Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multumesc muuult de tot pt urari cleo, lorich, belleane sunteti dragutze...nu ne-ati uitat...
noi am petrecut ziua lui eric in familie. ca sunt ai mei aici la noi.
am trecut printr-o perioada mai grea, dar sunt mai bine acum.

vreau sa spun ca imi pare rau sa aud de victoria ca iar e la spital, ii tin pumnii sa se refaca cat mai repede si multaaaa rabdare nadiei. suntem cu sufletul alaturi de voi si ma ganedsc tot timpul la voi.

felicitari fetele.....pt sarcina..lorich, doloress sa fie usoara si la termen si mai ales sanatosi copii.

va puup

Mami de Eric si 18 +

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Seara buna!

Multumim mult fetelor! Sper sa functioneze urararile de sanatate! Piggy, la Cris e sensibila bacteria la Sumetrolim, asa i-a iesit la antibiograma. Nici mie nu-mi place ca trebuie sa-i dau antibiotic dar vreau sa scape o data...si oricum am facut pauza intre reprizele de antibiotic, nu i-am dat chiar continuu.

Azi a nascut si cumnata mea, am o nepotica de 3500g si 53 cm. Din pacate, cumnata-mi-i e rau, fiind a doua cezariana are dureri mari, cu toate ca-i administreaza calmante.

Cleo, si eu m-am gandit la tine si ai tai cand am vazut nenorocirea din Dorohoi. Bine ca n-au patit nimic!
Succes Marei la noua gradi!

DanaH, concediu placut sa aveti!

Nici Cris nu suporta clamele in par, dar s-a dat pe brazda de cand e la gradi, si acum le tine. Mie mi-e mila sa o tund, prea are parul frumos asa carliontat...si mi-e si frica sa nu cumva sa se intinda dupa tuns

Lorich, nu stiu ce sa spun de cojile alea..Cris n-a avut niciodata.

Ylari, si mie mi-a dat endocrinoloaga, la care am fost, sa iau Magne B6 si calciu cu vitamina D...dar crezi ca am ajuns?!...bine, nici bani n-am avut
Eu azi ma simt mai bine; si la sv a fost ok..a inceput chiar sa-mi placa

Laura, Alysh, Dani ce mai fac puiutii mici?

Noapte buna va doresc!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani cu intarzaiere Eric!
Sa te uite grijile cum se zice Sa fii sanatos si fericit!

Luminel sa-ti traiasca nepotica! Si recuperare usoara mamei.

Ylari imi pare rau ca esti asa obosita! Mai lasa fata cu iubi si mai iesi si tu. Eu una am mare noroc cu al meu sot, in primul rand ca impartim in mod egal toate treburile dar si timpul de stat cu Patrick. Are zile cand il duce in parc si sta pana seara, sa pot eu sa-mi fac mancare in thina, sa ma mai relaxez putin. Eu stau foarte calma la gandul de bebe2, deocamdata n-am nici un stress, ca stiu ca ma ajuta mult de tot. De pe acum sare ori de cate ori ma vede ca vreau sa iau piticul in brate si incepe sa-i explice ca mami are bebe si nu poate sa te mai tina.

Azi am fost intr-un parc fain, am sa mai pun niste pozici sa nu ne uitati

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Deci aici niste poze mai noi:
http://family.webshots.com/album/578070588QEVYTM

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Iustin, iti doresc sa cresti mare si frumos si sanatos!Sper ca intre timp sa-ti placa mai mult la gradi.

Ylary si eu sunt tot asa super-mega obo, tt timpul, dar in special cand ajung acasa; cred ca ar trebui sa incep si eu vitaminele prenatale.

Ylari, Luminel Magne B6 e f scump, exista la plafar varianta Magneziu +vitamina B6 si e mult mai ieftin.

Luminel chiar voiam sa intreb de Zulufina ta.

Ca eric sarumana de urari, auzi, eu sunt senila, nu? Te-am mai felicitat pt burtica? Il faci pe Eric big brother.

Doloress am vazut pozele cu "opilul", ce mare s-a facut!!! Pare de 3 ani! Mai, e adevarat ca atunci cand dormi sunt ireal de linistiti si adorabili? Uite asta ma termina!
Am vazut si genunchii de copil cuminte, si mami frumos!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ca_eric, inca o data felicitari pt burtica roz!

la multi ani, Iustin! sa fii sanatos, efricit, cu prieteni alaturi!
tiii, de acu scot lumanarile pt 3 ani ?

daca ieri mara nu a miorlait, azi dim. a fo cu lacrimi...cerea in parc. I-am explicat ca a venit si bogdan, si o sa mearga cu totii in parc dupa ce mananca. Nu stiu cat a functionat....
azi dim. Mara o striga prin tranvai, si pe geam pe Pati (Patricia de la gradinita anterioara...cea care vine si face pishu ep covor, care arunca mancarea pe jos, care e cauza ca nu vrea mara sa adoarma acasa stiti voi care, vinovatul care nu e de fatza)... mi s-a rupt sufletul...

edit:
supozitoare eucalipt

1 cleo
2 piggy
2 belleane
2 noemi - ma vad intr-o seara
2 gabitzam -ma vad altcandva
1 lilly79 - am adresa de trimis
1 adriana78
1 alysh
2 andrada79
3 alex@sara
2 mi_bebelina
1 Ylari
2 crinaandreea - ma vad peste 2 sapt la gradinita
2 mihaser
_
Total:24 cutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata si de la noi,

Suntem bine, ne-am revenit, cautam vacanta la mare, maine Vlady pleaca la munte....am sa mor de dorul lui dar decat la cresa in Bucuresti mai bine in varf de munte la aer curat. Am si asa o lista mare de bifat cat e el plecat, inclusiv sa gasesc restaurant de botez, a-propos daca aveti vreo idee, va rog ajutati-ma, ceva dragut si cu pret bun pt criza asta sa nu ramanem descoperiti.

Chiar Laurita ati gasit restaurant pt botez?

Bebe Luca e bine, ii mai dau cate un supliment cand nu simt sanii plini, asta e, nu-s capra buna sau vaca buna sau cum s-o spune, nici la Vlad n-am fost prea bogata in laptic, dar nu ma supar, important e sa fie el sanatos.

Lui Vlad i-am facut dimineata un set uzual de analize, e cam palid, a avut o perioada cu greva foamei....desi de cateva zile ar manca si pietre. A fost curajos, le-a rugat pe asistente sa-i dea cu betadina, au ramas alea cu gura cascata.....bineinteles ca dupa asta le-a aratat unde e axila si unde e clavicula ca sa lesine de tot asistentele

Magnestism, felicitari pt sarcina si bebeluna sanatoasa! Sau bebelun, ce-o fi!

Doloress frumusel foc zgubiliciul de Patrick, mor dupa el si chiar ca pare mai mare, parca ar avea 3 ani.

Ylari si eu ma simt obosita, dupa masa daca nu dorm nici sa zambesc nu mai pot . Baga un complex de vitamine si odihneste-te cat poti!

Victoria si Nadia, ne gandim la voi cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun

in numele meu si al copiilor

va multumesc din suflet!

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Iustin

Sa fii sanatos si puternic!!

Ca_eric: felicitari pentru burtica cu codite. Acum am observat si eu. Sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa.

Cleo: nici in weekendul asta nu ne vedem. Pare dragut la pisicel, copiii accepta destul de greu schimbarile, ei au nevoie de rutina asta le da siguranta. Imi place ca le dau copiilor felul 2 dupa ce se trezesc. Oricum gustarea de dupaamiaza la gradi e ceva sumar de tot si de la 13 si pana la 7 seara sa stai intr-un biscuit sau o felioara de paine e destul de rau.

URAAA, PLECAM LA MARE!!! Ma duc sa ma fac frumoasa azi, sa mai indrept ceva daca natura a fost nemiloasa cu mine.

Am vazut si pozele lui Patrick: vorba lui Lorich: e tare dulce si prea cuminte cand doarme.hahaha Se vede cat de cuminte e si pe nasuc.
Masinuta aceea e la un loc de joaca sau e adevarata? E frumos la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Inca un burtic? Cred ca nici eu nu observasem, Carmen, felicitari si o sarcina usoara in continuare! Si cu mare intarziere, sa-ti traiasca flacaul Eric, sa ajunga om mare si bun, sa fie un fratior mare de gasca

La multi ani cu mult drag incheietorului nostru de pluton, Iustin. Cei din urma vor fi cei dintai Succes cu gradinita, sa va acomodati cat mai repede!

Eu m-am vazut in fiecare zi pe plaja cu Elenuca si ieduta Lizuca, sare si misca tot timpul din picioruse, alearga non-stop. Astazi i-a dat si un pupic lui Raducu.

Maine venim acasa, gata si cu marea pe anul asta. Pe final asa am mai prins si niste zile frumusele. A plouat cam zilnic, dar dupamiaza sau seara, dimineata a fost soare.

Mergi la inceput