norocoasa!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
Fetele de la Sighisoara stiu problema mea cu ce "merge" cu Natalia.

"Ce merge"?Eu nu stiu despre ce vorbiti ,ma luminati/?

_

Mergi la inceput