Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza micky pan la urma ce scaun ati luat? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
I-am luat un baby care. Fara lasare mult pe spate, e la fel cu Douceur-ul de l Stokke. E second, de la mica publicitte de la desprecopii.com. Pret nou 400 lei, dar noi am dat 150. Cand ai creste ii luam un Stokke.
Descriere:
- husa plastic (sau ceva de genul)
- reglare pe inaltime
- 4 roti cu frane pe ele
- masuta detasabila si cu tavita detasabila
- se lasa pe spate, dar cu totul, adica isi pastreaza unghiurile de 90 grade, de la mijloc si genunchi
- pliabil
- foarte rezistent (max 15 kg)
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 10 pan'la nunta
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Alecsa plsss sterge linkul Catalutza mami de Irina |
si tu, catalutza, editaza-ti propriul mesaj si sterge linku din mesajul citat de tine... l-ai perpetuat fara sa vrei.
AMR 8, aproape o dama bine!
Yasmine spune:
citat din mesajul lui mariucasara Neatza si de la noi. Yasmine, stiu ca tu esti medic stomatolog si voiam sa te intreb si eu ceva...Mie mi se sparg maselele pe care s-a lucrat...E vreo solutie? Exista un matreial ptr plombe pe care l-as putea cere, sau vreo tehnica de lucru mai blanda? Iarta-ma ca te stresez dar sunt disperata de-a dreptul. Mamica de caprita si shtrumf AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Mariucasara, depinde de materialul care s-a folosit. Poate cavitatile sunt prea mari pt. plombe, si poate ai nevoie de coroane. Atunci cind plombele sunt prea mari, nu mai "tin" in dinti si e nevoie de coroane.
Pt. "plombe" eu recomand compozitele adezive, gen Tetric Ceram, care daca sunt facute corect tin cam 10-15 ani la o igiena bucala corecta.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui cristies Neata gagici!!! Dau un frappe cu inghetata si o baclava. Si alaturi o mare raza de soare ca prea multe grozavii face vremea. Ne-am intors, a fost foarte bine, o sa revin cu amanunte cand termin treburile si ne adunam pe la casuta noastra. Va pup pe toate si un special pufuletilor. _ Povestea unei . Cresc |
Iuhuuu! you're back! ne-ai lipsit, mie cel putin. au stationat info despre diversificare...
lucia2000 spune:
Sunt convinsa ca ati mai discutat pe aici dar nu pot recupera
Imi spuneti si mie va rog ce conditii trebuie sa indeplineasca un scaun de masa bun?
Multumesc
mariucasara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Mariucasara, depinde de materialul care s-a folosit. Poate cavitatile sunt prea mari pt. plombe, si poate ai nevoie de coroane. Atunci cind plombele sunt prea mari, nu mai "tin" in dinti si e nevoie de coroane. Pt. "plombe" eu recomand compozitele adezive, gen Tetric Ceram, care daca sunt facute corect tin cam 10-15 ani la o igiena bucala corecta. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia |
Multumesc din suflet.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
miremia spune:
Buna dimineata!
Cristies wb, asteptam pozici!
Decenuela spor la aranjat dulapurile! Sunt si pe lista mea de vreo sapt, azi cred ca le dovedesc.
Haircut Maia matinala.
MP ne-ai lipsit in weekend.
Miki magazinul respectiv nu este stokke. Se numeste baby louis sau ceva de genul, dar are si produse stokke (asta ca sa inteleaga alexutza despre ce vb).
Intre timp am hranit si culcat delfinita.
Alexutza ma bucur ca si-a revenit Yannis. Sa-l pupi pe ursulet din partea noastra si sa-l feliciti pt statul in fundulet pe canapea.
Ruxita cerealele alea erau doar virtuale? Pt ca nu cred ca-s monti, asta in caz ca mai tii.
Si acum sa va povestesc peripetiile noastre.
Am plecat ieri in Herastrau cu verisorii. Cand am ajuns acolo Mara se tot scartaia, de papat nu vroia sa pape.....asa ca i-am dat sa linga zeama de pe marul pe care il mancam. Precizez ca nu facuse kk de 2 zile, iar ea face zilnic. La vreo 20 de min dupa ce am ajuns s-a pus pe un plans....dar plans, nu gluma, cu suspine, urlete de mi se rupea sufletul. Nu vroia nimic, titi, apa, masaj la burtica, indoita, hatanata, iubita, stransa in brate....NIMIC!! Si a tinut-o asa vreo 40 de minute de i se umflasera ochisorii. Nu mai zic ca-s cu un picior aproape in butoi de cate ori imi amintesc.
Ma intreb daca a fost de la faptul ca nu facuse kk sau de la zeama de mar? Ea a mai lins de vreo 2 ori in viata ei zeama de mar dar n-a patit asa. Si daca a fost marul (mama nebuna i-am stricat ziua copilului) eu cu ce o sa o diversific?
S-a linistit partial dupa ce a facut cateva parturi si total dupa ce i-am pus supozitor sa faca kk. Biata mea pisicuta.
Nu mai zic despre faptul ca se uitau toti la mine ca la urs de parca eu imi faceam copilul sa planga in mod deliberat. Mai auzeam si comentarii de genul...i-o fi foame sau somn. Plus o mama dusa cu pluta care atunci cand simteam ca ma lasa nervii vine cu o fetita de un an la noi si incepe...uite mami plange bebe, spune-i tu sa nu mai planga.
Sper sa nu mai avem parte de asa suparari in veci. Sunt atat de mici, chiar nu merita sa sufere atat de tare.
Scuze de starea mea dar sunt inca .
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Buna dimineata! Cristies wb, asteptam pozici! Decenuela spor la aranjat dulapurile! Sunt si pe lista mea de vreo sapt, azi cred ca le dovedesc. Haircut Maia matinala. MP ne-ai lipsit in weekend. Miki magazinul respectiv nu este stokke. Se numeste baby louis sau ceva de genul, dar are si produse stokke (asta ca sa inteleaga alexutza despre ce vb). Intre timp am hranit si culcat delfinita. Alexutza ma bucur ca si-a revenit Yannis. Sa-l pupi pe ursulet din partea noastra si sa-l feliciti pt statul in fundulet pe canapea. Ruxita cerealele alea erau doar virtuale? Pt ca nu cred ca-s monti, asta in caz ca mai tii. Si acum sa va povestesc peripetiile noastre. Am plecat ieri in Herastrau cu verisorii. Cand am ajuns acolo Mara se tot scartaia, de papat nu vroia sa pape.....asa ca i-am dat sa linga zeama de pe marul pe care il mancam. Precizez ca nu facuse kk de 2 zile, iar ea face zilnic. La vreo 20 de min dupa ce am ajuns s-a pus pe un plans....dar plans, nu gluma, cu suspine, urlete de mi se rupea sufletul. Nu vroia nimic, titi, apa, masaj la burtica, indoita, hatanata, iubita, stransa in brate....NIMIC!! Si a tinut-o asa vreo 40 de minute de i se umflasera ochisorii. Nu mai zic ca-s cu un picior aproape in butoi de cate ori imi amintesc. Ma intreb daca a fost de la faptul ca nu facuse kk sau de la zeama de mar? Ea a mai lins de vreo 2 ori in viata ei zeama de mar dar n-a patit asa. Si daca a fost marul (mama nebuna i-am stricat ziua copilului) eu cu ce o sa o diversific? S-a linistit partial dupa ce a facut cateva parturi si total dupa ce i-am pus supozitor sa faca kk. Biata mea pisicuta. Nu mai zic despre faptul ca se uitau toti la mine ca la urs de parca eu imi faceam copilul sa planga in mod deliberat. Mai auzeam si comentarii de genul...i-o fi foame sau somn. Plus o mama dusa cu pluta care atunci cand simteam ca ma lasa nervii vine cu o fetita de un an la noi si incepe...uite mami plange bebe, spune-i tu sa nu mai planga. Sper sa nu mai avem parte de asa suparari in veci. Sunt atat de mici, chiar nu merita sa sufere atat de tare. Scuze de starea mea dar sunt inca . Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
am priceput despre ce vorbea Micky
Cat despre delfi...esti constienta ca este 100% valabil sa fi plans fara vreo legatura cu marul sau cu kk? Sincer nu are de ce sa planga de la mar.
De la mar poate face bubitze, indigestie (care nu dureaza doar cat un plans de 40 de minute), diaree, reactii alergice, dar nu plans. E posibil sa o fi enervat ceva, sa fi fost obosita si maraita si incercarile tale de a o face sa taca sa o fi enervat-o si mai tare...oricum copii uneori afara sunt mai ok in sensul ca au multe chestii la care sa se uite si le distrag atentia, pe de alta parte sunt si f multe chestii noi care greu le dau impresia de familiaritate, comfort, safe, home etc..si uneori din cauza asta pot fi mai greu de potolit, poate ii era cald/frig, avea ceva gaze care trebuiau date afara, etc...nebanuite-s caile Domnului dar mai ales nervii bebeilor!
Pupam mult sa nu se mai repete!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia Buna dimineata! Cristies wb, asteptam pozici! Decenuela spor la aranjat dulapurile! Sunt si pe lista mea de vreo sapt, azi cred ca le dovedesc. Haircut Maia matinala. MP ne-ai lipsit in weekend. Miki magazinul respectiv nu este stokke. Se numeste baby louis sau ceva de genul, dar are si produse stokke (asta ca sa inteleaga alexutza despre ce vb). Intre timp am hranit si culcat delfinita. Alexutza ma bucur ca si-a revenit Yannis. Sa-l pupi pe ursulet din partea noastra si sa-l feliciti pt statul in fundulet pe canapea. Ruxita cerealele alea erau doar virtuale? Pt ca nu cred ca-s monti, asta in caz ca mai tii. Si acum sa va povestesc peripetiile noastre. Am plecat ieri in Herastrau cu verisorii. Cand am ajuns acolo Mara se tot scartaia, de papat nu vroia sa pape.....asa ca i-am dat sa linga zeama de pe marul pe care il mancam. Precizez ca nu facuse kk de 2 zile, iar ea face zilnic. La vreo 20 de min dupa ce am ajuns s-a pus pe un plans....dar plans, nu gluma, cu suspine, urlete de mi se rupea sufletul. Nu vroia nimic, titi, apa, masaj la burtica, indoita, hatanata, iubita, stransa in brate....NIMIC!! Si a tinut-o asa vreo 40 de minute de i se umflasera ochisorii. Nu mai zic ca-s cu un picior aproape in butoi de cate ori imi amintesc. Ma intreb daca a fost de la faptul ca nu facuse kk sau de la zeama de mar? Ea a mai lins de vreo 2 ori in viata ei zeama de mar dar n-a patit asa. Si daca a fost marul (mama nebuna i-am stricat ziua copilului) eu cu ce o sa o diversific? S-a linistit partial dupa ce a facut cateva parturi si total dupa ce i-am pus supozitor sa faca kk. Biata mea pisicuta. Nu mai zic despre faptul ca se uitau toti la mine ca la urs de parca eu imi faceam copilul sa planga in mod deliberat. Mai auzeam si comentarii de genul...i-o fi foame sau somn. Plus o mama dusa cu pluta care atunci cand simteam ca ma lasa nervii vine cu o fetita de un an la noi si incepe...uite mami plange bebe, spune-i tu sa nu mai planga. Sper sa nu mai avem parte de asa suparari in veci. Sunt atat de mici, chiar nu merita sa sufere atat de tare. Scuze de starea mea dar sunt inca . Vreti sa votati o delfinitza in concurs? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Miremia nu cred ca supararea Marei a fost de la zeama de mar...mai degraba de la burtica. Si Daria mea, desi e alaptata exclusiv, mai face kk o data la 2-3 zile si pana face ne omoara cu partzurile care de cele mai multe ori sunt cu 'strigaturi', frichineala si plans de zici ca-s colici. Eu insa ieri i-am dat suculet de mar cu lingurita...asa de experimentare, ca se uita cu o pofta la mine cand mancam marul si se intindea spre el...si am constatat cu surprindere ca nici burtica nu a mai deranjat-o...aseara a fost prima seara din ultima perioada cand Dariuta mea a fost linistita, zambareata si fara frichineli...si eu cred ca de la mar, ca a ajutat-o la burtica. Acuma, na...nu toti copiii sunt la fel, dar eu cred ca marul n-are ce sa-i faca rau nici Marei, mai ales ca numai i-ai dat sa linga...nu cred ca a ajuns mare lucru in burtica ei.
Pup mica printesa si pe mamica ei ca sa fie calma, rabdatoare si sa-i revina zambetul pe buze.