Felicitari Mandreeac!!! Aspirante optimiste (530)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
cos_minutza relaxeaza-te in concediu si cand te intorci te pui serios pe analize si controale . si bebe o sa vina
bebelu te cred ca esti nerabdatoare...mie-mi zici? eu abia astept ziua de vineri.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
tanamera spune:
Cosmina,deci in august mergi la Cluj?Daca nu se intampla minunea in concediu.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
cos_minutza spune:
Roxi m-am pus eu serios pa analize si controale demultNumai ca vreau sa fac laparoscopie asa ca sigur trebuie sa ma vada si doctoritza respectiva
Da, Tana in august merg la Cluj,asta daca nu se intampla vreo minune in concediu cum zici tu
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
nike ce faci??? cum te simti??? trebuie sa stai cu branula pana la sfarsit???deja ai 28 de sapt
hai ca mai ai putin si il tii pe bebe in brate, trece toata perioada asta grea, o sa vezi. rasplata o sa fie pe masura.
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
histamina spune:
de ieri pana joi voi sta fara branula, pt ca am o chestie de 10 cm, tare, pe mana stanga, pt ca a iesit pe langa vena, pt ca am respins branula.
mastocitoza.................
sper sa rezist.
daca nu, atunci, avem vene disponibile la picioare.
sau la mana dreapta, dar asta inseamna sa nu mai pot folosi nici mana dreapta si va trebui cineva sa ma imbrace.
madutza_bra spune:
hello!
pup fetele dragi
mi-a fost dor de voi. Mandreeac, felicitari din inima, sa fi sanatoasa sa ai sarcina usorara si un bebe de nota 10!
Noi am avut vreme naspa mai tot timpul . Am prins 3 zile de soare iat restul ploaie si frig.
Eu resimt din plin simptomele sarcinii: de sambata dimineata ma tot incearca greata, sunt ametita, obosita (la ora 10 sunt in pat), nu suport sub nici o forma sa am presiune pe burta (panataloni sau dormit pe o parte dar mai aplecata pe burta...etc)
merg sa va citesc ca nu am apucat sa recuperez mare lucru.
Va pup dulce!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina andreea, eram in 5-6 saptamani si am visat un baiaetel, cu ochii mari, verzi, care mi-a spus:stai linistita mami,ca eu sunt baietelul tau. asa voi fi! peste inca 6 saptamani am aflat ca voi avea un baietel. la ultima eco avea niste ochi de martian. +28 sapt |
Draga mea, acum am realizat cine esti de fapt! Bine ai revenit printre noi! Cum te mai simti? Sa stii ca ne-a fost dor de tine!
Sunt tare curioasa sa vedem daca asa o fi! Oricum nu ma rog decat sa fie sanatos, atat, indiferent ce o fi!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
bebelu86 spune:
MADA
bine ai revenit printre noi
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+
cos_minutza spune:
Madutza bine ai revenitImi pare rau ca nu ati avut timp frumos
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin