Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario buna ziua la amiaza noi cu multa treaba si 3 copii care mai de care mai pretentios si care ofc necesita mai multa atentie....facem cu randul eu si sotul sa dormim fiecare cu fiecare pe rand.....azi e randul baietilor sa doarma impreuna.... am spalat... curatenie....am de calcat o tona,dar suporta amanre si ma voi apuca de acte sunt tare trista si am inceput saptamana prost ptr k a murit vecina de vis a vis (39 ani-2 copii,din care o fata cu handicap) nu-mi pot reveni din soc,ptr k era perfect sanatoasa...s-a dus la pranz sa se odihneasca si sotul crezand k doarme ...n-a deranjat-o...apoi dupa 2 ore s-a dus sa vada ce se intampla si era in coma...au chemat salvarea si in drum spre spital a murit scuzati-ma k am aparut asa.... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
daca a intrat direct in coma nu cred ca era perfect sanatoasa... D-zeu s-o ierte, dar nu mai vreau sa ma las impresionata de oameni carora li se intampla ceva rau din 'senin' - nu exista asa ceva!
AMR 8, aproape o dama bine!
cristies spune:
Eu in pauza... desi nu sunt in nicio dispozitie de facut curatenie n-am incotro... Merci de primirea calduroasa
In vacanta a fost de vis. Copil supercuminte (desi a avut o repriza de vreo ora de plans neconsolat de-am crezut ca ne da afara din pensiune - eu cred ca de oboseala, nu mancase nimic, nu fusese batut de soare... ma rog, a trecut), zambaret nevoie mare, sociabil mai ales cu blondinele).
Puncte pozitive - pentru prima data in ultimii cinci ani n-am dezvoltat alergia la soare - se pare ca expunerea la orele potrivite face mai bine decat toate cremele din lume.
Bazdagania face tumbe de nu-i ajunge patul, isi baga picioarele in gura si doarme pe burtica. E delicios cand se trezeste si se ridica precum un catelus si ne priveste lenes.
Vremea nici prea prea, nici foarte foarte, numai buna.
Pensiunea super curata, statiunea frumoasa.
Puncte negative - drumul. Copilul meu e FOARTE cuminte. Dar ultimile ore din drum au fost un cosmar. Si pentru el si pentru noi care mai aveam putin sa ne scoatem ochii. Dar e de inteles...
Monti nu e grec. Iaurtul (cica degresat) se putea manca cu furculita si cred ca si taia foarte bine. Ca sa nu mai vorbesc de toate minunatiile care-ti faceau cu ochiul de peste tot. Dar de azi revin la stilul obisnuit. Pana maine cand plecam prin tara si probabil iar calc prin brazda.
De diversificare nu m-am apucat. Mai am inca o saptamana de huzur. Asta trebuia trecuta la puncte pozitive, ca ne-am plimbat o gramada fara sa ne facem griji de ore de masa si alte bazaconii.
Eu n-am recuperat si nu ma bag in discutii pana nu ajung la zi, dar am vazut acum o chestie, poate va ajuta pe cele care nu v-ati cumparat inca scaun de masa, sa aiba laterale sus, nu stiu daca e clar cum am zis, sa stea copilul fixat cat de cat drept, ca pe astea drepte aluneca stanga dreapta, mai ales daca nu sta bine in fundulet.
Eu am descoperit ca scaunul meu are roti (nu stiu dec ce imi ramasese ca n-are), si acum ma intreb ce fac cu ele. Eu am o bucatarie mica mica mica, la ce mi-ar folosi rotile? Sa-l trag dupa mine? Ca de plimbat nici nu poate fi vorba decat daca scot mobila... Sunt in ceata tare cu rotile...
