Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
alexutzzza spune:
Cristies WB!!! Multzam de frappe, decenuela merci de coffe
Ayanna, Haircut, decenuela, Ruxita, Miremia si...sorry sigur am uitat sa nominalizez ca ati fost mai multe, merci d eincurajari
Yannis ieri a fost din nou exemplar, cumintzel, papacios, dormicios. se joaca mult, rade mult si vrea in funduletz, se ridica de mainile mele apoi imi da drumu la maini, sta asa aplecat in fatza da nu vrea ajutor, se clatina de mama-mama, mi-e si frica, nu stiu daca sa il las sa stea sau nu. E cel mai fericit si mandru cand il pui in fund pe canapea ta-su vrea sa ii dea si telecomanda de la TV , acum ca sta ca oamenii mari pe canapea
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
micki_mica spune:
Neata fetele!
Trebuie sa sarbatoritii de weekend,
Amaris Stefania
Tudor Ioan
Ariana Sabrina
Dragos Andrei
Mara Ioana
Dominik Gabriel
Sebastian Petru
George Ioan
Maria Alexandra
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Cam asa ii dau. Sper sa intelegi .. O perna la spate si una la fund .. Eu mereu i-am dat in fund .. ca m-am gandit ca eu nu as putea sa mananc pe spate mancare cat de cat solida, dar el care abia acum invata . Si ma inteleg bine cu pozitia ... nu am avut probleme cu inecatul .. a papat mereu f bine . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Aham! O sa incerc tot ce pot sa il fac sa mestece. E mi comod sa suga decat sa pape cu lingurita, cred.
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cristies Neata gagici!!! Dau un frappe cu inghetata si o baclava. Si alaturi o mare raza de soare ca prea multe grozavii face vremea. Ne-am intors, a fost foarte bine, o sa revin cu amanunte cand termin treburile si ne adunam pe la casuta noastra. Va pup pe toate si un special pufuletilor. _ Povestea unei . Cresc |
Bine ati revenit!
Multumim de tratatie!
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Multumim de cinste sarbatoritilor!
Uitesem de asta. Azi inca sunt zombilica. Dupa titi toata noaptea, m-a trezit Kiti. Facuse kk si daca nu il schimb in scurt timp, se irita la fundulet. So, vreand-nevrand, am spalat Ghiaurelul.
Multam de coffee, Decenuela. O sa mai iau una, mai tarziu.
Alexutzzza bravo ptr pui mic - om mare. Sa vedem cand o sa bea bere, cot la cot cu ta-su!
Noi ne retragem ca puiul e somnoros. Sa il mufez iar sa il adorm. Si poate mai trag si eu un somnic...
AMR 10 pan'la nunta
Andre_lina spune:
Buna "dimineata" si de la noi, inca in pat.
DEJA L-AM PUS IN FUND, sa exersam :)
parca as bea o cafea, dar pe o banca in parc cu puiul... sa vedem ce putem face legat de asta
Sa ne ajute Dumnezeu sa avem o saptamana frumoasa, linistita, cu mari progrese
alexutzzza spune:
micky pan la urma ce scaun ati luat?
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
Yasmine spune:
citat din mesajul lui simplicity fetitei mele i s-a format partea de jos a gingiei(de vreo 2 luni se chinuie cu durerile),se vede forma dintilor,dar cand iese afara?nu stiu daca am explicat bine..........aceasta eruptie este insotita si de temp ridicata si/sau diaree? Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
Eruptia dentara incepe la aproximativ 6 luni, si da. poate da stare febrila si/sau stari diareice. Primii erup incisivii inferiori, apoi incisivii superiori, apoi lateralii inferiori, urmati de lateralii superiori, apoi molarii, jos si sus, apoi caninii, in final molarii 2 jos, sus.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
mariucasara spune:
Neatza si de la noi.
Yasmine, stiu ca tu esti medic stomatolog si voiam sa te intreb si eu ceva...Mie mi se sparg maselele pe care s-a lucrat...E vreo solutie? Exista un matreial ptr plombe pe care l-as putea cere, sau vreo tehnica de lucru mai blanda? Iarta-ma ca te stresez dar sunt disperata de-a dreptul.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
Ruxita spune:
neatza fetele! io nu dau cafea, dau un bol de cereale fitness si ca sa nu ziceti ca sunt zgarcita dau si lapte degresat si o lingura la toata compozita asta
cristies, bine ai revenit! sa ne zici impresii de calatorie de jurnal, cris.d a mai intrat si ne-a povestiti, noi fetele care anul asta nu vom pleca nicarieri suntem numai ochi si urechi! si de la tine, eu in special, cu mii de multumiri in avans, asteptam retete monti (m-am convertit de curand, apropo, tre sa schimb AMR-ul).
Andre_lina, stiai ca esti o haioasa? cand iti citesc peripetiile si cugetarile de fiecare data ma faci sa rad! Un mare brat de flori! fata cu mult umor si patriotus care rade de unul singur in oglinda, o chestie cica din familie... foarte bine ca nu ti-ai facut griji cu statul in funduletz... fiecare cu ritmul sau si mai ales fiecare invata sa faca anumite lucruri - unii sa se tarasca inainte sa stea in funduletz, s.a. dar decat sa-l pui in fundulet prea devreme si sa aiba probleme de coloana, mai bine mai tarziu cand stii ca nu exista niciun risc.
ayanna, ... si pana la urma ce-ati facut cu pionerul?
fetele cu actorii, sorry ca nu am prea fost pe faza, eu am initiat sub-topicul si l-am lasat balta, Pierce Brosnan, un alt frumusel, eu cu fiica-mea ne-am dat in vant dupa el cand sotzu ne-a descarcat James Bond-urile (toate ) si nu ne-a ajuns nici pe-o masea... si, din pacate, domnul James, frumos de numa-numa, a fost detronat (in inimele noastre) de Bîrna (asa ii zicem noi) - Matt Demon in "Bourne trilogy" - un agent dat dracului pe langa care James Bond pare un amator... l-ati vazut??? In tot cazul, Pierce Brosnan e bestial cand alearga... vazut din spate... aPropo, Clive Owen, care ii place lui Bea a incercat sa-l omoare pe Birna al nostru si de asta nu mi-a placut de el... cat desre d-l Vicki, Cristina, Barselona - rapitor!
AMR 8, aproape o dama bine!