Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi

Amaris Stefania
Tudor Ioan
Ariana Sabrina

Dragos Andrei

Mara Ioana
Dominik Gabriel
Sebastian Petru
George Ioan

Maria Alexandra

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna dimineata!

Cristies wb, asteptam pozici!

Decenuela spor la aranjat dulapurile! Sunt si pe lista mea de vreo sapt, azi cred ca le dovedesc.

Haircut Maia matinala.

MP ne-ai lipsit in weekend.

Miki magazinul respectiv nu este stokke. Se numeste baby louis sau ceva de genul, dar are si produse stokke (asta ca sa inteleaga alexutza despre ce vb).

Intre timp am hranit si culcat delfinita.

Alexutza
ma bucur ca si-a revenit Yannis. Sa-l pupi pe ursulet din partea noastra si sa-l feliciti pt statul in fundulet pe canapea.

Ruxita cerealele alea erau doar virtuale? Pt ca nu cred ca-s monti, asta in caz ca mai tii.

Si acum sa va povestesc peripetiile noastre.
Am plecat ieri in Herastrau cu verisorii. Cand am ajuns acolo Mara se tot scartaia, de papat nu vroia sa pape.....asa ca i-am dat sa linga zeama de pe marul pe care il mancam. Precizez ca nu facuse kk de 2 zile, iar ea face zilnic. La vreo 20 de min dupa ce am ajuns s-a pus pe un plans....dar plans, nu gluma, cu suspine, urlete de mi se rupea sufletul. Nu vroia nimic, titi, apa, masaj la burtica, indoita, hatanata, iubita, stransa in brate....NIMIC!! Si a tinut-o asa vreo 40 de minute de i se umflasera ochisorii. Nu mai zic ca-s cu un picior aproape in butoi de cate ori imi amintesc.
Ma intreb daca a fost de la faptul ca nu facuse kk sau de la zeama de mar? Ea a mai lins de vreo 2 ori in viata ei zeama de mar dar n-a patit asa. Si daca a fost marul (mama nebuna i-am stricat ziua copilului) eu cu ce o sa o diversific?
S-a linistit partial dupa ce a facut cateva parturi si total dupa ce i-am pus supozitor sa faca kk. Biata mea pisicuta.

Nu mai zic despre faptul ca se uitau toti la mine ca la urs de parca eu imi faceam copilul sa planga in mod deliberat. Mai auzeam si comentarii de genul...i-o fi foame sau somn. Plus o mama dusa cu pluta care atunci cand simteam ca ma lasa nervii vine cu o fetita de un an la noi si incepe...uite mami plange bebe, spune-i tu sa nu mai planga.

Sper sa nu mai avem parte de asa suparari in veci. Sunt atat de mici, chiar nu merita sa sufere atat de tare.

Scuze de starea mea dar sunt inca .

Vreti sa votati o delfinitza in concurs?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Poate ca zeama de mar i-a declansat durerea pt ca marul din cate stiu eu fermenteaza (desi nu cred ca a lins ea suficient de mult ca sa-i faca ceva pe acolo prin burtica).. dar eu zic ca de la nefacut kk 2 zile a fost asa .. Bine ca s-a rezolvat Mara sa numai fie suparata.
Iar chestia asta cu uitatul ca la urs pe mine ma lasa rece. Se uita unii oameni de parca nu au mai vazut in viata lor copii plangand .

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cu monti... eu calc in strachini in general din cauza anturajului.
La paine n-am probleme (desi in Gr. am mancat o felie de paine de casa cu usturoi si ulei de masline), sucuri acidulate nu beau desi mai poftesc la sprite, zaharul l-am inlocuit cu succes cu fructoza si sirop de agave...
Si eu zic ca mai degraba e un stil de viata sanatos, nu simt frustrari. Am descoperit ca daca mananc o praji nemonti parca as mai manca una, si-nca una, dar daca nu ma ating de ele nu ma intereseaza... cred ca e si ceva psihologic, ca altfel nu-mi explic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Sunt convinsa ca ati mai discutat pe aici dar nu pot recupera
Imi spuneti si mie va rog ce conditii trebuie sa indeplineasca un scaun de masa bun?
Multumesc

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Si eu sunt interesata de subiect, asa ca mai scot o data intrebarea in evidenta, poate le sare fetelor in ochi si nu ne ocolesc cu raspunsul.

Nu cred ca e neaparat vorba de niste caracteristici generale, depinde de mama si de copil si de viata lor f mult. Poti sa-i iei un OZN de scaun de masa daca lui bb nu o sa-i placa, nu-i place si pusi. Cred ca cel mai important e sa fie solid/stabil/safe ptr bebe, mie una mi se pare destul de important (nu neaparat ptr acum dar ptr mai incolo) sa fie masa destul de mare sa poti pune un castronel, un bibe/canutza cu apa, eventual jucarii, servetele si sa fie loc de desfasurare.

Spatarul iarasi mi se pare important sa poata fi reglat, nu neaparat SF-uri (bune in cazul celor care vor si isi permit) ca : lasat pe spate sa doarma bebe in el, transformat in balansoar etc... dar MACAR sa il poti da mai in fatza/mai in spate (aproape/departe) fatza de masa astfel incat acum cat e mic sa fie mai aproape de masa, mai incolo cand creste sa poti da mai in spate sa incapa confortabil bebe nu sa-l sugrume masa in burta.

Acum depinde si de spatiu: unii vor pliabil , altii prefera fix ptr ca au spatiu si nu ii intereseaza aspectul asta.

Mie, sincer, cu toate safe-urile asigurate scaunelor mi se pare totusi ca un scaun cu cat e mai basic cu atat prezinta mai putine riscuri sa te trezesti ca se slabeste o piulitza/se rupe ceva si zbang! ala reglabil pe inaltime te trezesti cu el de podea cu bb in el!!! (nu-s paranoia exagerata, am citit reviewuri din astea pe la unele scaune pe amazon) sau alea care se dau pe spate, la fel sa te trezesti din senin ca-ti cade copilu pe spate! tragic mai ales daca nu l-ai asigurat in centuri!!!

Plus din reviewurile citite:rotitele s epot rupe, franele se pot strica, multe mecanisme complicate de ajustat scaunele prezinta minusuri de genu: copii fara astampar isi baga/prind mainile pe ici pe colo, plus mancarea ajunge in locuri mai dificil de curatzat.
Visez la un chicco polly, am auzit ca e f bun si l-am si vazut, mi s-a parut ok, dar varianta cea mai basic, safe, solid, masa mare, spatar reglabil aproape/departe fatza de masa, pliabil, masa detasabila, totul impermeabil usor de detasat si spalat l-am vazut la PRENATAL, in jur de 300 de lei (parca 320 max din cate imi amintesc). Sotzul l-a reperat si i s-a pus pata pe el, e e cel mai realist cu chestii safe-utile la noi in casa, eu sunt mai prin norisori

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Da f bine ai spus tu aici .. cam asa e! Cred ca fiecare trebuie sa aibe niste criterii in functie de copilul sau. Poti sa ai surpriza sa dai o caruta de bani pe ceva .. iar el sa nu stea decat intr-un scaun de lemn (special pentru ei-precizez) si atat .. sa nu vrea eu stiu ce spatar reglabil.

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

buna ziua la amiaza
noi cu multa treaba si 3 copii care mai de care mai pretentios si care ofc necesita mai multa atentie....facem cu randul eu si sotul sa dormim fiecare cu fiecare pe rand.....azi e randul baietilor sa doarma impreuna....
am spalat... curatenie....am de calcat o tona,dar suporta amanre si ma voi apuca de acte
sunt tare trista si am inceput saptamana prost ptr k a murit vecina de vis a vis (39 ani-2 copii,din care o fata cu handicap) nu-mi pot reveni din soc,ptr k era perfect sanatoasa...s-a dus la pranz sa se odihneasca si sotul crezand k doarme ...n-a deranjat-o...apoi dupa 2 ore s-a dus sa vada ce se intampla si era in coma...au chemat salvarea si in drum spre spital a murit
scuzati-ma k am aparut asa....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Dumnezeu sa o odihneasca ! Eu ma gandesc cu groaza la copilul acela cu handicap . Asta ne arata cat de expusi suntem si azi putem safim iar maine nu .

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Eu am adoptat un regim f. sanatos. De 2 luni nu am pus gura pe paine, paste, fainoase de orice fel, orez, cartofi. Fara alimente prajite in ulei, carnea o prepar pe teflon fara ulei sau la cuptor si intotdeauna o mananc cu legume (fierte, griluite sau salata). Am redus consumul de fructe la maxim 3/zi, consumate inaite de ora 4, ultima masa e cel tarziu la 6:30, beau 2-3 cani de ceai verde neindulcit. Dulciuri sau alte produse cu zahar mananc o data pe saptamana, o portie mica (o mini prajitura, sau o inghetata, sau 1 ciocolatica kinder, sau un pahar de suc "natural" din comert). Am slabit peste 8 kg.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

BRAVOOOOOO!!! Te admir sincer . Eu nu am atata ambitie ca voi

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ieri n-am avut net deshi promisesem sa va spun multe... Sper sa reushesc astazi.

Acum fug sa fac supica...

Pup!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

buna ziua!

am citit, nu ma mai las pe tanjeala!

Asa ca:

Cristies, bine ai revenit, vrem poze!
Alexutzzza, mare dreptate cu scaunul! Eu era cat pe ce sa il iau de la Ikea, pana cand l-am pus pe Andrei in el si am constatat ca era ingrozitor de mic si nu reuseam sa il indes pe strumf singura in scaun (nici cu ambele maini! ) Deci cel mai probabil o sa fie unul de la miniblu de 150 ron daca nu gasesc ceva mai apetisant pe net...

Andre_lina, horror cu patriotul si vaccinul!, femeile alea sunt cu capu' sau cum??? Pai mie ce mi-ar fi zis, cu Andrei care nici macar nu se rostogoleste? Ma programau la operatie, Doamne Feri!!!

Am vazut multe AMR-uri, ce bine, ne facem gazele toate, yuppyyy!

noi mai nou avem si alta problema: nu mai dormim in timpul zilei... dar deloc: pana la ora asta raportam 30 minute de somn si 6 adormiri soldate cu trezit in momentul in care l-am pus in pat! nu vrea si pace!

of, plecam afara, poate-poate...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aoleuuuuuuuuuuuu nu ma pot de fericireeee!!!!!!!!!!!!!!!!

buna ziua la voi toate!!!!!!!!!!!!!!!

avem primul dintisoooooorrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vai ce super e.......................
e mic si e numai varful afara,.............se e asa ca la soricellllllllll:))))))))))))

dam de baut si de amncat la toti!!11monti sau ne-monti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow ce fericire.............................

citesc din urma.....................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Am vazut multe AMR-uri, ce bine, ne facem gazele toate, yuppyyy!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

je face nota discordanta...nu se face gazela...ramane leoaica......adika animal cu greutate

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput