Felicitari Mandreeac!!! Aspirante optimiste (530)
Raspunsuri - Pagina 15
mandreeac spune:
Neata dragele mele!
Am dormit extrem de prost azi-noapte, din 2 in 2 ore m-am dus la baie!
De dimineata am fost sa imi iau sange, astept rezultatele, sunt extrem de curioasa!
Bebelu iti tin pumnii, abia astept sa ne spui ce e acolo la mami in burtica! Eu am visat azi-noapte un baietel blond si cretz!
VAS si DRAGUTA va multumesc din suflet! Da e adevarat ca am devenit si eu mamica! Ma rog sa fie o sarcina buna si sa am un bebe sanatos!
Acum ma duc sa gatesc si voi intra mai tarziu! Sper sa o prind pe bebelu, sa vad si eu ce i-a iesit, iar daca nu, voi intra mai tarziu cand ajung acasa!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 4+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
histamina spune:
le multumesc tuturor fetelor car emi-au postat mesajele.
iubita.mara est eun om fantastic.
m-am dus la ora 21 la ea, pt ca stiam ca e de garda.
a fost spuer faina.pt mine e f important sa stiu ca am un asememenea om langa mine.mai ales ca nu sunt in cea mai buna forma fizica, insa sunt, cu siguranta intr-o fff buna forma emotionala.
m-a ajutat cu branula si am putut papa ser si glucoza2 zile.
pana joi facem pauza.
histamina spune:
andreea,
eram in 5-6 saptamani si am visat un baiaetel, cu ochii mari, verzi, care mi-a spus:stai linistita mami,ca eu sunt baietelul tau. asa voi fi!
peste inca 6 saptamani am aflat ca voi avea un baietel.
la ultima eco avea niste ochi de martian.
+28 sapt
bebelu86 spune:
ANdreea ma prinzi sigur
k eu ajung in jur de 6 aksa.
spor la treaba
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+
roxy_s spune:
mandreac
spor la gatit.
tanamera si tie la fel.
katy te asteptam cu burtica din concediu
bebelu nu esti nerabdatoare?
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
bebelu86 spune:
Roxy. ba da...abia astept
mai am 2 ore jumate si plec.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 13+
cos_minutza spune:
Fetelor ma bucur ca in sfarsit va intalnitiSa faceti pozici multe!
Tanamera,Mandreeac spor la treaba!!!
Am sunat la Cluj azi,am aflat ceva informatii.Dupa ce vin din concediu sun sa ma si programez
Va pe toate!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cixinica spune:
roxy
Sunt la munca. Mai trag cu ochiul putin la ce se mai scrie. Incerc sa fiu la curent cu noutatile. Si astept cu nerabdare rezultatul analizelor. Dar mai e pana maine.