Felicitari Mandreeac!!! Aspirante optimiste (530)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ANdreea ma prinzi sigur
k eu ajung in jur de 6 aksa.
spor la treaba

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Sper Bebelu sa te prind, nu cumva sa plec, dar si asa oricum o sa intru cum ajung acasa sa vedem ce minunatie ai!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cosmi, bebelu

am citit asa mai pe diagonala dar nu am retinut mare lucru

Bebelu, bafta azi la dr, sa stea bebe frumos si sa vedeti "putza"

eu am fost azi dimineata la sa-mi fac analizele de trombofilie...si m-a dezamagit rau dr Uscatescu...mi-a luat sange pt niste analize si m-a chemat maine dupa amiaza cu eco de la sarcina pierduta sa vada daca imi face si altele..
Am asteptat minim 1 ora ca sa ma asculte 2 secunde..mergeam dupa ea si-i explicam ce vreau...a vorbit apoi in "termenii ei" despre sarcina pe care am pierdut-o...am inteles doar ca vrea sa vada eco cu hematomul. Am 2 eco facute f devreme, la cele facute la Municipal nu am fotografii pt ca nu aveau foduri pentru hartie in spital. M-am enervat groaznic, sa vedem maine cum o sa fie...

merg sa dau de mancare la baiat si revin

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Histamina bine ai revenit

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Dragele mele primul rezultat la beta hcg 209,41.

Madutza multumesc din suflet! Bine ai revenit din concediu! Imi pare rau ca nu te simti asa bine!

Histamina , ma rog la Domnul pentru tine, ca esti cea mai grozava persoana pe care am intalnit-o!

Bebelu, inca o data iti multumesc, ca m-ai ajutat sa imi vad rezultatul analizelor! Bebelu e mana mea dreapta, ea ma indruma mereu!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ohooo Andreea,felicitari inca odata
Madutza

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mada ce mai faci, sa stii ca si noua ne-a fost dor de tine, cristi cum sa distrat la mare?
i-mi pare rau ca nu a fost vremea frumoasa, uite o sa uiti

histamina bine ai revenit, am toata admiratia fata de tine ca si persoana eu una sincer nu cred ca puteam sa fac fata atator greutati dar DD este mare si ne ajuta intotdeauna, i-ti doresc in continuare multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam,dar nu merit aprecierile.
sincer.
fetele, nu e dreptate pe lumea asta.
daca eu mangai Duracell, Duracell da din toate labutele, din nasuc, din tot ce are in dotare.
daca tati mangaie Duracel, Duracell se intinde si adoarme.
cica e chestie de tehnica!

+28 sapt
avem 7 luni!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

andreea super valoare
tu cum te mai simti?
fetelor ce stiti de camiantonia? ca parca nu a intrat azi sau sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza bine ai revenit. imi pare rau ca n-ati avut vreme buna.
ce face burticuta??

S-a intamplat minunea mult asteptata5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am plecat

ne auzim diseara cand ajung

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+

Mergi la inceput