Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***223***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Oare cum se simte Chatonel?

Ayla, am vazut-o pe Luana carliontata...ce dulce este!Imi place mult cum ai pus cate-o fotografie relevanta pentru fiecare luna a Luanei..foarte frumos si sugestiv!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dyana, multa sanatare mutzulinului. Mititelu...Stiti intrebari de 3 ani? "De ce trebuie sa ne "frece" atat dintii astia? Si pe noi *adultii) si pe copii mai ales. Sa iasa si ele civilizat...Eh, dar ce mai e civilizat pe lumea asta.

MAi era ceva de zis dar...deh, neuron in vacanta...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Sara buna fetelor!

LA MULTI ANI ! PETRU SI PAVELLA MULTI ANI PETRU DE SASHA

Cocufanfelicitari si incearca sa nu-ti mai faci grji, cu siguranta o sa fie totul bine si veti fi o familie mare si fericita.
Aris in primul rand felicitari pt surioara ta si viitoarea nepotica. In legatura cu obiect preferat la nani, Gaza mea e fan paturica, o suceste si o invarteste de o mie de ori si adoarme catarata pe ea, acu ca au venit caldurile am vrut sa o dezvat dar nu prea merge deci pot sa zic ca s-a atasat de ea. Mai avem un ursulet de plus de care ii e drag dar pe care il baga in seama doar cand e obosita, nu doarme cu el ca nu-i place, doar cu paturica. In schimb si ea se trezeste pe la 11-12 noaptea si daca nu sunt langa ea se ridica in fund sau picioare si ma cheama stam un pic impreuna, bea apa si se culca la loc, daca sunt langa ea doar se foieste si incepe sa planga. Eu cred ca aceasta trezire coincide cu trecerea din somnul adanc intr-unul mai superficial si aceasta trecere ii face sa se trezeasca sa verifice daca nu sunt singuri etc (nu ti s-a intamplat si tie sa adormi vreodata dupa o zi fff obositoare si ca cazi repede intr-un somn ff adanc apoi sa te trezesti noaptea si mai mult inconstient sa iti mai aranjezi perna sau sa-ti schimbi pozitia eee eu cred ca asa ceva se intampla si la ei). Indiferent daca au o jucarie cu ei sau nu cred ca vor sa confirme prezenta mamaei si sentimentul de securitate asa ca pana vor creste mai mari si vor adormi singuri la loc tot Mama e de baza. AAA si inca ceva am vazut ca si voi luati masa de pranz pe la 16-17, eu imi faceam griji ca poate e prea tarziu dar vad ca nu suntem unicat.
Denisamada felicitari pt achizitie, decorare placuta si sa curga berea!!!!. Cu Natalia merge Andreea ?

Manuela stiu ca Olandezii sunt fan Sandwich-uri, am fost intr-un schimb de experienta in liceu si unii din colegii mei se plangeau ca familiile la care stateau ii tin nemancati, le dau numai sandwich-uri si, si alea facute cu paine cu seminte, unt si ori o felie stravezie de cascaval (asta in cazul fericit) ori !! bombonele din acela dulci care se pun pe prajituri, nutela sau unt de arahide. Erau terminati colegii mei, ca sa se razbune cand au venit olandezii la noi i-au tinut numai in ospete pana li s-a facut rau la propiu de atatea sarmale, friptane si alte bunatati.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

era sa uit.
Alina felicitari pt burtica si bobita din burtica sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi si tu si noul bebe si Naty.

Dyana mai, e cam rau cu maselutele astea ale vostre, poate totusi ar fi bine sa intrebi un stomatolog de un sfat ceva. Poate in situatii din acestea asa critice ca la voi exista solutii care poate pt altii par radicale dar poate ar ajuta ca Mutzu sa nu se mai chinuie asa, o incizie ceva ca sa nu mai fie asa dureroasa spargerea gingiei sau sa nu se mai formeze hematoame, nu stiu zic si eu sa nu dai cu paru ca nu ma pricep da ma doare sufletu cand ma gandesc la voi. Ce-ti mai face surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris, felicitari surioarei tale !! am cuplat cam tarziu

Acestea fiind zise va doresc noapte buna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ana, multumesc!
Si eu am intrat sa caut vesti despre Chatonel.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

PETRU

pentru mami multe

Lucian adoarme cu paturica cu care il invelesc, nu are una preferata, dar numai sa aiba ceva sa tine in mana stanga, ca cea dreapta e ocupata, cu degetul in gura

Dyana: si noi mai avem hematomul la gingie, dar Lucian nu mai face crize, e mai bine dispus de vreo 2 zile, maine o sa-l analizez si eu mai bine, mutzunelului sa treaca durerea si tie multa putere

Denisamada: sa aveti parte numai de bucurii in casuta noua!

Floric: o sa-i faca tare bine lui Raru aerul de la mare, or sa se tot duca mucisorii, vacanta placuta

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

shasa sa-ti traiasca baiatu

LA MULTI ANI pentru toti cei care au numele Petru sau Pavel

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze - iunie 2010

Mergi la inceput

Denisamada, sa stapaniti sanatosi noua casuta

alina.n, Cocufan, felicitari! Sa aveti o sarcina usoara

Aris, felicitari surioarei tale

poze - iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Daca va era dor de agitate hai sa le scoatem de la naftalina pentru maine cand Karina are DNP-ul! Asta in cazul in care nu e deja mamica fericita pentru a doua oara, dar oricum merita incurajarile noastre.
Asa ca: KARINA

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

ce dor mi-a fost de niste majorete

poze - iunie 2010

Mergi la inceput