Ma intorc la oile mele, mai am de aspirat si ma apuc de mancare...
mariucasara spune:
Eu am adoptat un regim f. sanatos. De 2 luni nu am pus gura pe paine, paste, fainoase de orice fel, orez, cartofi. Fara alimente prajite in ulei, carnea o prepar pe teflon fara ulei sau la cuptor si intotdeauna o mananc cu legume (fierte, griluite sau salata). Am redus consumul de fructe la maxim 3/zi, consumate inaite de ora 4, ultima masa e cel tarziu la 6:30, beau 2-3 cani de ceai verde neindulcit. Dulciuri sau alte produse cu zahar mananc o data pe saptamana, o portie mica (o mini prajitura, sau o inghetata, sau 1 ciocolatica kinder, sau un pahar de suc "natural" din comert). Am slabit peste 8 kg.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
cris_mario spune:
89...
cris.d ...ce fain povestesti tu akl...tot...imi place enorm sa te citesc
alexutzzza ...uremaza sa pelce nu/...super concediu palcut! ... joi....hm... sper sa-ti iasa cum vrei si sa stai cat vrei
simplcity bine ai venit la noi
roxy...ai curaj dk iti mai doresti bb akm...cand diana e inca mica ...eh,stiu k nu te apuci sa-l faci...dar si ideea e curajoasa
arwen,catalutza...offf,ce sperieturi cu cazaturile...imi aduc aminte de cate ori a cazut si mario....brrr sper ca nu e nimic
nikole...am ras cu lacrimi ...'unghii in pielea goala' ..... ....
ayanna...multam de intrebare .....nu am stat dupa cortina...treaba si muulti copiii,nu ami imi trebuie altul ,AM ZIS......'chiloti cu kuru gol' ... ...sunt de coma copii astia...lesin de ras
alecsa...ce atre...aia cu vand tara...LOL!!!!
danyelana si pe mie am bate gandul la streilet -sa-ti priasca
alexutzzza ce de patanii...eu am amuz,dar prin ce trecusi ...
ale...a adormit manacand...ce dulce
decenuela.....felciitariiiiiii
mandruta....orice mancare...OMG!!!!! ce lumeeee si ce so_acre
mici_mica....vrea sa mearga dea busilea? ...wow!!! .....
arwen...bb se ridica in fundulet?/? super
la multe lunite puilor de azi
fug la treaba,va pup pe toate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
Ioanact spune:
Buna, mamici de pufuleti!
Ce au crescut pufuletii vostri (am vizionat unele poze de la cele care le-am gasit la semnatura, f frumoase si bebeii cresc si tot mai frumosi se fac ).
Deja vb de scaun de masa, de stat in fundulet..deja sunteti mari!
O zi buna, va doresc!
P.S. O sa mai intru din cand in cand sa mai vad poze cu pufuleti.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cristies spune:
Dumnezeu s-o ierte pe vecina ta Cris.m!
Ieri am trecut pe la tine si pe la Mariucasara... daca ati auzit un copil zbierand... era al meu.
al3csa spune:
Buna dimineata
Imi cer mii de scuze ca am pus link-ul ala .. l-am sters de cum m-am trezit . Nu am vrut sa supar pe nimeni .
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
al3csa spune:
citat din mesajul lui cristies Neata gagici!!! Dau un frappe cu inghetata si o baclava. Si alaturi o mare raza de soare ca prea multe grozavii face vremea. Ne-am intors, a fost foarte bine, o sa revin cu amanunte cand termin treburile si ne adunam pe la casuta noastra. Va pup pe toate si un special pufuletilor. _ Povestea unei . Cresc |
Multumim de frappe si de baclava ... ce mi-ai facuuuut
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
Vot pentru un pisoi
al3csa spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem AL3CSA……bravo ca Yannis papa cu lingurita…e un scump! Noapte buna si linistita…fara tumbe!!!! |
Chiar am avut o noapte mai mult decat linistita .. nu stiu daca e de la cereale sau io fi fost lui asa de somn .. dar abia la 12 s-a trezit .. culcat de la 11 jumate seara . Asa de nopti
Vot pentru un pisoi
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cristies Dumnezeu s-o ierte pe vecina ta Cris.m! Ieri am trecut pe la tine si pe la Mariucasara... daca ati auzit un copil zbierand... era al meu. _ Povestea unei . Cresc |
La mine il acoperea duetul Sara-Sebi care urla in tandem...
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......